School of modern singing

4.9/5 based on 8 reviews

Contact School of modern singing

Address :

4, Kovářova 1615, 155 00 Praha 13, Czechia

Phone : 📞 +77797
Website : http://www.modernizpev.cz/
Categories :
City : Praha

4, Kovářova 1615, 155 00 Praha 13, Czechia
P
Petra Bařtipánová on Google

T
Tom Key on Google

Je to slušnej oddíl...STS Chvojkovice-Brod.
It is a decent section ... STS Chvojkovice-Brod.
M
Markéta Antošová on Google

skvělé aktivity v podobě koncertů žáků i tvorby bývalých žáků
great activities in the form of pupils 'concerts and former pupils' works
B
Barbora Břízová on Google

K Lukášovi na zpěv chodím dva roky a teď začnu třetí. Krom toho, že je to naprostý profesionál na správném místě, fantastický zpěvák, který má co předat, bezva člověk, vděčím mu za neuveritelný pokrok. Prisla jsem jako amater ze sboru, s uzliky na hlasivkach a silenou nedomykavosti. Několikrát jsem ten boj se svým zdravím chtela vzdát, ale Lukas me nenechal. Dnes mám plný hlas, zdravé hlasivky a začala jsem studovat konzervatoř. Za celou školu bych dala ruku do ohně. Děkuji!!!
I have been singing to Luke for two years and now I will start the third. Besides being an absolute professional in the right place, a fantastic singer who has something to give, a great person, I owe him for incredible progress. I came as an amateur from the choir, with knots on my vocal cords and intense stiffness. I wanted to give up the fight with my health several times, but Lukas didn't let me. Today I have a full voice, healthy vocal cords and I started to study at the conservatory. For the whole school, I would put my hand on the fire. Thank you!!!
I
Ivana Horáková on Google

Měla jsem štěstí na tuto školu, kterou jsem si vyhledala na internetu za účelem zlepšení mého pěveckého projevu. Získala jsem zde nové informace o pěveckých technikách, naučila se správně dýchat, přestala se bát zpívat nahlas a dát svému zpěvu výraz. Na hodiny zpěvu k Lukášovi Jindrovi jsem se vždy těšila. Jeho přátelský a povzbudivý přístup mě vždy velmi motivoval k další práci na sobě samé. Děkuji.
I was lucky to find this school, which I searched on the Internet to improve my singing skills. Here I learned new information about singing techniques, learned to breathe correctly, stopped to be afraid to sing out loud and to give my singing expression. I have always been looking forward to singing lessons to Lukáš Jindra. His friendly and encouraging attitude has always motivated me to continue working on myself. Thank you.
K
Kateřina Jindrová Zítková on Google

Škola moderního zpěvu je skvělá v mnoha ohledech... Díky zahraničním metodám jsem se posunula ve zpěvu mnohem dál a mnohem rychleji, než dříve. Velmi oceňuji, že nabízí komplexní přípravu zpěváka, jak přes soukromé hodiny zpěvu, kde já osobně nejraději pracuji na technice, tak potom i skupinové semináře, kde se učíme výraz a interpretaci písní, artikulaci, vícehlasy a mnoho dalších věcí, které jsou pro zpěváka důležité. Hodiny vedou zkušení odborníci, kteří přinášejí své zkušenosti a dokáží člověka přimět hravou formou se do zpěvu úplně "zažrat" :-) V neposlední řadě je taky super, že nabízí i semináře se známými osobnostmi, jako např. David Uličník nebo Lucia Šoralová... Jsem s touto školou velice spokojená a ráda mohu napsat, že jí VELMI DOPORUČUJI všem!! :-)
The school of modern singing is great in many ways ... Thanks to foreign methods I moved in singing much further and much faster than before. I very much appreciate the fact that it offers a comprehensive preparation of the singer, both through private singing lessons, where I personally prefer to work on technique, and also group seminars where we learn the expression and interpretation of songs, articulation, polyphonic and many other things that are important for the singer. . The lessons are led by experienced professionals who bring their experience and can make a person playfully "sing" completely into the singing :-) Last but not least, it is also great that it also offers seminars with celebrities such as David Uličník or Lucia Šoralová .. I am very happy with this school and I am happy to write that I VERY RECOMMEND ALL !! :-)
J
Jiří Spálenský on Google

Moderní škola zpěvu mi rozšířila nejenom můj hlasový rozsah, ale především mi rozšířila obzory co se hudebního školení týče. Lektoři jsou profíci, kteří mají za sebou nejenom dlouholetou praxi, co do výuky, ale jsou to i mazáci na poli muzikálů a koncertních výstupů. Ke každému studentovi přistupují zcela individuálně dle možností dotyčného a dovedou ho dohnat ke kýženým výsledkům.
The modern school of singing has not only expanded my vocal range, but has broadened my horizons in terms of music training. Lecturers are professionals who have not only had many years of experience in teaching, but are also mazáci in the field of musicals and concert performances. They approach each student individually on a case-by-case basis and are able to drive them to the desired results.
P
Petr Jarolímek on Google

Osobně na Škole moderního zpěvu oceňuji podporu jejích žáků v rámci pořádání koncertů, jejichž účelem je prezentace mladých začínajících hudebníků potenciální fanouškovské základně. Jako aktivní hudebík vím, jak je obtížné získatsi své publikum, proto tuto činnost považuji za velmi vhodnou. O kvalitě vyučujích nepochybuji, mnohé z nich znám z muzikálů, koncertů a soutěží.
Personally, I appreciate the support of her pupils at the School of Modern Singing in organizing concerts to present young emerging musicians to a potential fan base. As an active hudebík know how difficult it is získatsi your audience, so this work I consider to be very appropriate. The quality of Teach doubt, many of them known from musicals, concerts and competitions.

Write some of your reviews for the company School of modern singing

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *