Haaro Naturo

4.7/5 based on 8 reviews

Haaro naturo - přírodní vlasová kosmetika - Haaro-naturo.cz

Česká přírodní vlasová kosmetika od profesionálů. Bez chemie a přesto vysoce funkční - šampony Na objem, Na uhlazení, Na mastné vlasy a Na lupy.Vše testované u nás v jediném čistě přírodním kadeřnictví.

About Haaro Naturo

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Contact Haaro Naturo

Address :

Chelčického 293, Kristiánov, 460 05 Liberec, Czechia

Phone : 📞 +777
Website : http://www.haaro-naturo.cz/
Categories :
City : Liberec

Chelčického 293, Kristiánov, 460 05 Liberec, Czechia
R
Roman “Sklíčko” Vo on Google

Uvnitř jsem nebyl,jen jsem tu parkoval.
I wasn't inside, I just parked here.
I
Ilona Bittnerová on Google

Kadeřnictví je opravdu krásné, služby profi. Vybrala jsem si ho, protože používají přírodní šampony. Vlasy jsem měla po péči krásné, střih je taky super. Dcera (8) taky moc spokojená. Ještě jsme si koupily šampon domů :)
Hairdresser is really beautiful, profi service. I chose it because they use natural shampoos. My hair was beautiful after care, the cut is also great. Daughter (8) too happy. We have bought home shampoo :)
K
Karlička Klihosmečková on Google

Absolutně špičkový čistě přírodní kadeřnický saloon s vlastní výrobou šamponů a dalších vlasových specialit. Ekologie, šetrnost k životnímu prostředí i k sobě. Skvělé ženy, jedině 5*! ?
Absolutely top purely natural hairdressing saloon with its own production of shampoos and other hair specialties. Ecology, care for the environment and for yourself. Great women, only 5 *! ?
M
Michaela Rösslerova on Google

Příjemné profesionální kadeřnictví, kde skvěle poradí a doporučí přírodní vlasovou kosmetiku. Určitě jsem zde nebyla naposled!
A pleasant professional hairdresser, where she can advise and recommend natural hair cosmetics. I certainly wasn't here for the last time!
j
jitka souckova on Google

Výborné služby, skvělý personál,mnoho přírodních vlasových produktů.
Excellent service, great staff, many natural hair products.
E
Eva Eva on Google

Príjemne malé kaderníctvo, s milým a šikovným personálom a výbornou vlasovou kozmetikou. Majú výborné šampony, ktoré si sami vyrábajú. Odkedy som ich šampóny vyskúšala, nepužívam žiadne iné.
Pleasantly small hairdresser, with nice and skilful staff and excellent hair cosmetics. They have excellent shampoos that they make themselves. I haven't used any other shampoos since I tried them.
K
Klára K on Google

Znám jen e-shop, kde už pár let kupuji šampuk pro sebe, dceru, maminku a kamarádky. A jsem velmi spokojená s těmito přírodními produkty, které krotí a uhlazují moje vlasy, krásně voní a jsou šetrné
I only know the e-shop, where I have been buying champagne for myself, my daughter, mother and friends for a few years now. And I'm very happy with these natural products that tame and smooth my hair, smell beautiful and are gentle
A
Abiram P on Google

Love it

Write some of your reviews for the company Haaro Naturo

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *