motorest ČESKÁ HOSPODA

4/5 based on 8 reviews

Contact motorest ČESKÁ HOSPODA

Address :

Přerovská 10, 779 00 Olomouc, Czechia

Phone : 📞 +78787
Website : https://www.olomouc.cz/poledni-menu/Motorest-CESKA-HOSPODA-id2956
Categories :
City : Olomouc

Přerovská 10, 779 00 Olomouc, Czechia
M
Marek Güntner on Google

Docela slušná restaurace. Je vidět že udělali pár kroků kupředu. Personál příjemný. Jídlo je dobré. Ceny příjemné. Prostredi by potřebovali rekonstrukci.
Pretty decent restaurant. It can be seen that they took a few steps forward. Staff friendly. Food is good. Pleasant prices. The environment would need renovation.
P
Petr Talášek on Google

Večeře velice ďobrá,příjemná obsluha, navíc večer živá hudba. Za mě maximální spokojenost a doporučuji.
Dinner very good, friendly service, plus live music in the evening. For me maximum satisfaction and recommend.
L
Lucie Burgetová on Google

Musím doporučit. Obsluha byla za poslední dobu bezkonkurenční. A jídlo taky. Hospoda je sice na rušné křižovatce,ale uvnitř byl klid a útulné prostředí. Určitě to nebyla moje poslední návštěva.
I must recommend. The service has been unparalleled in recent times. And food too. The pub is on a busy intersection, but inside was a quiet and cozy environment. It certainly wasn't my last visit.
J
Jana Szkanderová on Google

Jídlo celkem ok, ale páteční obsluha hrůza a děs. Neochotná arogantní. Když jsme chtěli zaplatit odešla za bar kde si zapálila a totálně nás ignorovala. A ještě asi čekala dýško ?
Food quite ok, but Friday service horror and terror. Reluctant arrogant. When we wanted to pay she went to the bar where she lit up and totally ignored us. And she was probably still waiting for a tip ?
P
Pavel Szkandera on Google

Je dobře ,že už jsme "po jídle" a jedeme pryč, protože ta paní v černém kterou určitě nejde nazvat jako obsluhu nám totálně pokazila den. Neochotná, arogantní, přežvykuje jak krá.. , a není schopná si zapamatovat při pár lidech objednávku. Řeknete ji ,že chcete platit a ona si jde zakouřit. ? Být jejim nadřízeným tak mi musí ještě platit za to že se může vůbec objevit ve společnosti. Druhá slečna byla šikovná. Jídlo průměr.
M
Miroslav Merta on Google

Super
J
Jaromír Jiříček on Google

Super
S
Slavomir Ruzbarsky on Google

Ok

Write some of your reviews for the company motorest ČESKÁ HOSPODA

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *