Cigánková Vlasta MUDr. - Štefánikova 3204

2.9/5 based on 8 reviews

Contact Cigánková Vlasta MUDr.

Address :

Štefánikova 3204, 760 01 Zlín, Czechia

Phone : 📞 +77
Postal code : 760
Website : https://www.znamylekar.cz/vlasta-cigankova/zubar/zlin
Categories :
City : Zlín

Štefánikova 3204, 760 01 Zlín, Czechia
K
Kristyna Hasilikova on Google

Ulomilo se mi kus předního zubu, má zubařka byla na mateřské a na pohotovosti mi udělali pouze základní ošetření s tím, že bílou plombu mi nemohou udělat. Obvolávala jsem několik zubařů, ale neúspěšně, až jsem nakonec dostala tip na paní zubařku Cigánkovou, s tím, že přesto , že je soukromá, má příznivé ceny. Doktorka mě bez problémů vzala a za týden jsem měla opravený zub za 1400,-. O necelý rok později, jsem šla již ke své zubařce s bolestí toho jistého zubu a byl mi nalezen kaz pod bílou plombou.
A piece of my front tooth broke off, my dentist was on maternity leave, and they just made me a basic treatment on the emergency room, and they couldn't make a white seal. I called several dentists, but unsuccessfully, until I finally got a tip on Mrs. Cigánková, who, despite being private, has favorable prices. The doctor took me without problems and in a week I had a repaired tooth for 1400, -. Less than a year later, I went to my dentist with the pain of the same tooth, and I found a caries under a white seal.
A
Adela Reisnerova on Google

K paní zubařce jsme chodili celá rodina, bohužel jsme museli odejít, kvůli špatně odvedené práci. Ceny za úkony by se daly překousnout, kdyby práce opravdu stála za to, což se říci nedá.
The whole family went to the dentist, unfortunately we had to leave, due to poor work. The prices for the tasks could be bitten if the work was really worth it, which cannot be said.
B
Bára Pálková on Google

Musim si taky na ni moc stěžovat vybere si moc penez a za práci která nejde videt ?mám už ve dvou zubech diry orosily se me nechápu proc a to jsou ty zuby co me spravovala nedoporucuju určitě
I also have to complain a lot about her, she chooses a lot of money and for a job that can't be seen, I already have holes in two of my teeth, I don't understand why and these are the teeth she managed me, I definitely don't recommend
L
Liraellka on Google

U této paní zubařky jsem byla těsně po střední škole. V té době jsme neměli moc peněz a paní zubařka podle toho se mnou i nakládala. Zákroky byly velmi bolestivé a necitelné, byla ke mně nepříjemná a způsobila to, že teď musím u nového doktora znovu provrtavat všechny její plomby, protože se pod nimi špatným ošetřením vytvořili kazy nové a také teď postupuji čištění zubních kanálků. Nevím kolik peněz by tato paní doktorka chtěla za pečlivé ošetření, ale momentálně mě náprava jejich zákroků stojí každý měsíc několik tisíc. Důvod, proč jsem se rozhodla napsat takovou recenzi není kvůli tomu, že bych chtěla paní doktorku nějak očerňovat... to bych tu recenzi napsala už několik let zpátky, ale ráda bych varovala ostatní budoucí i současné pacienty.
I was at this dentist's office just after high school. We didn't have much money at the time, and the dentist treated me accordingly. The procedures were very painful and insensitive, she was uncomfortable with me and caused me to have to re-drill all her seals with the new doctor now, because new caries had formed under them with poor treatment, and I was now cleaning my dental canals. I don't know how much money this doctor would want for a careful treatment, but at the moment, it costs me several thousand every month to repair their procedures. The reason why I decided to write such a review is not because I would like to defame the doctor somehow ... I would have written the review a few years back, but I would like to warn other future and current patients.
R
Rozálie Slováčková on Google

K paní zubařce Cigánkové jsem chodila pravidelně, každého půl roku, někdy i častěji. Výsledek je totální fiasko. Všechny bílé plomby mi udělala špatně a nová zubařka je musí předělat. Opravdu hodně peněz navíc. Zubní kanálky při zánětu mám také udělány špatně, takže vše musím absolvovat znovu. Zánět dásní neřešila vubec. Přístup má hrozný, většinou ani neřekne, co jde dělat, např. jestli chcete injekci apod a rovnou začne vrtat. Tvrdí, že provádí dentální hygienu, ale nemá to s ní nic společného. Opravdu nedoporučuji, pokud nechcete, aby jste po několika letech zjistili, že máte zničené zuby.
I went to Mrs. Cigánková regularly, every six months, sometimes more often. The result is a total fiasco. She made all the white seals bad for me and the new dentist has to redo them. Really a lot of extra money. My dental canals are also badly done with inflammation, so I have to go through everything again. Gingivitis did not solve at all. The approach is terrible, usually it doesn't even say what it can be done, eg if you want an injection, etc. and it starts drilling right away. She claims to do dental hygiene, but it has nothing to do with it. I really do not recommend it if you do not want to find out after a few years that you have destroyed teeth.
T
Tereza Gerychová on Google

Paní rádoby zubařka, veškerá péče totální fiasko. Všechno udělané špatně, všechno teď musím nechat předělat a to už se hodně prodraží. Nejraději bych to nechala zaplatit přímo paní Cigánkovou. Přístup má nelidský, nevysvětlí nic. většinou ani neřekne, co jde dělat. Umrtvení u ní neexistuje. Opravdu nedoporučuju, to vyjde možná lépe k ní nechodím vůbec.
Mrs. wannabe dentist, all care total fiasco. All wrong, I have to have everything remodeled now and it will be very expensive. I would prefer to have it paid directly by Mrs. Cigánková. He has an inhuman approach, he does not explain anything. usually he doesn't even say what to do. There is no anesthesia in her. I really don't recommend, it works out maybe I don't go to her at all.
A
Andrea Zavesicka on Google

Paní zubařka za mne fajn zuby. Opravené a klidné ...nic nebolí a drží ... Za mě ano .... sestřička příjemná i s paní zubarkou ..
Mrs. dentist for me nice teeth. Repaired and quiet ... nothing hurts and holds ... For me, yes .... a pleasant nurse with Mrs. Zubarka ..
T
Tereza Jurajdová on Google

K paní „zubařce“ Cigankove jsem docházela před cca 10 lety. To, co popisují ostatní níže je naprosto běžná praxe, k paní doktorce jsem přesně z těchto důvodů chodila s obrovským odporem. Paseku, co mi nadělala v puse napravujeme se současným zubařem doteď. Už jsem několikanásobně přeplatila částky, které jsem zaplatila u ní. Nejhorší na tom celém ale je, že mi tehdy zaplombovala kaz a při čištění kanálků zalomila kořen toho stejného zubu. Výsledek? Zub je vytržený a z důvodu řídnutí kostí v čelisti si musím nechat dát implantát, což není zrovna levná záležitost. Nejradši bych šla se všemi doklady za péči (a napravování jejích chyb) za paní Cigankovou, aby to všechno proplatila. Pokud máte rádi sebe a vaše zuby, paní doktorce se vyhněte velkým obloukem.
I went to Mrs. "Dentist" Cigankov about 10 years ago. What the others below describe is a common practice, and I went to the doctor with great reluctance for exactly these reasons. We are still correcting Pasek, which she did in my mouth, with the current dentist. I have already reimbursed the amounts I paid for her several times. But the worst thing about it is that it sealed my decay at the time and broke the root of the same tooth while cleaning the canals. Result? The tooth is torn out and I have to have an implant due to the thinning of the bones in my jaw, which is not exactly a cheap affair. I'd rather go to Mrs. Cigank with all the documents for her care (and correction of her mistakes) to pay for it all. If you love yourself and your teeth, avoid the doctor in a big way.

Write some of your reviews for the company Cigánková Vlasta MUDr.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *