AntiRadary.NET

4.8/5 based on 8 reviews

Contact AntiRadary.NET

Address :

Radčina 497/22, 161 00 Praha 6-Liboc, Czechia

Phone : 📞 +78
Website : http://www.antiradary.net/
Categories :
City : Praha 6 Liboc

Radčina 497/22, 161 00 Praha 6-Liboc, Czechia
H
Hyjátkova Pekárna on Google

Se službami a radami technika pana Lukáše G. jsem vždy spokojen. Vždy vyjde maximálně vstříc.
I am always satisfied with the services and advice of Mr. G. G. It always goes as far as possible.
J
Jarda Vidim on Google

Široký výběr, vysoká ochota (ptal jsem se asi 2 hodiny), odborný personál (vše mi detailně a plnohodnotně vysvětlili, poradili). Rychlá montáž v termínu, který jsem si vybral sám. Fakt super...
Wide choice, high willingness (I asked about 2 hours), professional staff (everything in detail and fully explained, advised). Quick assembly in the term I chose myself. Really great...
M
Martina Habartová on Google

Pokud si chcete pořídit antiradar a nevíte, jak na to, rozhodně doporučuji firmu kontaktovat. Ochotně s výběrem poradí a na vyzkoušení zakoupeného antiradaru vám dají měsíc.
If you want to buy an anti-radar and you do not know how to do it, I strongly recommend contacting the company. They will gladly advise you and give you a month to try out your purchased radar.
I
Ivana Smatanová on Google

Vymyslela som si technický darček pre tatina a poradili mi na jednotku. Prístup výborný a tato spokojný. Môžem len odporučiť.:)
I made a technical gift for my dad and they gave me advice on the unit. Approach excellent and this satisfied. I can only recommend. :)
D
Diana Zadáková (dianaella) on Google

Moc se v téhle oblasti nevyznám, takže jsem se trochu bála, zda dobře vyberu, ale skvěle mi poradili. Rychlá komunikace, široký výběr a supr cena. Vážně můžu jen doporučit. :)
I don't know much about this area, so I was a little worried if I would choose well, but they gave me great advice. Fast communication, wide selection and super price. Seriously I can only recommend. :)
D
Drahomíra Perková on Google

Moc děkuji pracovnikúm AntiRadary.net. V této dost chaotické době jsem si u nich objednala zboží a byla jsem moc potěšená, protože tento shop a jeho pracovníci byli příjemní a snažili se i přes vyskytující se problémy a různé zákazy svoje závazky řešit. Kdykoliv jsem se na ně obrátila, vždy slušně komunikovali a snažili se vše vyřešit. Kéž by v této době bylo takových lidí provozujících shop vice. Ještě jednou jim moc děkuji. Perková
Many thanks to the staff of AntiRadary.net. At this rather chaotic time, I ordered goods from them and I was very pleased, because this shop and its staff were pleasant and tried to solve their obligations despite the problems and various prohibitions. Whenever I turned to them, they always communicated decently and tried to solve everything. I wish there were more people running the shop at this time. Thank you very much again. Perková
M
Michal Hudec on Google

Great service
R
Richard Tomas on Google

Good personal.

Write some of your reviews for the company AntiRadary.NET

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *