100 REAL s.r.o.

5/5 based on 8 reviews

Contact 100 REAL s.r.o.

Address :

Střelecká 45/2, 500 02 Hradec Králové, Czechia

Phone : 📞 +778
Website : http://www.100real.cz/
Categories :
City : . Hradec Králové

Střelecká 45/2, 500 02 Hradec Králové, Czechia
O
Ondřej Ptáček on Google

E
Eliška Havelková on Google

Doporučuji, luxusní spolupráce! Úžasná komunikace s paní makléřkou, vše zařídí s úsměvem :). Opravdu nadstandardní péče!
I recommend luxury cooperation! Amazing communication with the broker, she will arrange everything with a smile :). Really above standard care!
M
Martin Freestyle on Google

Profesionální a zároveň lidský a velmi vstřícný přístup. Oceňuji velkou pomoc při výběru vhodného nájemce a zajištění celého procesu pronájmu bytu v podstatě "na klíč".
Professional and at the same time human and very accommodating approach. I appreciate the great help in choosing a suitable tenant and ensuring the whole process of renting an apartment, basically "turnkey".
L
Los Karlos on Google

Dobrý den. Mohu vřele doporučit. Paní je ochotná, velice ráda ve všech ohledech vyhoví a poradí je neuvěřitelně vstřícná. Je znát, že si svoje místo zvolila dobře, nedělá to pro peníze a je vidět že ji její práce naplňuje. Držím palce a přeji mnoho úspěchů. Děkuji Vám
Good day. I can highly recommend. The lady is willing, very happy to comply in all respects and will advise them incredibly helpful. She is known to have chosen her place well, she is not doing it for the money and it is clear that her work is fulfilling her. I keep my fingers crossed and wish me much success. Thank you
H
Hana Kubelkova on Google

Přestože jsme prodej domu chtěli realizovat bez jakékoliv RK, slečna Vejsová nás přesvědčila, že na realitním trhu existuje výjimka, na kterou se člověk může spolehnout a nemusí se bát jí prodej svěřit. V RK 100 REAL na nás čekalo poctivé jednání vůči nám i kupujícím, snaha o oboustrannou spokojenost, dodržení daného slova a po celou dobu nehraný úsměv a ochota. I když se při prodeji vyrojilo hned několik nestandardních situací, slečna Vejsová si se vším poradila a vše vyřešila k naší plné spokojenosti. Tuto RK a slečnu Vejsovou doporučujeme!
Although we wanted to sell the house without any real estate agency, Miss Vejsová convinced us that there is an exception on the real estate market that one can rely on and not have to be afraid to entrust to the sale. In RK 100 REAL, honest treatment towards us and the buyers, an effort for mutual satisfaction, adherence to the given word and an unplayed smile and willingness awaited us. Although several non-standard situations arose during the sale, Miss Vejsová dealt with everything and solved everything to our full satisfaction. We recommend this agency and Miss Vejsová!
V
Vítek Lustyk on Google

Perfektní a profesionální přístup, přes realitku jsem šel poprvé a jsem rád že jsem se k tomu rozhodl, tak "úplný" přístup jsem nikde neviděl. Moc děkuji za skvělou komunikaci a pomoc při vybírání nového bytu v Hradci Králové.
Perfect and professional approach, I went through real estate for the first time and I'm glad that I decided to do so, so I didn't see the "complete" approach anywhere. Thank you very much for the great communication and help in choosing a new apartment in Hradec Králové.
R
Roman Toušek on Google

Dobrý den, plně doporučuji služby realitní kanceláře 100 REAL, s. r. o., Hradec Králové od samého začátku má paní makléřka Nikol Vejsová profesionální přístup ke své práci, je velice příjemná, pečliví a zodpovědná. Nabízený byt byl za týden pronajat. Byl jsem moc spokojený. Při pronájmu bytu jsem nic nemusel řešit a o vše se postarala sama vč. přepisu energií a komunikaci s bývalým nájemcem. Moc děkuji za Vaše profesionální služby a budu se těšit na další spolupráci.
Hello, I fully recommend the services of the real estate agency 100 REAL, s. R. O., Hradec Králové From the very beginning, the broker Nikol Vejsová has a professional approach to her work, she is very pleasant, careful and responsible. The offered apartment was rented for a week. I was very satisfied. When renting an apartment, I didn't have to deal with anything and she took care of everything herself, incl. energy transcription and communication with the former tenant. Thank you very much for your professional services and I look forward to further cooperation.
H
Helena Soukupova on Google

U slečny Nicol Vejsové oceňuji a obdivuji naprosto profesionální a zároveň velmi vstřícné jednání, lidský přístup a nadšení pro svou práci. Sympatická, spolehlivá, ochotná a komunikativní žena nešetřící optimismem a úsměvem. Snaží se vyjít vstříc časovým možnostem klientů, což je pro ni prioritní. Velmi děkuji za pomoc a cenné rady při řešení naší záležitosti. Nového nájemníka do bytu nám vybrala a doporučila během krátké doby. Služby Nicol Vejsové mohu s klidným svědomím doporučit. Děkujeme .
At Miss Nicol Vejsová, I appreciate and admire the absolutely professional and at the same time very helpful attitude, human approach and enthusiasm for my work. Sympathetic, reliable, helpful and communicative woman without sparing optimism and a smile. She tries to meet the time possibilities of clients, which is a priority for her. Thank you very much for your help and valuable advice in resolving our matter. She chose a new tenant for the apartment and recommended it to us in a short time. I can recommend Nicol Vejsová's services with a clear conscience. Thank you.

Write some of your reviews for the company 100 REAL s.r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *