Mister Minit - Novinářská 3178

1.5/5 based on 8 reviews

Contact Mister Minit

Address :

Novinářská 3178, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia

Phone : 📞 +9
Postal code : 702
Website : https://misterminit.eu/cs_cz/shops/mister-minit-futurum-ostrava
Categories :

Novinářská 3178, 702 00 Moravská Ostrava a Přívoz, Czechia
R
Roy Woss on Google

Ztelesnění arogance.
The embodiment of arrogance.
R
Richard Valent on Google

Arogantní přístup
Arrogant approach
O
Ondra Fojt on Google

Hrozná obsluha. Klíč vyrobený za kilo a nefungoval. Takže celkově špatný servis.
Terrible service. Wrench made per kilo and did not work. So overall poor service.
E
Eva Efka on Google

Něco tak arogantního jsem ještě neviděla. Nechápu, proč ten člověk dělá v maloobchodu, když nenávidí lidi. Do tohoto obchodu už mě nikdo nedostane.
I've never seen anything so arrogant. I don't understand why this man works in retail when he hates people. Nobody will get me to this store anymore.
M
Marie Janiakova on Google

Blbá jsem si nechala vyměnit baterii u hodinek za 280 Kč... Tento obchod okrádá a nestydí se za to, účtenku jsem nedostala. Nechoďte sem!
Stupid, I had the battery of my watch replaced for 280 CZK ... He robs this shop and is not ashamed of it, I did not receive a receipt. Don't come here!
C
Cool PC on Google

Dnes 2 obyc klice za 240! Povidam ze nemam vic nez 200 na hotovosti, ale ze kartou mu zaplatim bo je koronavirus a kartou se plati vsude...., odpoved: "aha takze nemate prachy ale jdete do obchodu..." Podle me je to typicky vekslak a okrada lidi, cenik nikde vystaven nema a ceny sype z rukavu. Cojku volat nebudu trh ho zahubi sam. Nechodte tam, nikdy!
Today 2 village keys for 240! I say that I do not have more than 200 in cash, but that I pay him with a card because he is a coronavirus and the card is paid everywhere ...., answer: "aha so you have no money but you go to the store ..." In my opinion it is typically money and robbery people, the price list is nowhere exposed and prices are pouring out of their hands. I won't call Cojka, the market will kill him myself. Never go there, never!
J
Jaromír Dora on Google

Jeden obyčejný fabkovy klíč 150kč. A účtenku neuvidíte dokud si o ni neřeknete. Tohle je klasický zloděj ,který se za to nestydí.
One ordinary fab key 150 CZK. And you won't see the receipt until you talk about it. This is a classic thief who is not ashamed of it.
*
*** Mtomik86 *** on Google

Výměna baterií v hodinách i autokliči. Baterie Energizer lithium jedna z nejlepších na trhu. Klíče jsou ocelové, tvrdší než obyč. mosazné. Služby zákazníkům na počkání. Je to malí krámek ale služeb spousty. Služby přivádějí s profesionální přístupem, produkty kvalitnějších značek a výrobců prověřené časem. Pán rád poradil a navrhl alternativu. Za mě osobně doporučuji lidem co žádají kvalitu a profesionální přístup.
Replacement of batteries in the clock and car keys. Energizer lithium battery one of the best on the market. The keys are steel, harder than usual. brass. Customer service on hold. It is a small shop but a lot of services. They deliver services with a professional approach, products of better brands and manufacturers tested over time. The Lord was happy to advise and suggest an alternative. For me, I personally recommend people who demand quality and a professional approach.

Write some of your reviews for the company Mister Minit

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *