GUNSPORT TIMPO s.r.o.

4.9/5 based on 8 reviews

Contact GUNSPORT TIMPO s.r.o.

Address :

suterén OD Timpo, Třída Svornosti 1177/57, 779 00 Olomouc, Czechia

Phone : 📞 +889
Website : http://www.gunsport.cz/
Categories :
City : Olomouc

suterén OD Timpo, Třída Svornosti 1177/57, 779 00 Olomouc, Czechia
N
Nikola Polcíková on Google

Zakoupila jsem si zážitek tactical a musím říct, že naprostá spokojenost. Hlavně s panem instruktorem, který byl milý a vše se mi snažil vysvětlit. A i když to se mnou neměl jednoduché, protože u mě emoce zahrály své, tak neztratil trpělivost a zůstal naprosto v pohodě, prostě člověk na svém místě. :) zdravím a určitě se zase vrátím.
I bought a tactical experience and I must say total satisfaction. Especially with the instructor who was nice and tried to explain everything to me. And even though it was not easy with me, because emotions played their part with me, he did not lose his patience and remained perfectly cool, just a man in his place. :) Greetings and I will definitely be back again.
M
Matušovský Matej on Google

Navštívil jsem minulý týden. Obsluha profesionální, sympatický výběr zbraní k zapůjčení i k prodeji a těch serepetiček ke koupi? střelnice samotná je dobře vybavená, skvěle odvětraná, jen pojezdy terčů někdy zazlobí, ale nic co by obsluha v okamžiku nevyřešila.
I visited last week. Operators professional, likeable choice of weapons to lend and sell and those serepetiček to buy the shooting range itself is well equipped, well ventilated, only travels targets sometimes angry, but nothing the operator could not solve in a moment.
M
Malý Deltík on Google

Hezká, moderní vnitřní střelnice. Možnost zapůjčení zbraní. Lépe se předem domluvit. Přístup nadstandardní, výběr široký, ceny průměrné. Správce vše vysvětlí ukáže a poradí. Zakoupil jsem zde svojí první zbraň a jsem nad míru spokojený že jsem si vybral tohle místo.
Nice, modern indoor shooting range. Possibility to rent weapons. Better to arrange in advance. Above-standard approach, wide selection, average prices. The administrator explains everything, shows and advises. I bought my first weapon here and I am extremely satisfied that I chose this place.
M
Miroslav Rybar on Google

Je to moje nejoblíbenější střelnice v Olmu. Velmi si vážím ochotného personálu , který vždy rád poradí.
It's my favorite shooting range in Olm. I really appreciate the helpful staff, who are always happy to advise.
J
Jan Hudec on Google

Parádní střelnice, bezproblémový přístup provozovalete a slušně a profesionální chování vůči zákazníkovi. Byl jsem tu poprvé a rozhodně můžu doporučit ?
Great shooting ranges, seamless access to the operator and decent and professional customer behavior. I was here for the first time, and I can definitely recommend ?
J
Jaroslav Ouhrabka on Google

Profesionální přístup, obsluha velmi dobře poučená a znalá problematiky. Dokáží poradit ve všech oblastech a mají přehled! Střelnice krytá, 4 stavy, čisto, funkční. Za mě ok!
Professional approach, service very well informed and knowledgeable. They can advise in all areas and have an overview! Covered shooting range, 4 states, clean, functional. Ok for me!
J
Jan P on Google

Super
M
Martin Parák on Google

Best

Write some of your reviews for the company GUNSPORT TIMPO s.r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *