Řeznictví Stříbrný

4.8/5 based on 8 reviews

Contact Řeznictví Stříbrný

Address :

Slov. nár. povstání 2206, 440 01 Louny, Czechia

Phone : 📞 +7
Website : http://www.reznictvistribrny.cz/
Categories :
City : Louny

Slov. nár. povstání 2206, 440 01 Louny, Czechia
P
Pavel Holub on Google

Prodejna, do ktere chodíme skoro pravidelne, uzeniny vlastni vyroby, kde kvalita hraje hlavni roli. Holky tu jsou velmi prijemne a mile s úsměvem na tvari. Kvalitni maso, ale musi si clovek vytipovat, kdy pro nej jit, jelikoz je tu tak velky zejm, ze ho moc neni. Obrovskou vyhodu schledavam v telefonickém objednání produktu na urcity den, kdy si staci prijit, zaplatit a zase odejít. Da se zde zakoupit dost potřebných surovin k masu a uzenine. Od rohlíků pro hořčici a na párty tu taky mysleli, jelikoz je tu moznost vyberu bramburku, tyčinek a ja nevim ceho jeste dalsiho. Každopádně to neni bezbarierove, coz shledávám jako minus, ale pokud neni fronta, tak si myslim, ze by holky obsloužily i nekoho mene mobilního ci na vozíku.
The shop we go to almost regularly, sausages of our own production, where quality plays a major role. The girls here are very nice and pleasant with a smile on their face. Quality meat, but one has to choose when to go for it, because there is so much that it is not too much. I find a great advantage in ordering a product by phone on a certain day when you just have to pay, pay and leave again. Here you can buy enough necessary raw materials for meat and sausages. From the mustard and party rolls, they also thought of it, as there is a choice of potatoes, bread sticks, and I don't know anything else. Anyway, it is not barrier-free, which I find as a minus, but if there is no queue, so I think that the girls would serve someone less mobile or in a wheelchair.
P
Petr Hart on Google

Maso a uzeniny, vše v nejlepším pořádku. Sice si připlatíte, ale kvalita holt něco stojí. Výborné vepřové konzervy, mohu doporučit.
Meat and sausages, all in the best order. You may pay extra, but the quality of holt costs something. Excellent canned pork, I can recommend.
M
Martin Cekal on Google

Prodejna masa a uzenin nabizi opravdu kvalitni uzeniny a maso. Obsluha je prijemna a vstricna. Kvuli koronaviru muze byt u pultu masa pouze pocet 3 osob, stejne tak u pultu uzenin. Kvuli tomu se venku pred prodejnou tvori nekdy docela dlouhe fronty cekajicich zakazniku. Problem tak byva s dodrzenim rozestupu, rousky uvnitr jsou samozrejme povinne.
The meat and sausage shop offers really good quality sausages and meat. The service is friendly and accommodating. Due to coronavirus, there can be only 3 people at the meat counter, as well as at the sausage counter. Due to this, sometimes quite long queues of waiting customers form in front of the store. The problem is with keeping the spacing, the inserts inside are of course mandatory.
O
Ota on Google

Příjemná obsluha a kvalitní zboží.
Pleasant service and quality goods.
T
Thomas Slezan on Google

Dříve spokojenost. Teď jak píše kolega, maso už bych tam nikdy nekoupil. A dnes u uzenin tak zpruzelá a arogantní prodavačka, že jsem rozhodnutej tam už nikdy nejít.
Formerly satisfaction. Now, as a colleague writes, I would never buy meat there again. And today, so sour and arrogant saleswoman with sausages, I'm determined to never go there again.
M
Miloš Veselý on Google

Maso - uzeniny Stříbrný - Luna Louny tento obchod jednoznačně doporučuji - vše mají čerstvé,široký sortiment,plno svojich výrobků, opravdu jsou chutné stále je tam plno zákazníků..,přikládám i otevírací dobu ve fotografiích. Také kolektiv obsluhující zákazníky je výborný, i poradí.Chodím tam rád nakupovat.
Meat - Silver sausages - Luna Louny I strongly recommend this shop - they all have a fresh, wide assortment, full of their products, they are really tasty still there are many customers .., I attach the opening hours in the photos. Also, the team serving customers is excellent, and advises.Chodím like to shop there.
D
Dagmar Kotoušová on Google

Super masna
v
vaclav krejcik on Google

Super

Write some of your reviews for the company Řeznictví Stříbrný

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *