Restaurace U vladaře - nám. J. z Poděbrad 100

4.5/5 based on 8 reviews

Contact Restaurace U vladaře

Address :

nám. J. z Poděbrad 100, 364 01 Toužim, Czechia

Postal code : 364
Website : https://www.penziontouzim.cz/cs/restaurace-touzim/
Categories :
City : Toužim

nám. J. z Poděbrad 100, 364 01 Toužim, Czechia
T
Tomáš Pokorný (Japan) on Google

návštěva po cestě Vary>Plzeň jen na oběd. Rychlá obsluha, super levné a dobré jídlo. Švestková limonáda. Super !
visit on the way Vary> Pilsen only for lunch. Fast service, super cheap and good food. Plum lemonade. Great!
C
Coobra 12 on Google

Vše perfekt ???
Everything is perfect ???
M
Miroslav Hruska on Google

Přijatelné ceny, parádní obsluha
Reasonable prices, great service
I
Ivana Dohnalová on Google

Krásný večer, velmi, vřele doporučuji... ☺️⭐⭐⭐⭐ ( Restaurace, terasa+ plus, velmi příjemné prostředí, jídlo, pití+ vřelá obsluha... ) I na ubytování... )⭐⭐⭐⭐ My tam moc rádi chodíme, když jsme u tety a babičky...☺️ Ivčí Dohnalka...?
Beautiful evening, very, I highly recommend ... ☺️⭐⭐⭐⭐ (Restaurant, terrace + plus, very pleasant environment, food, drinks + warm service ...) Even for accommodation ...) ⭐⭐⭐⭐ We love to go there when we're with my aunt and grandma ... ☺️ Ivčí Dohnalka ... ?
O
Ondřej Mareš on Google

Číšník se nám velice ochotně a celkem i zábavně věnoval :). Měli trochu zmatek ale to jse dá pochopit .Ale přesto jídlo bylo vynikající. Cenově dostupná restaurace. Určitě bych ji navštívil znovu.
The waiter devoted himself very willingly and amusingly to us :). They were a bit confused but that can be understood. But still the food was delicious. Affordable restaurant. I would definitely visit her again.
s
swen 66 on Google

Super přístup ze strany majitele, příjemné prostředí restaurace, dobré jídlo i pohodové ubytováni :-)
Super approach from the owner, pleasant restaurant environment, good food and relaxed accommodation :-)
E
Eliška Mundilová on Google

Číšník ve stylu Ozák nám donesl vynikající jídlo. Pošmákly jsme si za doprovodu hudby radia Rock, ani jsme nedutaly. Což je dobrý znamení. Vřele doporučuji. Moc milá obsluha a velký výběr točeného piva.
The Ozák-style waiter brought us delicious food. Accompanied by music from Rock radio, we didn't even sip. Which is a good sign. I warmly recommend. Very nice staff and a large selection of draft beer.
E
Evropská Leasingová on Google

Průměrná restaurace v samém centru městečka. Gulášovka výborná, ale druhá jídla průměrná. Jídelní lístek nabízí denní menu, které obsahuje polévku a dvě hlavní jídla, bohužel zde nejsou uvedeny ceny. Nicméně při placení zjistíte, že ceny jsou spíše nízké. Vepřový ptáček více slaný, omáčka vodnatá bez charakteristické chuti, rýže v pořádku, hermelín a utopenci z makra. Nevím v čem je problém vyrobit domácí. Interiér a toalety čisté, ale chybí ubrousky na ruce, toaletní papír té nejhorší kvality. Záchod neumožňuje se uzamčít, tedy musíte 'hlídat' kliku. Obsluha milá a příjemná mladá paní.
Average restaurant in the center of town. Goulash excellent, but the second dishes average. The menu offers a daily menu that includes soup and two main dishes, unfortunately there are no prices. However, when paying, you will find that the prices are rather low. Pork bird more salty, watery sauce without a characteristic taste, rice in order, camembert and drowned from macro. I don't know what the problem is to make a home. Interior and toilets clean, but missing hand wipes, toilet paper of the worst quality. The toilet does not allow you to lock it, so you have to 'watch' the handle. The staff a nice and pleasant young lady.

Write some of your reviews for the company Restaurace U vladaře

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *