Evpas al. s.r.o. - Bohemia Glass Czech Lipa - Jezvé 127

5/5 based on 5 reviews

Evpas | výroba a prodej luxusního českého skla - Evpas.cz

Široká nabídka ručně vyráběného luxusního proslulého českého skla od sklárny Evpas.

About Evpas al. s.r.o. - Bohemia Glass Czech Lipa

Už na střední škole si jeden mladý sklářský pár uvědomil, že originálního skla je pramálo. Rozhodl se jít proti tehdejšímu proudu a nesl si v hlavě jasnou myšlenku. Chceme tvořit takové sklo, které při každém použití připomene speciální událost a vyvolá emoce. U kterého se člověk bude cítit výjimečně, a ne že pouze svírá řadový produkt každodenní potřeby.

Contact Evpas al. s.r.o. - Bohemia Glass Czech Lipa

Address :

Jezvé 127, 471 08 Stružnice, Czechia

Phone : 📞 +77
Postal code : 471
Website : https://www.evpas.cz/
Categories :
City : Stružnice

Jezvé 127, 471 08 Stružnice, Czechia
j
janka sasanka on Google

M
Martina Granzerová on Google

Krásne výrobky, skvelý prístup k zákazníkovi, vrelo odporúčam!
Beautiful products, great approach to the customer, I highly recommend!
V
Veronika G on Google

Objednáno již podruhé, nádherné ručně zdobené sklenice české výroby. Skutečně osobní a výjimečný přístup k zákazníkovi, skvělá komunikace, krásné zabaleno s osobním věnováním. Ráda tuto firmu podpořím dalším nákupem. Jen tak dál.
Ordered for the second time, beautiful hand-decorated glasses made in the Czech Republic. Truly personal and exceptional approach to the customer, great communication, beautiful packed with personal dedication. I will be happy to support this company with another purchase. Keep it up.
E
Erik “Erma” Malinka on Google

Nádherné produkty!!!! Proběhla objednávka a při rychlém doručení čekal ještě k objednávce dáreček, který opravdu potěšil!!!! Suoer komunikace, rychlost dodání a zlata česká kvalita! Bomba! A velice doporučuji :)
Wonderful products !!!! An order was made and during the fast delivery he was waiting for the gift, which really pleased him !!!! Suoer communication, speed of delivery and gold Czech quality! Bomb! And I highly recommend :)
D
David on Google

Úžasné jednání! Maji krásné sklenice a my jsme si jedny vybrali jako svatební dary. Díky skvělé komunikaci jsme domluvili i ručne malovaný text. Sklenice vypadají opravdu nádherne a ještě přišly krásne zabalené. Vše bylo vyřízeno opravdu rychle. Dekujeme!
Amazing deal! They have beautiful glasses and we chose one as wedding gifts. Thanks to the excellent communication, we also arranged a hand-painted text. The glasses look really beautiful and still come beautifully packaged. Everything was handled really fast. Thank you!

Write some of your reviews for the company Evpas al. s.r.o. - Bohemia Glass Czech Lipa

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *