Penzion Linhart

4.6/5 based on 8 reviews

Rodinný penzion Linhart s ubytovací kapacitou 48 lůžek se nachází v klidné parkové části Poděbrad blízko centra. Máme k dispozici prostorné pokoje ale také apartmá. (Apartmány se nacházejí ve vedlejší budově která je vzdálená od hlavní budovy penzionu Linhart cca 100m). Pokoje  jsou vybavené LCD TV s digitálním satelitním přijímačem, lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnnou troubou, vysoušečem vlasů a bezplatným Wi-Fi připojením k internetu. 

Každý pokoj má svoje vlastní sociální zařízení s vanou. Pokoje 2,3,4 a 5 mají vlastní menší kuchyňský kout s rychlovarnou deskou.

Penzion má své vlastní uzamčené parkoviště v areálu apartmánů pro 9 aut, ostatní parkovací místa jsou před penzionem na veřejné ulici.

Contact Penzion Linhart

Address :

Pavlovova 270, Poděbrady III, 290 01 Poděbrady, Czechia

Phone : 📞 +999
Website : http://www.penzion-linhart.cz/
Categories :
City : Poděbrady
Description : Unfussy rooms & apartments in a laid-back guesthouse offering complimentary Wi-Fi.

Pavlovova 270, Poděbrady III, 290 01 Poděbrady, Czechia
M
Martin Pochman on Google

V penzionu Linhart jsme strávili báječný týden dovolené. Ubytování jsme byli v apartmánu v budově cca 100m od hlavního penzionu a apartman byl čistý, zrekonstruovaný a extrémně prostorný. Snídaně byly příjemným bonusem. Co bych pak opravdu vyzdvihl tak byl přístup pana šéfa s rodinou. Zítra odjíždíme, ale pokud ještě někdy do Poděbrad zavítáme, tak tento penzion bude jasná volba pro ubytování.
We spent a wonderful week of vacation in the Linhart pension. Accommodation we were in an apartment in a building about 100m from the main guest house and the apartment was clean, renovated and extremely spacious. Breakfast was a nice bonus. What I would really highlight then was the approach of the boss with his family. We are leaving tomorrow, but if we ever visit Poděbrady, this guest house will be a clear choice for accommodation.
S
Stanislava Fabianova on Google

Naprostá spokojenost, vstřícný a ochotný přístup majitelů, krásné čisté pokoje, bohaté snídaně,velice doporučuji a zároveň moc děkuji majitelům že jsme právě u nich mohli oslavit naše 30 výročí .
Absolute satisfaction, helpful and helpful approach of the owners, beautiful clean rooms, rich breakfast, I highly recommend and at the same time thank the owners that we were able to celebrate our 30th anniversary.
S
Světlana Ptáčníková on Google

V penzionu Linhart jsme strávili necelý týden v červenci. Vše bylo naprosto skvělé - krásný velký pokoj s ledničkou a s pohodlnými matracemi (opravdu jedny z nejlepších, na kterých jsme kdy o dovolené spali), velmi dobrá snídaně s domácími buchtami a luxusními palačinkami, ale hlavně ochota majitele, pro kterého nebyl nic problém. S klidným svědomím mohu komukoliv doporučit a pokud by nás cesta dovedla opět do Poděbrad, víme, kde se ubytovat:-).
We spent less than a week in July at the Linhart guest house. Everything was absolutely great - beautiful large room with refrigerator and comfortable mattresses (really some of the best we ever slept on vacation), very good breakfast with homemade cakes and luxury pancakes, but especially the willingness of the owner, for whom nothing was a problem. With a clear conscience, I can recommend to anyone and if the trip would lead us back to Poděbrady, we know where to stay :-).
F
František Zoul on Google

Výborný penzion. Dobrá cena se snídaní. Parkování ve dvoře. Skvělý pobyt.
K
Knuty Knuty on Google

První dojem je super. Je to tu čisté, útulné. Chybí mi tu třeba nějaký sprcháč( svůj sem si zapomněl ), ale to nedávám jako mínus. Ještě uvidím jak dopadne zítřejší snídaně. ?
The first impression is great. It's clean, cozy here. I miss a shower, for example (I forgot my own one), but I don't give it as a minus. I'll see how tomorrow's breakfast turns out. ?
E
Elmar Panstingl on Google

A really great place to stay, perfect rooms, nice staff an a lovely town.
A
Alexandra Mikka on Google

Great place, very clean, tastefully decorated, the hosts are nice and helpful. I stayed there on more than one occassion and it's always up to the same high standards.
P
Petr Polívka on Google

Super friendly and accommodating owner. The rooms are huge - ours even had kind of a living area. Having a 4 month old baby makes sometimes difficult to work around check-in / out times but the owner was so helpful and when our daughter fell asleep he let us stay in the room until she woke up two hours later.

Write some of your reviews for the company Penzion Linhart

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *