SPA Otakar - Otakarova 287

4.5/5 based on 8 reviews

About SPA Otakar

Privátní wellness centrum hotel Otakar

Relaxace, uvolnění, romantika a příjemné okamžiky s tou správnou osobou. Naprosté soukromí a odpočinek spojený s příjemným hýčkáním veškerých Vašich smyslů - to je přesně to, co v našem wellness centru dostanete.

Unikátní prostory wellness centra Otakar ukrývají odpočinkovou zónu s prostorným lůžkem vybízejícím k nejrůznějším druhům hrátek a odpočinku. Na Vás pak již jen záleží, jestli náše prostory využijete k odpočinku, romantice, relaxaci, nebo k zábavě.

Nabízíme využití finské sauny předehřáté na 90 °C, whirlpoolu (vířívka, či vírivá vana) a také relaxační zónu s lůžkem.

Pohodovou a romantickou atmosféru prostor podkresluje stylová hudba.

Z prostor wellnessu pak máte také možnost si objednat alkoholické i nealkoholické nápoje, případně také něco na zub :D

Jsme velmi hrdí, že jsme získali odcenění pro nejlepší regionální wellness centrum.

Pro romantické dušičky, nebo pokud si potřebujete drahou polovičku udobřit umíme zajistit různé balíčky, kterými můžete vyjádřit mnoho věcí (stačí si jen vybrat a objednat)

Pakliže toužíte po romantice, nebo jen potřebujete vypnout a nechat se hýčkat a rozmazlovat, či chcete udělat radost někomu blízkému, pak welness centrum hotelu Otakar je zde pro Vás a Vaše blízké.

Contact SPA Otakar

Address :

Otakarova 287, 140 00 Praha 4-Nusle, Czechia

Phone : 📞 +98
Postal code : 140
Website : https://spaotakar.cz/
Categories :
City : Praha 4 Nusle

Otakarova 287, 140 00 Praha 4-Nusle, Czechia
J
Jan Zatloukal on Google

Tož dobré to tam bylo i klidně sa tam opět vracajú. Nejen cistota i prijemné pohodlí i majú i dlouho som nejedl moc chutnou i krupave testo pizzi
It was so good there and they are still coming back again. Not only cleanliness and pleasant comfort but also for a long time I did not eat very tasty and crispy dough pizza
E
Edita Cizkova on Google

Místo hezké. Sauna super. Nejsem si ale jistá, jak často mění vodu ve vířivce, protože výrazně zapáchala. Po první koupeli jsme používali už jen saunu. Trochu nám chybělo i místo na odpočinek, protože postel byla koženkové letiště a opět zde byl zápach. A nemyslím, ze jsme nějak zvlášť rozmazlení.
Nice place. Sauna super. But I'm not sure how often it changes the water in the whirlpool, because it smelled strongly. After the first bath, we only used the sauna. We also lacked a place to rest, because the bed was a leatherette airport and again there was a smell. And I don't think we're particularly spoiled.
K
Katka Trotsenko on Google

Telefonicky se domluvíte pán( z recepce asi) Vám vše potvrdí v ten den ráno, Vy jedete x kilometru do daného hotelu a tam je zavřeno a telefon do hotelu je najednou nedostupný i když jste spolu par hodin zpět mluvili ? rozhodně nedoporučuji ....
You will arrange the call by phone (from the reception about) he will confirm everything that morning, you drive x kilometers to the hotel and it is closed and the phone to the hotel is suddenly unavailable even if you talked a few hours back ? I definitely do not recommend ....
M
Marek Beneš on Google

Diskrétní místo vhodné k relaxu, ale dvě hodinky nám nestačili. Další návštěvu si určitě prodloužíme.
A discreet place suitable for relaxation, but two hours was not enough for us. We will definitely extend our next visit.
P
Petr Kouba on Google

Krásné soukromé wellness. Mohu doporučit wellness se saunou a Whirlpool. Velká relaxační zóna + káď na ochlazení. Vždy čisté a za velice dobrou cenu.
J
Javier Aldana on Google

It is cery nice place and the service is pretty good.
J
Jesse Wilson on Google

1350 CZK for 2 people for 90 minutes at the private spa. Clean and nice. Massages are very only 15 EUR for 50 minutes.
C
Crystal Huff on Google

We had a lovely experience of this spa. We've gone there twice this week, and enjoyed the clean sauna and whirlpool. The water was fine for us -- we didn't experience any problems. The sauna was lovely and VERY hot! The cold bucket of water was a welcome temperature afterwards!

Write some of your reviews for the company SPA Otakar

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *