MUDr. Svatava Vosáhlová

4.5/5 based on 8 reviews

Contact MUDr. Svatava Vosáhlová

Address :

Benešova 1268, 586 01 Jihlava, Czechia

Phone : 📞 +
Website : http://mudr-vosahlova.webnode.cz/
Categories :
City : Jihlava

Benešova 1268, 586 01 Jihlava, Czechia
W
Wochnerová Renata on Google

M
Milan Mrovčak on Google

R
Radka Tomsikova on Google

Velice vstricna pani doktorka se zajmem o pacienty.
Very helpful doctor with interest in patients.
H
Helena Valečíková on Google

NO, PĚKNÉ RECENZE, ALE CO SE TÝČE D.D.NA TERASÁCH, TAK TO JI NEMOHU VŮBEC CHVÁLIT, KDYŽ MÁ PANÍ DOKTORKA DOVOLENOU NEBO VOLNO, TAK JI NIKDO NEZASTUPUJE A NĚKDY I ZA PACIENTEM SAMA NEPŘIJDE, I KDYŽ JE PACIENT U NÍ NAHLÁŠENÝ A TO MÁ NA STAROSTI TERASY JEN 1x TÝDNĚ A NENÍ SCHOPNA ZA PACIENTEM DOJÍT I KDYŽ JE TO NALÉHAVÉ! TAK ŽE JÍ DÁVÁME CELÁ RODINA VELKÉ MÍNUS ----- :-(
NO, NICE REVIEWS, BUT WHAT IS ABOUT DDNA TERRACES, I CANNOT HAVE IT EVERYTHING WHEN THE DOCTOR HAS A HOLIDAY OR LEAVE, SO NO ONE REPRESENTS IT IN CARE OF THE TERRACE ONLY 1x A WEEK AND IT IS NOT ABLE TO GO TO THE PATIENT EVEN IF IT IS URGENT! SO THAT WE GIVE IT THE WHOLE FAMILY GREAT MINUS ----- :-(
S
Soňa Janderková on Google

Skvělá paní doktorka, která se svým pacientům opravdu věnuje. Sestřička odvádí neuvěřitelnou práci.
A great lady doctor who really pays her patients. The nurse is doing incredible work.
P
Petra Klímová on Google

Šla jsem k paní doktorce, protože zastupovala moji paní doktorku, která je na dovolené. Byla jsem velmi mile překvapena, je vstřícná, milá a je vidět, že rozumí své práci. Mohu jen doporučit.
I went to the doctor because she represented my doctor who is on vacation. I was very pleasantly surprised, she is helpful, nice and you can see that she understands her work. I can only recommend.
N
Nikola Liedermanová on Google

Výborná paní doktorka, mohu jedině doporučit! Je vidět, že rozumí své práci a je velmi ochotná, což není z mé zkušenosti vždy samozřejmostí. V neposlední řadě bych chtěl ještě připomenout paní sestřičku, která odvádí výborně svojí práci. Nikdy jsem nezažil, že bych braní krve necítil, po pár návštěvách jsem se o tom přesvědčil, že tomu tak opravdu je. Pokud budete mít to štěstí a paní doktorka Vás přijme za své pacienty, tak už nebudete chtít odejít.
Excellent doctor, I can only recommend! It is obvious that she understands her work and is very willing, which is not always a matter of course in my experience. Last but not least, I would like to remind the nurse who is doing her job perfectly. I have never experienced that I do not feel blood taking, after a few visits I found out that it really is. If you're lucky and the doctor accepts you as her patients, you won't want to leave.
H
Hi Zzy on Google

Dokud má náladu, snaží se pomoci. Opravdu se snaží najít řešení a nastavit správnou léčbu. Sestřička je dokonalá. Nechápu, jak zvládá neustálé telefonáty, nekonečný nával lidí a stále se usmívat a být milá.
As long as he is in the mood, he tries to help. He is really trying to find a solution and set up the right treatment. The nurse is perfect. I don't understand how he handles constant phone calls, an endless rush of people and still smiling and being nice.

Write some of your reviews for the company MUDr. Svatava Vosáhlová

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *