KONTAKT ELEKTRONIK spol. s r.o. - Nová 1886

4.6/5 based on 8 reviews

Contact KONTAKT ELEKTRONIK spol. s r.o.

Address :

17, Nová 1886, 370 01 České Budějovice, Czechia

Phone : 📞 +8
Postal code : 370
Website : https://www.kontakt-cb.cz/
Categories :
City : České Budějovice

17, Nová 1886, 370 01 České Budějovice, Czechia
N
Nada Volkova on Google

Šikovný p Jirotka a velký výběr zboží,v případě ochotný objednat, doporučuji
Handy p Jirotka and a large selection of goods, in case of willing to order, I recommend
L
Lad. Ceska on Google

Ochotná a odborná obsluha která poradí když člověk není odborník. Velký rozsah zboží včetně hraček na dálkové ovládání. Sháněl jsem několikrát různé součástky do el.strojků a vždy jsem dobře a levně pořídil a když neměly zrovna to co jsem potřeboval, navrhly vhodnou alternativu. Mohu jen doporučit.
Willing and expert service which advises when a person is not an expert. Large range of goods including remote control toys. I was looking for various parts for el.strojků several times and I have always made good and cheap, and when they didn't have what I needed, they suggested a suitable alternative. I can only recommend.
J
Jiří Velíšek on Google

Obchod pro modeláře a bastlíře. Sortiment úzký, ale pro běžné potřeby stále dostatečný. Určitě není jednoduché v dnešní době provozovat takový obchod. V ulici se špatně parkuje, ale u domu je garáž a stání před ní snad nebude hříchem, pokud zákazník rychle nakoupí a zase odjede. Ceny odpovídají místním možnostem, zkrátka z něčeho se prostory a obsluha zaplatit musí. Ne vždy umí personál odborně poradit, někdy se tam dá narazit spíše na modeláře, který bastlení nerozumí.
Shop for modellers and bastiers. The assortment is narrow but still sufficient for everyday needs. It is certainly not easy to operate such a business today. It is difficult to park in the street, but there is a garage near the house and standing in front of it may not be a sin if the customer quickly purchases and leaves again. The prices correspond to the local possibilities, in short the premises and the service have to be paid for. They are not always able to give expert advice, sometimes it is more likely to come across a modeler who does not understand bastling.
V
Vlad Kuzba on Google

Příjemný obchod s rozumným cenami, když se vám nechce nebo nemůžete čekat na zásilku. Obsluha velice ochotná, odborná. Zatím jsem z běžného sortimentu zboží sehnal vše, co jsem potřeboval. Bohužel, tento obchod je jediným svého druhu nejen v krajském městě (sic), ale možná i v celém kraji (sic sic). Na druhou stranu, díky bohu za něj.
Pleasant commerce at reasonable prices if you do not want or can not wait for a shipment. Very helpful, professional. Meanwhile, I've got everything I needed from a regular assortment of goods. Unfortunately, this store is the only one of its kind not only in the county (sic), but perhaps also in the whole region (sic sic). On the other hand, thank God for him.
J
Josef Šelepa (DJ Šely) on Google

Mají co potřebuji s to je u elektroniky důležité. Co nemají zvládnou rychle objednat.
Having what I need with it is important in electronics. What they don't manage to order quickly.
p
petr petr on Google

Ok
M
Martin Valový on Google

Top shop
R
Roman Pavelka on Google

Super

Write some of your reviews for the company KONTAKT ELEKTRONIK spol. s r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *