Bistro Saigon - Palackého 741

4.1/5 based on 8 reviews

Contact Bistro Saigon

Address :

Palackého 741, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, Czechia

Phone : 📞 +778
Postal code : 544
Categories :

Palackého 741, 544 01 Dvůr Králové nad Labem, Czechia
J
Jiri Pichl on Google

Paní milá a ochotna, ale jídlo pekelný, malem jsme nedojeli domu (30km), hroznej průjem.
Mrs. nice and helpful, but the food hellish, we little did not reach the house (30km), terrible diarrhea.
M
Marek Charezinski on Google

Prostredi nic moc,ale jidlo skvele.... DOPORUCUJI
The environment is not much, but the food is great .... I RECOMMEND
T
Tomáš J on Google

Měli jsme nudle s kuřecím masem a kuřecí salát. Byla to hrůza. Nudle jenom uvařené s uvařeným masem. Kyselá chuť. Nijak neosmažené. Salát taky stál za .... Bohužel toto bistro nedoporučuji.
We had noodles with chicken and chicken salad. It was horrible. Noodles only cooked with cooked meat. Sour taste. Not fried in any way. The salad was also worth .... Unfortunately, I do not recommend this bistro.
M
Monika Ternerova on Google

Příšerné sushi, polovinu nabídky často vůbec nemají, chtěla jsem zaplatit jídlo za 35,-Kč stokorunou, pán mi oznámil, že nemá na vrácení, ať si jdu někam rozměnit. Kvalita jídla celkově hodně upadla. Nedoporučuji.
Terrible sushi, they often don't have half of the menu at all, I wanted to pay for the food for CZK 35 a hundred crowns, the gentleman told me that he had no refund if I was going to change somewhere. The overall quality of the food has declined a lot. I do not recommend.
T
Tomáš Bielik on Google

Nedovařený Udon, chuť nic moc, malá porce. Místo pěkné, bohužel jídlo tomu neodpovídalo.
Uncooked Udon, not much taste, small portion. Nice place, unfortunately the food did not match.
T
Tomáš Ferdinandy on Google

Tak sem už nikdy!! Kachna ve sladkokyselé omáčce = jakési maso vydávající se za kachnu, k tomu rajská omáčka a rýže tvrdá a hnusná. Pět soust a nazdar.
So here never again !! Duck in sweet and sour sauce = a kind of meat pretending to be a duck, plus tomato sauce and hard and disgusting rice. Five bites and hi.
V
Václav Valášek on Google

Moc mě to mrzí. Jsem místní patriot, ale dneska nemůžu jinak. Polívka zcela v pořádku, závitky a zelenina celkem dobré. Nudle už byly z hodně přepálené pánve a na hraně. Kuřecí v omáčce ryzí Saigon, maso bylo za zenitem. Takhle prosím ne.
I'm so sorry. I'm a local patriot, but I can't help it today. Soup perfectly fine, rolls and vegetables quite good. The noodles were already from a very burnt pan and on the edge. Chicken in pure Saigon sauce, the meat was behind the zenith. Please don't like that.
M
Michal Volf on Google

Dobré jídlo za rozumnou cenu, možnost vzít s sebou. Bohužel byl umatlany a lepivý stůl. Obsluha i po upozornění pouze vzala ubrousek a na sucho to rozetrela do ztracena. Chybí WC pro hosty.
Good food at a reasonable price, the opportunity to take with you. Unfortunately, it was dirty and a sticky table. Even after the warning, the staff only took the napkin and wiped it dry. There is no guest toilet.

Write some of your reviews for the company Bistro Saigon

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *