Société s.r.o. - ReklamniDary.cz

5/5 based on 8 reviews

Contact Société s.r.o. / ReklamniDary.cz


Pod Labuťkou 1421/32, 180 00 Praha 8, Czechia
R
Radek Lahoda on Google

U firmy Societé Praha jsem realizoval několik zakázek potisku a reklamních předmětů za dobrou cenu a s profesionální kvalitou a přístupem. V budoucnu se na ni opět rád obrátím :)
At the company Societé Praha I realized several orders of printing and promotional items for a good price and with professional quality and attitude. In the future I will be happy to contact her again :)
K
Kristián Draškovič on Google

Ideálne riešenie od firmy Societé pre každého podnikateľa. Vysoko kvalitné reklamné predmety, veľký výber a super kvalita. Cena je veľmi výhodná. Plne odporúčam každému.
The ideal solution from Societé for every entrepreneur. High quality promotional items, large selection and super quality. The price is very good. I fully recommend it to everyone.
D
David Hajek on Google

S firmou Societe jsme realizovali několik zakazek především v oblasti potisku a dodavky reklamnich predmetu. Vse vždy probihalo rychle a k naší velke spokojenosti. Pokud se vyskytl nejaky problem, tak se pracovnici Societe snazili ho aktivne vyresit. Mohu doporucit. Societe je spohlehliva firma s prijemnymi pracovniky a kvalitnimi sluzbami.
With Societe, we have implemented several orders mainly in the field of printing and supply of promotional items. Everything was always fast and to our great satisfaction. If there was a problem, Societe employees tried to solve it actively. I can recommend. Societe is a reliable company with friendly staff and quality services.
H
Hana Hlobilová on Google

Dovolte, abychom Vám touto cestou vyjádřili ještě jednou poděkování za sponzorský dar, který jste našemu DDM Sluníčko věnovali na sportovní akci skupinových choreografií dětí a mládeže „O pohár starosty obce Tlumačov 2017“. Velmi si vaší podpory vážíme a těšíme se na další spolupráci.
Let us take this opportunity to thank you once again for your sponsorship donation, which you donated to our DDM Sluníčko at the sports event of group choreographies of children and youth "The Cup of the Mayor of Tlumačov 2017". We appreciate your support very much and look forward to further cooperation.
P
Pavel4823 on Google

S firmou Société je radost spolupracovat. Absolutní spokojenost! Vždy mi návštěva této firmy udělá velikou radost! Rozhodně mohu doporučit. Velká profesionalita a osobní přístup dělají z návštěvy nevšední zážitek!
It is a pleasure to work with Société. Absolute satisfaction! Always visiting this company will make me very happy! I can definitely recommend. Great professionalism and personal approach make the visit an extraordinary experience!
P
Petr Fojtík on Google

Se společností Societé spolupracujeme již řadu let. Oceňujeme osobní přístup a maximální snahu vyjít vstříc i v komplikovaných situacích. A't už se jednalo o výrobky nebo služby, vždy jsme dostali vysokou kvalitu za velice rozumnou cenu.
We have been cooperating with Societé for many years. We appreciate the personal approach and the maximum effort to meet even in complicated situations. And whether it was products or services, we always got high quality at a very reasonable price.
O
Ondřej Koutský on Google

Když potřebuji zařídit pro naše firmy zajímavé reklamní předměty, s důvěrou se obracím na sehraný tým společnosti Société. Služby i zboží vždy v perfektní kvalitě a rychlosti. Mohu je vřele doporučit.
When I need to arrange interesting promotional items for our companies, I turn to the sophisticated Société team with confidence. Services and goods always in perfect quality and speed. I can highly recommend them.
K
Kachna Thor on Google

Nelze hodnotit jinak, než na výbornou. Objednávka 800ks náramků proběhla rychle a bez komplikací. Taktéž oceňuji rychlou komunikaci během objednávky. Ke zboží také není co vytknout.
Cannot be evaluated other than excellent. The order of 800 bracelets was made quickly and without complications. I also appreciate the quick communication during the order. There is also nothing to complain about the goods.

Write some of your reviews for the company Société s.r.o. / ReklamniDary.cz

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *