A - Z PLOTOVÉ CENTRUM, spol. s.r.o.

4.3/5 based on 8 reviews

About A - Z PLOTOVÉ CENTRUM, spol. s.r.o.

Oploceni.cz/ O nás
Náš první plot jsme zákazníkovi dodali v roce 1997. Nebyl to plot, kterým bychom se dnes chlubili, navíc jsme ho málem postavili poloviční. A to, že ho stavěl původní profesí elektrikář, který jen chtěl vyzkoušet motorový vrták zakoupený ve výprodeji, byla vlastně náhoda. Rozhodně byla ale šťastná, protože majitel dnešního Plotového centra, Libor Kopeček, díky ní zjistil, že ho ploty opravdu baví. O tři roky později už jsme realizovali 70 zakázek ročně. S přibývajícími zakázkami a specifickými požadavky zákazníků postupně přicházely cenné zkušenosti a firma přirozeně rostla.

Dnes je Plotové centrum Kopeček významným a stabilním hráčem na českém a slovenském trhu s drátěným oplocením. Mimo centrály v Rajhradě u Brna provozujeme pobočku v Mukařově u Prahy a ve slovenské Žilině. V sortimentu máme tisícovku položek renomovaných dodavatelů i z vlastní výroby. Ta nám umožňuje reagovat na specifické požadavky našich zákazníků – poradíme si s bránami na míru i rozměrovými a barevnými atypy kompletního oplocení.

Za sezonu zvládneme obsloužit víc než 10 000 zákazníků a dodat na tři stovky oplocení na klíč. Naší výrobou a rukama našich montážních dělníků tak každý rok projdou stovky kilometrů pletiva, tisíce sloupků, bran a plotových panelů. Každému projektu věnujeme potřebný čas a pozornost od úvodní schůzky a zaměření, až po předání kompletního díla zákazníkovi. Takto poctivě a se smyslem pro detail realizujeme zakázky pro majitele rodinných a bytových domů a soukromých pozemků, majitele firem a průmyslových areálů, i projekty pro veřejný sektor. Poskytujeme podporu a servis developerům, investorům a architektům, kryjeme záda stavebním firmám i hobby marketům a prodejnám se stavebninami.

Za zkušenosti našich lidí mluví tisíce postavených potů po celé České republice. A mimochodem, ten náš první zmíněný plot z roku 1997 pořád stojí - můžete ho vidět vlevo od dálnice D1 na 220. kilometru.
 

 

Prohlédněte si naši práci

Contact A - Z PLOTOVÉ CENTRUM, spol. s.r.o.

Address :

Stará pošta 67, 664 61 Rajhrad, Czechia

Phone : 📞 +7
Website : http://www.oploceni.cz/
Categories :
City : Rajhrad

Stará pošta 67, 664 61 Rajhrad, Czechia
k
kamil “kejml78” staněk on Google

Skvělé fungující firma s kompletní nabídkou plotových systému a opravdu profesionální přístup. Pokud nevíte a váháte tak vám díky mnoha leté zkušenosti dokáží poradit k vaší spokojenosti. 100% doporučuji
A great functioning company with a complete offer of fence systems and truly professional approach. If you do not know and hesitate, thanks to many years of experience, you can help with your satisfaction. I recommend 100%
K
Kamil Schwetter on Google

V pobočce v Mukařově špatně spočítali materiál podle plánku (pan majitel),odvezli navíc spočítané podhrabove desky ,ale plotove dílce,které jsem si neuvědomil, že tam jsou taky v nadbytku, jsem musel dovézt na pobočku osobně. Paní v kanceláři na mě zkoušela, jestli jsem to náhodou nespočítal špatně já. Měl jsem nakreslený plánek a vše jsem panu Berdychovi vysvětlil,že můj plot navazuje na sousedův a končí na betonovém plotu.Pan Berdych mi doporučil navázat na betonovy plot patkami,ktere pak také nedodal.Evidentně si neudělal k mému nákresu popisky a spočítal to i na kótu,kterou jsem tam měl, ale tam jsem plot nechtěl.Absolutně jsem se na pana Berdycha spolehnul jako na odborníka a nenapadlo by mě to po něm kontrolovat a hledat, jestli se náhodou nespletl.Takže argument, že to spočítal dobře je vymyšlený.
In the branch in Mukařov they miscalculated the material according to the plan (Mr. the owner), they took in addition the numbered subfloor boards, but the fence panels, which I did not realize that there are also in excess, I had to bring to the branch in person. The lady in the office tried to see if I accidentally calculated it wrong. I had drawn a plan and I explained everything to Mr. Berdych that my fence follows the neighbor's and ends on the concrete fence.Pan Berdych recommended me to attach to the concrete fence heel, which then also did not deliver.Evidentně you did not make labels to my drawing and counted even on Absolutely, I relied on Mr. Berdych as an expert and I wouldn't have thought to check it out and see if it happened by mistake. So the argument that it calculated well is fictional.
J
Jiří Chudoba on Google

Online objednávka 10m pletiva vyřízena a dodána rychle a i přes obalení jen fólií, v celku bez jakéhokoliv poškození. Takže až zase budu potřebovat, vím, kde objednat.
Online order of 10m mesh processed and delivered quickly and despite wrapping only in foil, as a whole without any damage. So when I need it again, I know where to order.
M
Michal Daněk on Google

Naprostá spokojenost. Cena - nejlepší Rychlost dodání - rychlejší než bylo domluveno provedení - na místě jsem se s pány domluvil, jak plot namontovat, řešili semnou nerovnosti i výsledný vzhled, vše na jedničku.
Absolute satisfaction. Price - best Speed ​​of delivery - faster than agreed execution - on the spot I agreed with the gentlemen how to mount the fence, they solved the unevenness and the final appearance with me, all in one place.
L
Libor Krejčí on Google

Obsluha příjemná,profi informace. Ale jak má zákazník tušit, že půjčovna SK Raseko se sídlem Holasice 315 je zrovna v Plotovém centru na ul. Stará pošta 67? Chtělo by to upravit info na webech.
Pleasant service, professional information. But how should the customer suspect that the SK Raseko rental shop with its registered office at Holasice 315 is in the Fence Center at Stará pošta 67? It would like to edit the info on the websites.
L
Ladislav Lada on Google

Seriózní přístup , dobrý nákup ??
Serious approach, good shopping ??
H
Hana Novotná on Google

super..
J
Jiri Kropac on Google

Great service. ??

Write some of your reviews for the company A - Z PLOTOVÉ CENTRUM, spol. s.r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *