Allstar Net s.r.o. - Mirošovice

3.5/5 based on 8 reviews

Contact Allstar Net s.r.o.

Address :

Hlavní 126, Mirošovice, 251 66 Mirošovice, Czechia

Phone : 📞 +778888
Postal code : 251
Website : http://www.allstarnet.cz/
Categories :
City : Mirošovice

Hlavní 126, Mirošovice, 251 66 Mirošovice, Czechia
V
Vojtěch Šelicha on Google

Špičkove a rychlé připojeni.
Top and fast connection.
J
Jirka Svoboda on Google

Nejlepší provider v okresu.
The best provider in the district.
V
Václav “Master” Kučera on Google

Kvalitní služby s pozitivním přístupem.
Quality service with a positive attitude.
z
zdenek netolicky on Google

Kvalitní a rychlé připojení.Technici velice profesionální, vědí co dělají a klidně poradí i o půlnoci jak v mém případě.(Ne jako konkurence kdy vás ,,Ignorují i v prac. hodinách´´).Mohu jen doporučit!!!
Quality and fast connection. Technicians very professional, they know what they do and calmly advise at midnight as in my case. (Not as a competition when you "Ignore even in working hours"). I can only recommend !!!
P
Patrik Courier on Google

Rychlý a spolehlivý internet, jednání absolutně na jedničku (rychlé reakce, dovolal jsem se i večer, seriózní info o pokrytí v konkrétní lokalitě, okamžité vyřešení problému s mým vlastním routerem). Určitě doporučuji a děkuji za Vaší práci. Ve srovnáni s minulým poskytovatelem (Starnet) jsem velmi spokojený (Starnet neustálé výpadky, neochota, nedalo se dovolat, záznamník, neseriózní jednáni, opakovaně nevyřešený problém apod.).Měl jsem přejít už dávno.
Fast and reliable internet, absolutely perfect meeting (fast response, I reached even in the evening, serious info about coverage in a specific location, immediate solution to the problem with my own router). I definitely recommend and thank you for your work. Compared to the previous provider (Starnet), I am very satisfied (Starnet continual outages, unwillingness, could not be reached, answering machine, serious behavior, repeatedly unresolved problem, etc.) I should have passed a long time ago.
D
Dave on Google

Internet je možná rychlý, ale ten personál bych vyměnil. Za mě je to banda neschopných lidí.V říjnu 2019 jsem chtěl převést internet, protože jsem se stěhoval. Bylo mi řečeno, že to není problém. Že stačí poslat e-mail s kontakty. To jsem vše učinil. Dnes je 18.2. 2020 a pořád se k tomu nikdo neměl a to jsem tam milionkrát volal a psal e-maily.. Konzultoval jsem to s paní Blankou Kolářovou, když mi přišla faktura za nezaplacený měsíce.. Ta mi řekla, ať to neřeším, ať to neplatim. No jo, ale co máte dělat, když vám přijde dopropis ?! Žádám vyrozumění
The internet may be fast, but I would change the staff. For me it is a bunch of incompetent people. In October 2019 I wanted to convert the internet because I moved. I was told it wasn't a problem. That just send an email with your contacts. That's what I did. Today is 18.2. 2020 and still nobody had to do it and I called a million times and wrote e-mails .. I consulted with Mrs. Blanka Kolarova when I received an invoice for unpaid months .. She told me not to deal with it, not pay it. Okay, but what do you do when you get a letter ?! Request a notification
T
Tomáš Svoboda on Google

Call centrum úplně k ničemu, nedokážou nic vyřešit po telefonu, pořád vás obrací at si napíšete email. Internet 3 měsíce skoro nefunkční. A po telefonicke domluvě slíbili že pošlou někoho na servis. A do teď žádný telefon ani servis nebyl! Opravdu profesionální. Nevím za co tedy platím internet když nefunguje!
Call center completely useless, they can't solve anything over the phone, they keep turning you to write an email. Internet 3 months almost non-functional. And after a telephone appointment, they promised to send someone for service. And so far there has been no phone or service! Really professional. So I don't know what I pay for the internet when it doesn't work!
g
greenday zelenyden on Google

Spokojenost. Profesionální přístup a dobře odvedená práce. Co bylo domluveno to platilo.
Satisfaction. Professional approach and well done work. What was agreed was true.

Write some of your reviews for the company Allstar Net s.r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *