Ranč Návary - Návary 11

4.9/5 based on 8 reviews

Contact Ranč Návary

Address :

Návary 11, 378 81 Staré Město pod Landštejnem, Czechia

Phone : 📞 +778
Postal code : 378
Website : https://www.rancnavary.cz/
Categories :

Návary 11, 378 81 Staré Město pod Landštejnem, Czechia
J
Jana Michálková on Google

Velká parta dospělých a děti na prodlouženy víkend. Ubytovani bylo skvele, vše stále jako nove (otevřeno asi půl roku), komplet vybavené, mnoho hraček, funkční infrasauna, bazén jsme nevyužili, v každé mistnosti termostat, podlahové topení, 2 kuchyně a 2 obýváky. Vhodne pro hlučné party :) Pani domácí velmi milá, přesně v 10 nás “vykopli” z postele, mohli jsme nechat auta na parkovišti, do 11 využít zachody a sprchu v přízemí, vše proběhlo hladce.. navíc hned u lesa a houby rostou :)
Large bunch of adults and children on an extended weekend. Accommodation was great, all still new (open about half a year), completely equipped, many toys, functional infrared sauna, we did not use the pool, in each room thermostat, underfloor heating, 2 kitchens and 2 living rooms. Suitable for noisy parties :) Mrs. home very nice, exactly at 10 us "kicked" out of bed, we could leave cars in the parking lot, till 11 use the toilet and shower on the ground floor, everything went smoothly .. )
v
vratislava kovářová on Google

Nadherne klidné místo, skvělé zázemí s bazenem, saunou i pingpongovym stolem a všude dost mista pro všechny. Navíc mohli být s námi i psi, coz jsme velmi uvitali. Děkujeme!
Beautifully quiet place, great facilities with swimming pool, sauna and ping pong table and enough space for everyone. In addition, dogs could be with us, which we very much welcomed. Thank you!
T
Tomáš Čmelík on Google

100 bodů ze 100 ❤️?
100 points out of 100 ❤️?
M
Michal T on Google

Krásné místo s neuvěřitelným výhledem a luxusním zázemím. Oceňuji také velmi kladný přístup majitele nemovitosti včetně vstřícného jednání.
Beautiful place with incredible views and luxurious facilities. I also appreciate the very positive attitude of the property owner, including the helpfulness.
A
Alena Nykodymova on Google

Určitě stojí za návštěvu, velice citlivě a moderně zrekonstruovaná stavba. Nabízí maximální klid v překrásné přírodě české Kanady.
Definitely worth a visit, a very sensitively and modernly renovated building. It offers maximum peace in the beautiful nature of Czech Canada.
S
Silvie Záškodová on Google

Krásné a klidné místo uprostřed přírody, hezké ubytování, bazén se slanou vodou, hriste pro deti
Beautiful and quiet place in the middle of nature, nice accommodation, saltwater pool, playground for children
L
Lukáš Vyskočil on Google

Možná Vás odradí cena. Možná Vás odradí místo na mapě. V obou případech by jste udělali velkou chybu. Tohle místo je neuvěřitelné. My zaplnili celou chatu. Bylo to úžasné. Po 5 minutách jsem nechtěl už nikdy odjet. A tohle se mi moc nestává. Emoce té nádhery, klidu, pohody je stále silná. Jen když si to vybavím. Nemá smysl se více rozepisovat. Tohle místo prostě stojí za návštěvu. Jestli jste někdy někam chtěli jet, jeďte sem. Nás tam bylo snad 18, všichni byli nadšení.
You may be discouraged by the price. You may be discouraged by a place on the map. In either case, you would make a big mistake. This place is incredible. We filled the whole cottage. It was amazing. After 5 minutes, I never wanted to leave. And this doesn't happen to me much. The emotions of that beauty, peace, well-being are still strong. Only if I remember. There is no point in breaking down more. This place is just worth a visit. If you've ever wanted to go somewhere, come here. There were maybe 18 of us, everyone was excited.
x
xkror200 on Google

Nádherné místo na samotě, s bazénem a hřištěm pro děti. Pokoje a vybavení je perfektní. Byli jsme naprosto spokojeni.
A wonderful place in a secluded area with a swimming pool and a playground for children. The rooms and facilities are perfect. We were completely satisfied.

Write some of your reviews for the company Ranč Návary

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *