Bamboo Center Kastner

4.5/5 based on 8 reviews

About Bamboo Center Kastner

p4107186p4107186

Vážení zákazníci, vítejte na stránkách naší firmy. První myšlenky o vzniku a prodeji prvních rostlin sahají hluboko do minulosti. Ještě před oficiálním vznikem naší firmy jsme spolupracovali s celou řadou jak evropských, tak japonských pěstitelů. Načerpali jsme mnoho zkušeností, které jsme chtěli předávat dál. V roce 1993 vzniká firma Bambus centrum Kastner v tu dobu orientovaná především na prodej zde zcela neznámých bambusů. Byli jsme v postkomunistickém bloku první, kteří se zaměřili na prodej těchto rostlin. Postupně se náš sortiment rozšířil i o základní dřeviny. Jistě si někteří věrní zákazníci pamatují naše malé zahradnictví v Lenešicích u Loun. Zájem návštěvníků byl veliký a prodejní plochy nedostačující.Především tyto faktory podnítili naši snahu vybudovat nové zahradnické centrum na evropské úrovni tak, abychom mohli uspokojit všechny zákazníky. Po obdivuhodném pracovním nasazení otevíráme v roce 2005 zahradnické centrum v Třebízi u Slaného. Nacházíme se přímo u silnice R7 spojující Prahu s Chomutovem a Německem. Součástí komplexu je 4.500 m2 ploch s kontejnerovanými rostlinami, 4 skleníky, několik vodní nádrží, ukázková japonská zahrada a samozřejmě zázemí pro zaměstnance.

Oproti ostatním centrům jsme výjimeční specializací na japonské rostliny. Jsme jediná firma v ČR, která dováží tvarované stromy a bonsaje přímo z Japonska. Několikrát za rok navštěvujeme osobně japonské pěstitele, kde vybíráme jedinečné zboží. Součástí sortimentu se stala široká nabídka japonských misek, nářadí, substrátů a hnojiv. V neposlední řadě také nabízíme licenčně chráněné japonské dřevité pivoňky a kdoulovce. Spolupracujeme s několika desítkami evropských školkařů, kteří nám nabízejí prvotřídní zboží. Zakládáme si na vynikající kvalitě a nejlepší ceně. I z toho důvodu se snažíme každoročně navštívit většinu pěstitelů a zboží vybrat osobně. Nelze opomenout fakt, že v našem sortimentu naleznete evropské novinky, o kterých naše konkurence ani netuší. Náš sortiment zahrnuje nepřebernou škálu jehličnanů, listnáčů, magnolií, vřesovištních rostlin, travin, růží, pnoucích rostlin, trvalek, bambusů, vodních a vlhkomilných rostlin. Každý rok obohacujeme nabídku o evropsky oceněné novinky. Již několik let spolupracujeme s českými medii. Mohli jste nás vidět především v Receptáři prima nápadů, kde každoročně představujeme novinky v našem sortimentu. Články byly otištěny v časopisu Dům a zahrada, Naše krásná zahrada a v Zahrádkáři.

Jsme pouze rodinná firma, což zajišťuje 100% nasazení a prvotřídní kvalitu. Rádi Vás obsloužíme a poradíme, jak si vytvořit doma na zahradě své harmonické zákoutí. Těšíme se na Vaši návštěvu.

 

Contact Bamboo Center Kastner

Address :

Třebíz 91, 273 75 Třebíz, Czechia

Phone : 📞 +79
Website : http://www.bambuscentrum.cz/
Categories :
City : Třebíz

Třebíz 91, 273 75 Třebíz, Czechia
M
Michael Rohac on Google

Raj pro toho kdo hleda nevsedni zakrsle jehlicnany. Ja jsem zakoupil Pinus strobus Macopin a Pinus wallichiana Nana. Obsluha, mozna majitel ochotne poradil a s prehledem odpovedel na vsechny me dotazy.
Paradise for those who are looking for do not sit dwarf conifers. I bought Pinus strobus Macopin and Pinus wallichiana Nana. The staff, perhaps the owner willingly advised and answered all my questions with an overview.
C
Charlotta on Google

Tak sem se rozhodně jeďte podívat i kdyby jste nechtěli nic kupovat.Pan Kastner své práci rozumí a ví co dělá a taky je to na jeho zahradnictví vidět!!!Uvidíte nádherné bonsaje všech velikostí,mnoho druhů bambusů a to nemluvím o nádherných obřích kamenech ze všech koutů světa a mnoho jiného.Přijeďte,nebudete litovat!!!
Mr Kastner understands his job and knows what he is doing, and he can see it in his gardening !!! all corners of the world and much more. Come, you will not regret it !!!
P
Pavel Janoušek on Google

Zahradnictví má velmi širokou nabídku rostlin a doplňků do japonských zahrad. Impozantní jsou cca stoleté borovice v kontejnerech. Nabídka bambusu není velká.
Gardening has a very wide range of plants and accessories for Japanese gardens. Impressive are about a century of pine trees in containers. The supply of bamboo is not large.
K
Karel Gut on Google

Toto zahradnictví nemá chybu a pokud ano tak ja o ní nevím. Maji to tam velmi pěkné, obsluha ochotna. Není co dodat. Je vidět že to dělají jak se má a ještě neco navíc.
This gardening is not wrong and if it is, I do not know about it. They have it very nice there, the staff willing. Nothing else to say. It can be seen that they are doing it as they should and something extra.
P
Pavel NAVRÁTIL Ing. on Google

Krásné místo, bohužel zastrčené v uličce, kde neni parkoviště, není kde se otocit a při výjezdu se musí couvat. Zahradni architekt se s tímto místem vymazlil, jen to vypadá spíše jako okrásný park nebo zahrada.
Beautiful place, unfortunately tucked away in an alley, where there is no parking, there is no place to turn around and on the exit must reverse. The garden architect has got rid of this place, just looks more like a beautiful park or garden.
V
Vašek Pohnan on Google

Je vidět že majitelé máj práci koníčkem je zde obrovský výběr a je opravdu z čeho vybírat. Kdo bude mít cestu o kolo ať se určitě zastaví.
It can be seen that the owners have a hobby there is a huge selection and there is really a lot to choose from. Who will have their way around the bike should definitely stop.
T
Tibor Józsa on Google

Ok
R
Ronni Hoffland on Google

Wery good service.

Write some of your reviews for the company Bamboo Center Kastner

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *