PARTY BAGETY

4.8/5 based on 8 reviews

Contact PARTY BAGETY

Address :

Příkop 188/29, 602 00 Brno-střed-Zábrdovice, Czechia

Phone : 📞 +7797
Website : https://party-bagety.cz/
Categories :
City : Brno střed Zábrdovice

Příkop 188/29, 602 00 Brno-střed-Zábrdovice, Czechia
H
Honza Bartek on Google

Musím reagovat na hodnocení lidí, kteří dávají 3* a myslí si že je to drahé.. Není to vůbec drahé, všechno je domácí, moc dobrý a jde vidět že si s tím denně hraje milovník jídla! Za mě 5*! Perfektní pečivo, pletýnka neuvěřitelná!!! Domácí Paříž excelentní, bagetky i kanapky moc dobrý. Když si chci pochutnat raději si připlatím, pokud někomu tohle přijde drahé tak se nejspíš spokojí s bagetama a chlebama ve vajíčku z automatu za 20,-. Nevidím důvod dát tomuto podniku a dámám co zde pracují 3*, je to přísný a možná z toho jde cítit trochu závist.
I have to respond to the reviews of people who give 3 * and think it's expensive .. It's not expensive at all, everything is homemade, very good and you can see that a food lover plays with it daily! For me 5 *! Perfect pastry, incredible knitting !!! Homemade Paris excellent, baguettes and canapes very good. If I want to enjoy it, I pay extra, if someone else comes expensive it is probably content with baguettes and bread in the egg from the machine for 20, -. I see no reason to give this business and ladies who work here 3 *, it's strict and maybe it makes a little jealous.
A
Ales Skypala on Google

Super. Ochutnal jsem bagety / pecivo (famozni pletynka), rohliky / sladke kolace a vse opravdu dobre, vydrzi certsve vice dni a chutna paradne. No a ten parizak, kterej tam maji => wau...! Rozhodne stoji za navstvu, ja pokazde, kdyz jsem navsevoval urazovou nemocnici, jsem se tam stavil. Vydrzte s kvalitou a milou obsluhou a nebudete mit problem...;-)
Great. I tasted baguettes / pastries (famous knit), rolls / sweet cakes and all really well, it lasts a few days and tastes good. And the Parisian they have there => wow ...! Definitely worth a visit, I stopped there every time I visited the offensive hospital. Hold on with quality and friendly service and you will not have a problem ... ;-)
M
Monika Dvořáková on Google

V gastronomii se díky mámě pohybuji od malička, takže si jednoduše dokážu spočítat cenu vs. kvalitu prodávaného. A u Party Baget je cena naprosto přiměřená tomu, kolik je za výrobou práce a z jakých surovin je vyráběno - to jen poznámka na předcházející recenze s kritikou ceny. Pokud si člověk koupí rohlík od nich, tak skutečně nemá hlad za půl hodiny jako u rohlíku z obchodu nevalné kvality. A jejich Povidláč? Ten je naprosté nebe v hubě! <3
In gastronomy, thanks to my mother I move from my childhood, so I can easily calculate the price vs. quality of the sold. And at Party Baguets, the price is perfectly proportionate to how much work is done and what raw materials it is made from - just a comment on previous reviews with price criticism. If you buy a croissant from them, you really are not hungry for half an hour like a croissant from a poor quality shop. And their plum jam? This is the complete sky in your mouth! <3
M
Matej Dupal on Google

Luxusní bageta, výborná vajíčková pomazánka a chuťově velmi povedená pletýnka. A navrch k tomu příjemná obsluha. Místo které rozhodně stojí za návštěvu.
Luxurious baguette, excellent egg spread and a very hilarious knit. And on top of that, pleasant service. A place that is definitely worth a visit.
G
Gadget_ka on Google

Příjemná obsluha, vynikající jídlo a velký výběr.
Pleasant service, excellent food and a large selection.
M
Michal Dúbravčík on Google

Chutovo vyborne pecivo, jemne nadychane, radost jest aj samotne. Parizak skvely. Budem sa sem urcite vracat az budem mat cestu.
Delicious pastry, gently fluffy, joy is itself. Paris is great. I will definitely come back here and have a way.
L
Lucie Tykalova on Google

Naprosto dokonalý obchod = vynikající jídlo a milá obsluha. Často si sem chodím hlavně pro polévky, ale nejde odejít "jen" s polévkou. Kdo ochutná jejich jakýkoliv salát už nikdy nemůže koupit jiný a o zbytku ani nemluvím ??
Absolutely perfect shop = excellent food and friendly service. I often come here mainly for soups, but you can't leave "only" with soup. Anyone who tastes any salad can never buy another, and I'm not even talking about the rest ??
D
Denisa T on Google

Výborné chlebíčky, na kterých se nešetří kvalitními ingrediencemi ??? objednávka přes internet proběhla hladce, je zde možnost zvolit, čím budou chlebíčky namazány (máslo/sýrová pomazánka/vlašák). Doprava při objednávce nad 500 zdarma. Maximální spokojenost, jen tak dál! ?
Excellent sandwiches, which are not spared quality ingredients ??? the order was smooth, there is an opportunity to choose what the sandwiches will be smeared with (butter / cheese spread / walnut). Free shipping on orders over 500. Maximum satisfaction, so on! ?

Write some of your reviews for the company PARTY BAGETY

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *