Nebe Na Zemi - Mírové nám. 17

4.8/5 based on 8 reviews

Contact Nebe Na Zemi

Address :

Mírové nám. 17, 270 33 Jesenice, Czechia

Phone : 📞 +87
Postal code : 270
Website : https://www.facebook.com/nebenazemi.cz/
Categories :
City : Jesenice

Mírové nám. 17, 270 33 Jesenice, Czechia
D
Dana Brádlova on Google

J
Jana Kolářová on Google

K
Klara Valchářová on Google

K
Kateřina Tvrdá on Google

úžasný obchůdek
amazing shop
K
Kadlik on Google

Výborná domácí limonáda
Delicious homemade lemonade
H
Honza Kralovič on Google

Obchůdek nejen s biopotravinami, ale i s bio drogerií. Velmi milá paní Vám je ráda představí ve stylovém a pohodovém prostředí.
Shop not only with organic food, but also with organic drugstore. Very nice lady will be happy to present them in a stylish and relaxed environment.
B
Blanka Soukupová on Google

Krásný obchod. Syn si nakoupil mrazem sušené ovoce a jí ho místo sladkosti. Příjemný interiér i paní majitelka. Mám ráda obchody vedené s láskou a to tenhle evidentně je.
Beautiful shop. The son bought freeze-dried fruit and eats it instead of sweets. Pleasant interior and Mrs. owner. I love trades with love and this is obviously one.
V
Vít Procházka on Google

Tenhle krámek miluji. Je v něm pohoda, zdravé a dobré věci, vždy milá a usměvavá paní vedoucí (ne jako v Coopu). Strašně rádi se tu občas zastavíme a vždy něco koupíme. Je to takové pohlazení na duši. A po přestěhování do bývalé cukrárny i hezčí prostředí a moc dobré rozlévané vínko. Od roku 2021 krámek zrušený :-(
I love this shop. It's cool, healthy and good stuff, always nice and smiling lady (not like in Coop). We are very happy to stop here sometimes and always buy something. It's such a caress of the soul. And after moving to the former confectionery, a nicer environment and a very good bottled wine. Shop canceled since 2021 :-(

Write some of your reviews for the company Nebe Na Zemi

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *