Model Requirements - RCM v.o.s.

4.6/5 based on 8 reviews

Contact Model Requirements - RCM v.o.s.

Address :

Semtín 122, 533 53 Pardubice VII, Czechia

Phone : 📞 +7
Website : http://www.modelcentrum.cz/
Categories :
City : Pardubice VII

Semtín 122, 533 53 Pardubice VII, Czechia
J
Jan Svatoň on Google

Omyl, navštívil jsem pneuservis se zapichnutym vrutem v pneu. Mechanik ochotně prohlédl závadu, vrut vytáhl a když zjistil, že nedošlo k poškození, protože byl naštěstí krátký, popřál mě šťastnou cestu. Odmítl platbu! Je to v této době ještě možné? Děkuji!
Wrong, I visited a tire service with a countersunk screw in the tire. The mechanic willingly inspected the fault, pulled out the screw, and when he found that there was no damage because it was fortunately short, he wished me a happy journey. Refused payment! Is it still possible at this time? Thank you!
J
Josef Hromádko on Google

Super obchod, prodávající rozumí tomu co prodávají.
Super deal, the seller understands what they are selling.
P
Pavel Burget on Google

Uprava puvodniho vyjadreni byla opravena na zaklade dnesni navstevy. Dnes se mi venoval uplne jiny prodejce, ktery ackoli s puvodni recenzi byl obeznamen byl velmi vrely a tema, ktere bylo potreba probrat velmi fundovane a profesionalne s velkou trpelivosti probral a poradil. Jsem za to velmi rad, protoze jak dotycny sdelil jde jim o spokojenost zakaznika a to tentokrat bylo vic jak nad ramec spokojenosti. Timto bych dotycnemu velmi rad podekoval a celemu Tymu popral stastny Novy rok.
The revision of the original statement was corrected on the basis of today's visit. Today, a completely different seller paid attention to me, who, although the original review was familiar, was very warm and the topic that needed to be discussed very thoroughly and professionally with great patience discussed and advised. I am very happy about that, because as he said, it is about customer satisfaction, and this time it was more than satisfaction. I would like to thank the person in question and wish the whole Team a Happy New Year.
Z
Zdenek Nedved on Google

Skvělá prodejna pro modeláře (kromě vláčků). Velký výběr, co nemaji případně objednají.
Great store for modelers (except trains). Large selection of what they don't possibly order.
V
Václav Barák on Google

Moc hezká prodejna, s obrovským sortimentem. Líbí se mi možnost parkovat na blízkém parkovišti pro zákazníky. Prodejna má pro vstup po schodech i plošinu pro vozíčkáře. Trochu zamrzí otvírací doba SO zavřeno. A nelíbí se mi dobírka z eshopu 185 Kč přes českou poštu. Bohužel zasilkovna v nabídce není. Tak jsem raději zvolil osobní odběr, alespoň jsem se mohl pokochat. Dávejte pozor při výjezdu z parkoviště na hlavní silnici je tam pěkný "hupák" ať něco neorvete na autě.
Very nice shop, with a huge assortment. I like the possibility to park in a nearby parking lot for customers. The store also has a platform for wheelchairs to enter the stairs. The opening time SO closed is a bit freezing. And I don't like cash on delivery from the e-shop 185 CZK via the Czech Post. Unfortunately, the delivery room is not on offer. So I chose personal collection, at least I could enjoy myself. Be careful when leaving the parking lot on the main road there is a nice "fool" so as not to spill something on the car.
F
Frantisek Kocian on Google

Ok
R
RoyalFox36 on Google

Very professional, helpful staff and very wide range of products. I highly recommend this shop to everyone!
R
Rob Davies on Google

Just amazing customer service. Nothing is too much trouble. Super product knowledge.

Write some of your reviews for the company Model Requirements - RCM v.o.s.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *