Kavárna Bzzzukot

4.7/5 based on 8 reviews

Contact Kavárna Bzzzukot

Address :

Líšeňská 4223/46, 636 00 Brno-Židenice, Czechia

Categories :
City : Brno Židenice

Líšeňská 4223/46, 636 00 Brno-Židenice, Czechia
A
Adam Vaněrka on Google

Konecne skvela kava Rebelbean a pivo od Zichovce..
Rebelbean coffee and beer from Zichovec are finally great ..
P
Pavla Bradáčová on Google

Káva, pivo, limo na správném místě.
Coffee, beer, limo in the right place.
M
Michal “konykorn” Konecny on Google

Pěkné odpočinkové místo, kde lze koupit jak něco k pití, tak i k snědku. V nabídce jsou točené limonády i různé kávy. K jídlu nějaké sladké pečivo a tuším ze nějaký toust a nebo obložený chleba.
A nice resting place where you can buy something to drink and to eat. The menu includes lemonades and various coffees. To eat some sweet pastries and I guess some toast or sandwiches.
P
Pracuju.v.utajeni Xxx on Google

Super koncept. Výborná káva i limonáda. Možnost koupit zrnkovou kávu.
Great concept. Excellent coffee and lemonade. Possibility to buy coffee beans.
K
Kateřina Kouřilová on Google

Široký sortiment, ale ceny si patrně spletli s hodně hvezdičkovým hotelem. Káva studená, chuťově průměrná, 0,5l piva nám neznámé značky 48 Kč a 1 deci rozlévaného vína 50 Kč. Na hřiště příště rádi zavítáme, ale s vlastním proviantem. Odpověď na reakci pana Davida: Milý Davide, rozhodně není mým jediným kritériem pro hodnocení cena, ale celková spokojenost. Kvalita vína nebyla špatná, ale odpovídá ceně uvedené na webových stránkách vinařství Stávek. Co se týče piva z rodinného minipivovaru, určitě si najde své příznivce, bohužel nemusí chutnat všem a není možnost volby jiné značky. Ohledně kávy se jednalo o latté ... chápu, že mléčná pěna nápoj ochladí, ale já dostála kávu opravu vlažnou, ne teplou. Každopádně máme každý jiný názor a nemá cenu se snažit přesvědčit toho druhého o své pravdě. Přeji Vám hodně spokojených zákazníků, ke kterým já prozatím nepatřím. Kateřina
M
Markéta on Google

Rebelbeani. Vynikající nevšední káva. Batch brew bylo fantastické. Mošt dobrý. Chtěla jsem k tomu i něco zakousnout, ale k mému zklamání nenabízí žádné slané dobroty. Zato ale mají legrační wafli na špejli a takové ty notoricky známé klasiky jako dorty a zákusky. Wafle se šlehačkou a karamelovým topingem chutná na jedničku. Jen bych být provozním pořešila, jak se dá technicky sníst šlehačka bez lžíce. Ta mi tam k tomu chyběla. Interiér je ve stylu včelky Májy. Rázem se tu ocitnete ve včelím úlu. A v kombinaci s venkovním dětským hřištěm je to vlastně geniální nápad. Tož je to tu pěkné.
Rebelbeani. Delicious unusual coffee. Batch brew was fantastic. Good must. I wanted to bite into it, but to my disappointment it offers no salty goodies. But they have funny waffles on a stick and such notorious classics as cakes and desserts. Waffles with whipped cream and caramel topping taste good. I would just be operating to figure out how to technically eat whipped cream without a spoon. I missed her there. The interior is in the style of the May bee. Suddenly you find yourself in a beehive. And combined with an outdoor playground, it's actually a brilliant idea. That's nice here.
M
Martin Blasko on Google

Damnit, can't i just give it more than 5 stars? Seriously nice spot, baristas with wicked sense of humor, music curated by then was just spot on. Coffee? Haven't had any, but we had probably next ice cream I had in long time.
O
Ondra Pleva on Google

Nice small cafe next to workout and parkour playground. Very good Rebelbeen coffee. Also beer and other.

Write some of your reviews for the company Kavárna Bzzzukot

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *