Apartmánový dům Sandra - Štítary 736

4.5/5 based on 8 reviews

Contact Apartmánový dům Sandra

Address :

Štítary 736, 671 02 Štítary, Czechia

Phone : 📞 +7878
Postal code : 671
Website : http://www.apartmany-sandra.cz/
Categories :
City : Štítary

Štítary 736, 671 02 Štítary, Czechia
V
Vera Janouskova on Google

Bezva ubytování s možností mnoha výletů do okolí
Great accommodation with the possibility of many trips to the surroundings
J
JOhn Smith on Google

Rodinka (manzelka-zena ?, dite 5mesicu a 3 roky) spokojeni. Moznost vyuziti bazenu. Misto sice starsi architektury, ale ciste, velmi pohodovy a slusny spravce. Klidne, family-friendly. Parkovani v pohode a jako zakladna pro vylety idealni. Kousek lesem dostupna vranovska plaz. Doporucujeme. ?
Family (wife ?, child 5 months and 3 years) satisfied. The possibility of using the pool. Instead, old architecture, but pure, very comfortable and good-looking administrators. Quiet, family-friendly. Parking at ease and as a base for ideal trips. Vranovska reptile is a short walk away. We recommend. ?
O
Odpojené Světy on Google

Pan majitel mě upozornil, že mají volný pokoj, ale ještě na něm probíhají nějaké úpravy. Nechal jsem na něm, jestli si myslí, že náš do něj může pozvat a on nás pozval. Ptal se, jestli se ubytujeme hned v 14.00 nebo budou mít trochu času na nainstalování zrcadla, co tam prý chybí. Dorazili jsme po 18. hodině a zhruba 40 minut čekali, než bude pokoj OK. Bez omluvy. Pokoj jsme převzali a zaplatili. Zjistili jsme, že na pokoji nejsou ručníky, koš na odpadky, mýdlo, ... prostě takové běžné věci (i to zrcadlo :) ). O ručníky jsme si řekli a dostali je, zbytku jsme se nedočkali. Lednici a bojler na vodu jsem zapínal já. Teplá voda však celé 2 dny netekla. V pokoji byla zima (byly jsme ubytování v červenci). Malba na zdech nebyla ještě ani pořádně zaschlá a celý pokoj byl nezabydlený. Jsem poučený pro příště a pokud se vydám do těchto končin, zvolím asi jiné ubytování, adekvátní ceně. Jinak pro rodinu s dětma je to myslím dobrá volba, pokud se majitelé k businessu postaví více profesionálně.
The owner warned me that they have a room, but some modifications are still underway. I left to him if he thought ours could invite him and he invited us. He asked if we would check in at 2pm or have some time to install a mirror that was said to be missing. We arrived after 6 pm and waited about 40 minutes for the room to be OK. No apology. We took the room and paid for it. We found out that there are no towels, a trash can, soap, ... just such ordinary things (even a mirror :)). We asked for towels and got them, we did not see the rest. I turned on the fridge and the water boiler. However, hot water did not flow for 2 days. The room was cold (we were staying in July). The painting on the walls had not yet dried up and the whole room was unoccupied. I am instructed for the next time and if I go to these parts, I will choose another accommodation, adequate price. Otherwise, for a family with children, I think it is a good choice if the owners approach the business more professionally.
S
Simona Sekerová on Google

Úžasné místo, skvělé ubytování, krásný bazén, vše co potřebujete máte, strašně příjemný majitel, moc děkujeme.
Amazing place, great accommodation, beautiful pool, everything you need, terribly friendly owner, thank you very much.
K
Kateřina Botková on Google

Apartmány se 4 lůžky prostorné, kuchyňka dostačující, jen by to chtělo dodat prkénko a pánvičku.Koupelna pěkná,velká,dostatek místa a zde bych přidala nějaký kelímek na kartáčky.Před apartmány je bazén, který je dobře udržovaný.Nechybí zde hřiště a ani ohniště.Jedna hvězda ubrána kvůli horšímu úklidu...
Apartments with 4 beds spacious, kitchen is sufficient, just would like to add a cutting board and pan. Bathroom nice, large, plenty of space and here I would add some cup for brushes. .One star removed for worse cleaning ...
P
Petr V. on Google

Klidné ubytování s krásným a čistým bazénem. V restauraci pouze pivo a lahvové limonády. Ubytování dobré, bez ručníků, ale to jsme věděli předem. Možnost úschovy kol, v uzamykatelné místnosti. Je možno si také rozdělat oheň. Pro děti houpačka, hřiště na nohejbal, pinpong a herna.
Quiet accommodation with beautiful and clean pool. Only beer and bottled lemonade in the restaurant. Good accommodation, no towels, but we knew in advance. Possibility of bike storage, in a lockable room. You can also make a fire. For children swing, football pitch, pinpong and games room.
J
Josef Šebek ing. on Google

Byla to návštěva místa, kam jsem jezdil před 20 lety se svou rodinou na dovolenou. To se ještě Sandra jmenovala Rovnost a byli tu skvělí lidé, kteří se o své hosty vzorně starali. Vždy jsme se sem moc těšili a mnoho let(10) se tu setkávali se svými přáteli z Velešína, Českých Budějovic, Nového Veselí atd. Hráli tu nohejbal, šipky, karty a tenis a po večerech byly párty ve vinárně s tancem a dobrou náladou. Byly to nádherné časy. Věřte mi, klidně bych těch 20 let vrátil a znovu uviděl ty rozesmáté tváře všech našich přátel.?
It was a visit to a place I went on vacation with my family 20 years ago. Sandra was still called Equality and there were great people who took good care of their guests. We have always been looking forward to it and for many years (10) we met our friends from Velešín, České Budějovice, Nový Veselí, etc. They played football, darts, cards and tennis and in the evenings there was a party in the wine bar with dancing and good mood. Those were wonderful times. Believe me, I would go back those 20 years and see the laughing faces of all our friends again. '
p
pepa vesely on Google

Super

Write some of your reviews for the company Apartmánový dům Sandra

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *