AHProfi - Usnadňujeme práci již od roku 1995 - V. Brožíka 427

4.7/5 based on 8 reviews

AHProfi - Usnadňujeme práci již od roku 1995 | ahprofi.cz - Ahprofi.cz

Jsme rodinná firma, která se specializuje na ruční nářadí a dílenské vybavení. Náš široký sortiment uspokojí potřeby jak kutilů, tak i profesionálních mechaniků.

About AHProfi - Usnadňujeme práci již od roku 1995

Jsme plzeňská rodinná firma, která se specializuje na ruční nářadí a dílenské vybavení. Náš široký sortiment uspokojí potřeby jak kutilů, tak profíků.Naší vášní jsou už víc jak čtvrt století vozy všech velikostí.

V roce 1995 se rozhodl majitel firmy, Vladimír Prokop, rozšířit svoji obchodní činnost o prodej potřeb pro autoservisy a autoprodejce. V této oblasti se dobře orientoval, protože se do té doby jako odborník zabýval opravami automobilů a prodejem ojetých vozů ve svých autobazarech v Plzni.

V. Prokop se inspiroval systémem prodeje potřeb pro autoprodejce u německé firmy AHB (Auto Handel Bedarf), se kterou navázal úzkou spolupráci. V této době se do firemního dění zapojili další členové rodiny. Naše první kancelář se přesunula z domova do prodejny pod názvem AHB CZ do Borské ulice v Plzni.

Založili jsme firmu AHB i na Slovensku, konkrétně v Žilině.

Museli jsme se naučit pro nás mnoho nových aktivit jako prodávat zboží dle katalogu, zaměstnávat prodejce, zúčastnit se výstav v Plzni a v Brně a začít s vydáváním letáků. Do naší nabídky jsme zařadili prodej metalických třásní, chromových stojanů, organizačních systémů pro dílny, vlajky, fixy, stojánky a mnoho dalšího.

Díky širší nabídce produktů si k nám zákazníci postupně vytvářeli pevnější vztah a my se mohli vrhnout na další rozšíření nabídky. Brzy jsme se stěhovali do většího. Na Roudné nás bohužel v roce 2002 překvapily záplavy.

Od řeky jsme chtěli co nejdále, a proto jsme vybudovali sídlo na kopci v Letkovské ulici. Větší prostory nám dovolily rozšířit sortiment. V roce 2008 jsme se osamostatnili, začali jsme produkty dovážet rovnou od výrobců a změnili jsme název společnosti na AHProfi s.r.o.

Postupně jsme se díky poptávce našich zákazníků zaměřili na prodej kvalitního nářadí pro profíky i kutily, profesionálního dílenského vybavení a kvalitního dílenského nábytku.

Protože jsme chtěli, aby si zákazníci mohli koupit nářadí nejenom v našem kamenném obchodě, ale i pohodlně na webu, spustili jsme v roce 2010 eshop. Díky velkému počtu objednávek ze Slovenska jsme také spustili slovenskou verzi eshopu.


V roce 2017 jsme rozběhli velkoobchodní prodej nářadí a dílenského vybavení, který dodáváme partnerům po celé České republice a Slovensku.

V roce 2019 jsme začali s prodejem zahradního nářadí a cestu k nám si pro kvalitní zahradní nářadí najde nejeden zahrádkář.
 

Za mnohaleté nasbírané zkušenosti s prodejem nářadí do dílen a garáží jsme se stali specialisty, kteří zákazníkovi v jeho požadavcích rychle porozumí, a kteří pro něj vždy najdou nejlepší cestu pro uspokojení jeho přání.  

Contact AHProfi - Usnadňujeme práci již od roku 1995

Address :

V. Brožíka 427, 330 02 Dýšina, Czechia

Phone : 📞 +778
Postal code : 330
Website : https://www.ahprofi.cz/
Categories :
City : Dýšina

V. Brožíka 427, 330 02 Dýšina, Czechia
P
Pavel Cigler on Google

Široký sortiment zboží a dobré ceny.
Wide range of goods and good prices.
Z
Zlatko Pohorelsky on Google

Konečně pořádny prostor, široký výběr zboží, dobré ceny. Prodejci dobře pořadí, vštrícný personál.
Finally a good space, a wide selection of goods, good prices. Dealers well ranked, omnipresent staff.
P
Pavel Navrátil on Google

Pěkná a velká prodejna, příjemná obsluha.
Nice and large shop, friendly service.
P
Petr Heveroch on Google

Sortiment pěkný, ceny velmi dobré, ale věčně věku nikdo není na kaše nebo na ploše. Minule jsem čekal přes 15 minut, než jim skončila nějaká porada. Avšak poté se mi pilně a na plno věnovali a poradili.
Assortment nice, prices very good, but forever aged no one is porridge or on the desktop. Last time I waited over 15 minutes for a meeting to end. However, then they diligently and fully devoted themselves to me and advised me.
M
Monika Mošnová on Google

Veškeré nářadí po chvíli používání zlomené, nedoporučuji, nekvalitní věci.
All tools after a while of use broken, I do not recommend, poor quality things.
M
Martin Švorc on Google

Zakoupil jsem zde 3t pákový zvedák pro případ zvednout něco těžkého. Po sedmi měsících od zakoupení jsem ho poprvé použil a hned se mi zlomila spodní čelist zvedáku. Při reklamaci jsem se dozvěděl, že jelikož jsem zvedák zakoupil na IČO tak mám záruku pouze 6 měsíců. Zkuste alespoň udělat zátěžový test zvedáku ať to někoho nezraní. Obchod nedoporučuji. Martin Švorc
I bought a 3t lever jack here in case I lift something heavy. Seven months after purchase, I used it for the first time and my lower jaw jaw broke right away. During the complaint, I learned that since I bought the jack at IČO, I have a warranty of only 6 months. At least try to do a jack load test so it doesn't hurt anyone. I do not recommend the store. Martin Švorc
T
TOMÁŠ Krist on Google

Poprvé jsem navštívil obchod a byl jsem velice spokojen. Široký sortiment, objednané zboží splnilo to co jsem přesně očekával, ochotná paní prodavačka, pouze malá výtka s parkováním, parkoviště bylo zcela plně i když v obchodě byly pouze dva zákazníci.
I visited the store for the first time and I was very satisfied. A wide range, the ordered goods met what I expected exactly, the helpful saleswoman, only a small complaint with parking, the parking lot was completely full, even though there were only two customers in the store.
T
Tomas Hatara on Google

Clovek rozobere pol motora, aby sa dostal ku aretacii vaciek a chysta sa pouzit sadu na aretaciu zakupenu od Vas a pripravok nesedi o par milimetrov nejde vlozit, absolutne odflaknuty pripravok ……
A person disassembles half of the engine to get to the locking of the bags and is going to use a locking kit purchased from you and the device does not sit a few millimeters can not be inserted, absolutely unwrapped device ……

Write some of your reviews for the company AHProfi - Usnadňujeme práci již od roku 1995

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *