Komínexpres s.r.o. - Proskovická 701

4/5 based on 8 reviews

Contact Komínexpres s.r.o.

Address :

Proskovická 701, 739 24 Krmelín, Czechia

Phone : 📞 +8
Postal code : 739
Website : https://www.kominexpres.cz/
Categories :
City : Krmelín

Proskovická 701, 739 24 Krmelín, Czechia
S
Stanislav Sobotka on Google

Skvělá domluva, i přes problémy s platbou z mé strany (moje blbost, špatně jsem vyplnil příkaz v e-bankingu, správně jsem ji poslal až ve čtvrtek dopoledne) jsem v pátek odpoledne už vsechen materiál měl doma, a to bydlím až na Vysočině! :-)
Great agreement, despite the problems with payment on my part (my crap, I wrongly filled in the e-banking order, I sent it correctly on Thursday morning) I had all the materials on Friday afternoon, and I live in the Highlands! :-)
L
Lucie Palkovská on Google

Kominictví, které dbá především na kvalitu svých služeb. Velice příjemné, rychlé a odborné jednání. Cenově jsou o něco výše než konkurence, ale za kvalitu je dobré si připlatit. Jejich revizní zprávy jsou na vysoké úrovni oproti zprávám konkurence. Vřele doporučuji.
Communicative care that focuses on the quality of its services. Very pleasant, quick and expert. Prices are a little higher than competitors, but it's good to pay for the quality. Their revision reports are at a high level compared to competition reports. I warmly recommend.
O
Ondra Budis on Google

Pracovníci firmy nás mile překvapili vysoce profesionálním přístupem v oblasti poradenských služeb i při realizaci zakázky. S prací firmy jsme byli maximálně spokojeni a určitě využijeme jejích služeb i v budoucnosti.
The company staff pleasantly surprised us with a highly professional approach in the field of consulting services and in the implementation of the contract. We were fully satisfied with the work of the company and we will certainly use its services in the future.
M
Michal Geher on Google

Velmi špatná firma. Revize spalinové cesty proběhla 7.12.2016 a do 1.3.2017 bez reakce od firmy. Po odstoupení od smlouvy přišel email s body, které je potřeba odstranit, jinak budeme nahlášení na stavební úřad. Email bez omluvy a jakékoli snahy situaci řešit ve prospěch zákazníka. Firmu tedy nedoporučuji a velmi si rozmyslete spolupráci s touto společností. A co se týče ceny, je téměř dvojnásobná oproti konkurenci, s výše uvedenými službami.
Very bad company. The flue gas path was revised on 7 December 2016 and until 1 March 2017 without reaction from the company. After withdrawal from the contract came an email with points that need to be removed, otherwise we will be reported to the building authority. Email without excuse and any effort to solve the situation for the benefit of the customer. So I do not recommend the company and think twice about cooperation with this company. And in terms of price, it is almost double that of the competition, with the above services.
J
Jan Urbanec on Google

- Kvalitní dokumentace a služby v rámci vložkování/úprav komínu - Rychle objednání a dodání nového zařízení (alarmu) - Vadný kus alarmu byl okamžitě vyměněn + technik přijel zkontrolovat na místo, že je všechno v pořádku - Vysvětlení obyčejnému smrtelníkovi jaké jsou výhody a nevýhody daného produktu Služby firmy Komín expres jsem už využil několikrát a vždy mě potěšilo, jak rychle a kvalitně všechny úkoly a případně problémy vyřeší. Vždy mi bylo vysvětleno, v jakém případě je třeba použít jaký materiál a vedli mě ke správným rozhodnutím. Revizní zpráva obsahovala všechny náležitosti a člověk se v ní dokázal vyznat (ví, že to není jen prachsprostý odhad, jak to dnes někteří kominíci dělají). Obchod/služby firmy bych využil znovu a doporučují na 100%.
- Quality documentation and services within chimney lining / modification - Quick ordering and delivery of new equipment (alarm) - The faulty alarm was replaced immediately + the technician came to check that everything was OK - Explaining to an ordinary mortal what are the advantages and disadvantages of the product I have already used the services of the Komín expres company several times and I was always pleased with how quickly and with good quality all problems and possible problems were solved. It has always been explained to me in what case it is necessary to use what material and have led me to the right decisions. The audit report contained all the requisites and one was able to confess in it (he knows that it is not just a dusty estimate, as some chimney sweepers do today). Business / service company I would use again and recommend 100%.
O
Ondřej Novák on Google

Spokojenost se službami, super komunikace, vše prověří a vysvětlí...
Satisfaction with services, great communication, checks and explains everything ...
D
Dominik Gerych on Google

Rychlá domluva, profesionální jednání, na čem jsme se domluvili = bylo uděláno v termínu( někdy i rychleji). Doporučuji
Quick agreement, professional negotiations, what we agreed on = it was done on time (sometimes faster). I recommend
T
Táňa Vozníková on Google

Profesionální a vstřícné jednání, rychle a precizně provedená práce. Mohu jedině doporučit.
Professional and helpful negotiations, fast and precise work done. I can only recommend.

Write some of your reviews for the company Komínexpres s.r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *