Fu Man Lou - Rakovník II

4.3/5 based on 8 reviews

Contact Fu Man Lou

Address :

Pražská 9, Rakovník II, 269 01 Rakovník, Czechia

Phone : 📞 +7787888
Postal code : 269
Website : http://www.fumanlai-rakovnik.cz/
Categories :
City : Rakovník

Pražská 9, Rakovník II, 269 01 Rakovník, Czechia
J
Jan Mikes on Google

Dobrá restaurace, dobré pivo a samozřejmě mé oblíbené čínské jídlo, hůlky na vyžádání, byl jsem velmi spokojen,, paní co mne obsluhovala byla plná energie a vstřícnosti.. Na cestě z Prahy do Varů dobrá zajíždka..
Good restaurant, good beer and of course my favorite Chinese food, chopsticks on request, I was very satisfied, the lady who served me was full of energy and helpfulness .. On the way from Prague to Vary a good ride ..
N
Nikola Axamitova on Google

Nejlepší restaurace v Rakovníku, báječná obsluha a skvělé a chutné jídlo, velice rádi sem chodíme❤️.... Takto jsem hodnotila pred tremi lety. ---------------‐----------- Po dnešní návštěvě velké zklamání. U vchodu Vás uvítá velice milá paní, pak už následuje zklamání:(..Interiér je překombinovaný, styl je kýč jak bič, led světýlka, výzdoba ala hospoda pred 30ti lety s čínskymi cingrlátky a potahy na židlich, ubrusy od bakalaře, prostírání od Coca-Coly a Fajn Radio to už je asi i jedno...Velice mi to mrzí, obsluha opravdu milá, ale kuchyň je mimo..Rozvařená rýže, kyselá sladkokysela omáčka, všechno mastné a divné..za ty prachy..3 jidla a 3 pití 650kč a bohužel škoda peněz. Tak jen z nostalgie a kvůli milé obsluze 2 hvězdy.
m
miroslav reger on Google

Super
M
Meshaal Bakhurji on Google

Fair place for chinese food
M
Miroslav Riečický on Google

Super
E
Eliška Pokojová on Google

Super?❤️
V
Vaclav Sigmund on Google

Quick service, good selection, funny sign in men's room.
E
Elaine Walls on Google

We dropped in at the last moment, near 9 pm, a group of 9, none of us spoke Czech. The staff were really helpful, did all they could to make us feel comfortable. The good was really good. Huge portions, varied tastes. Definitely recommend!

Write some of your reviews for the company Fu Man Lou

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *