LB Cemix, s.r.o. - závod Loděnice - Karlštejnská 110

4.2/5 based on 8 reviews

About LB Cemix, s.r.o. - závod Loděnice

LB Cemix, s.r.o. – jsme přední výrobce a dodavatel materiálů pro stavbu: zateplení, fasády, malty, stěrky, omítky, potěry, penetrace, lepidla, podlahové stěrky, sanační systémy, zahradní program. Pomůžeme vám vybrat vhodný materiál pro vaši stavbu, čerpat dotace na zateplení z programu Zelená úsporám i najít osvědčenou stavební firmu. Na kvalitu CEMIX se můžete spolehnout.

Contact LB Cemix, s.r.o. - závod Loděnice

Address :

Karlštejnská 110, 267 12 Loděnice, Czechia

Phone : 📞 +79
Postal code : 267
Website : http://www.cemix.cz/
Categories :
City : Loděnice

Karlštejnská 110, 267 12 Loděnice, Czechia
J
Jindřich Šafra on Google

Fakt výborný. Na co všechno se GOOGLE ještě nezeptá.
Really great. GOOGLE has not asked anything yet.
R
Radek Vit on Google

V kanceláři pohoda a rychlost, ale pán,, taky jesterkar "ochotnej akorad na dělo.
In the office, comfort and speed, but Mr. "also a jesterkar" willing to just cannon.
P
Petr on Google

Nakládka bez front a bez zbytečného čekání
Loading without queues and without unnecessary waiting
T
Tomáš BURIAN on Google

Skvělý servis. Příjemní lidé. Profesionální přístup . Doporučuji.
Great service. Nice people. Professional approach . I recommend.
J
Jitka Krabcova on Google

Dodavatel a výrobce stavebních materiálů. Najdete tu vše pro stavbu ve 100% kvalitě. Maltoviny zdící, jádrové, štukové a finální omítky. Lepidla , stěrky, vyrovnávací hmoty aj. Velice ochotný a milý personàl. Obchodní zastupci Vám ochotně poradí a pomohou s výběrem přímo pro Vás. Nyní probíhá rekonstrukce, která prodlouží použití a skladovatelnost výrobků.
Supplier and manufacturer of building materials. You will find everything for construction in 100% quality. Masonry masonry, core, stucco and final plasters. Adhesives, trowels, leveling compounds, etc. Very helpful and kind staff. Sales representatives will be happy to advise you and help with the selection directly for you. A refurbishment is now underway to extend the use and shelf life of the products.
J
Johann on Google

Poměrně rychlá nakládka, ikdyž zde bylo dost aut tak to fungovalo. Špatné je že tu není žádné parkoviště a kamióny musí čekat na silnici před fabrikou která je poměrně frekventovaná a druhá věc je nesmyslné popojíždění s rozplachtovaným autem po areálu až na vrátnici kde probíhá kontrola, což zdržuje
Relatively fast loading, even though there were enough cars, it worked. The bad thing is that there is no parking lot and trucks have to wait on the road in front of the factory, which is quite busy and the second thing is a pointless drive with a tarpaulin car around the area to the gatehouse where the inspection takes place, which delays
M
Milan Vondrák on Google

Byl jsem tam poprvé, tak drobek chaos. Zachránil mě šofér za mnou a moc příjemná a ochotná slečna na expedici nebo jak se tomu říká.
I was there for the first time, so a little chaos. I was saved by a driver behind me and a very nice and helpful girl on an expedition or as it is called.
A
Andrew .G on Google

Біля старих рейок приємно відпочивати особливо літом.після ночівлі в палатках можна не далеко сходити в магазин(ціни приємні)
It is nice to relax near the old rails, especially in summer.

Write some of your reviews for the company LB Cemix, s.r.o. - závod Loděnice

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *