Adam Heczko

5/5 based on 7 reviews

Contact Adam Heczko

Address :

Polní 91, 739 91 Jablunkov, Czechia

Phone : 📞 +99
Website : https://via-nabytek.cz/
Categories :
City : Jablunkov

A
Anna Matuszná on Google

P
Petr Zelenak on Google

M
Miroslav Czudek on Google

D
Daria Novotná on Google

Perfektní komunikace, vstřícnost, ochota, se zbožím naprostá spokojenost
Perfect communication, helpfulness, willingness, complete satisfaction with the goods
S
Sonča Fiedlerová on Google

Objednáno i s dovozem, do týdne přišlo zboží. Zboží krásně a pečlivě zabaleno, všechny kusy popsané, za nás doporučuji.
Ordered also with import, the goods arrived within a week. Goods beautifully and carefully packed, all pieces described, I recommend for us.
S
Sona Koptikova on Google

Tato firma si opravdu zaslouží pozitivní recenzi. Kdyby tu bylo hvězdiček 10, tak dám všechny! Sháněli jsme atypickou matraci do dětské postýlky 120x80 které nejsou k dostání a když, tak je cena nad 2 tisíce. Pan Adam Heczko měl velice příjemné a profesionální jednání, jeho společnost nám matraci vyrobila na míru. Kupodivu klobouk dolu, když výroba a dodání produktu byla rychlejší než z jakéhokoliv jiného eshopu s hotovým produktem. Matrace byla kvalitně zabalena a po vybalení jsme byli nadšeni kvalitou zpracování. Sundavací kvalitní potah, který je prodyšný a kvalitní matrace o výšce 10cm! Ne obyčejný molitany o výšce 6-8cm, jak nabízí jiné společnosti za dvojnásobnou cenu... Chci moc poděkovat za kvalitní služby a za to, že nase miminko bude spinkat jako v bavlnce. Ráda tuto firmu doporučím všem, Krásný den, Soňa Koptíková.
This company really deserves a positive review. If there were 10 stars, I would give them all! We were looking for an atypical mattress for a cot 120x80 which is not available and if so, the price is over 2 thousand. Mr. Adam Heczko had a very pleasant and professional conduct, his company made a mattress for us. Surprisingly, the hat is down when the production and delivery of the product was faster than from any other e-shop with the finished product. The mattress was well packed and after unpacking we were thrilled with the quality of workmanship. Removable quality cover, which is a breathable and high-quality mattress with a height of 10 cm! No ordinary sponges with a height of 6-8 cm, as offered by other companies at double the price ... I want to thank you for quality services and that our baby will beddy pampered. I would like to recommend this company to everyone Beautiful day, Soňa Koptíková.
L
Libor Demeter on Google

Výborná komunikace s majiteli, dobrá cena a kvalita. Dopravce zboží velmi příjemný a ochotný.
Excellent communication with the owners, good price and quality. The carrier of the goods very nice and helpful.

Write some of your reviews for the company Adam Heczko

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *