Jadrošova Krčma

4.4/5 based on 8 reviews

Contact Jadrošova Krčma

Address :

U Kovárny 879/28A, Neředín, 779 00 Olomouc, Czechia

Phone : 📞 +89
Website : http://jadrosovakrcma.cz/
Categories :
City : Olomouc

U Kovárny 879/28A, Neředín, 779 00 Olomouc, Czechia
M
Massacre on Google

Opravdu skvělá hospoda, zde není co vytknout. Mají zde výborné pivo, naprosto příjemná obsluha ve které jsou i nádherné milé mladé slečny, krásně příjemné prostředí i rychlá Wi-Fi. Takhle má vypadat hospoda na úrovni. Vřele doporučuji, stojí za to ji občas navštívit.
Really great pub, there is nothing to reproach. They have excellent beer, absolutely nice service in which there are also beautiful nice young girls, beautifully pleasant environment and fast Wi-Fi. This is what a pub should look like. I highly recommend, it is worth visiting from time to time.
T
Tomas Strakos on Google

Skvěle uvařené pivo. Mezi zákazníky je velmi oblíbené višňové a to i mezi muži.
Great beer. Cherry is very popular among customers, even among men.
M
Marek Šurkal on Google

Velmi příjemné prostředí. Vždy když se ocitnu v Olomouci tak si sem zajdu na dobré pivo. Prostředí je velmi čisté. Obsluhu mohu je pochválit, velmi milá mladá slečna, která vás zve udrží ještě na jedno. Aktuálně doplněné i šipky. Nabídka piva je široká a já mohu doporučit 11° nebo 13° a velký plus je... není vám zle. :D ... doporučuji a navštivte... v létě bude i zahrádka (však výhled není žádný, jste přeci stále na sídlišti) ....
Very pleasant environment. Every time I find myself in Olomouc, I come here for a good beer. The environment is very clean. I can praise the staff, a very nice young lady who invites you to keep one more. Currently added arrows. The offer of beer is wide and I can recommend 11 ° or 13 ° and the big plus is ... you are not sick. : D ... I recommend and visit ... in the summer there will be a garden (however, there is no view, you are still in the housing estate) ....
j
josan555 Cz on Google

Kotelnik jeby
N
Natasa Svrckova on Google

Super
P
Pavel Michalík on Google

Super!
I
Iain Norman on Google

Great hidden local. Pub is run by a local micro brewery, simple place in the suburbs with solid traditional Czech bar food and around 6 beers on tap.
P
Petr Šlechta on Google

Local pub with good beer

Write some of your reviews for the company Jadrošova Krčma

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *