T-Mobile Partnerská prodejna Kroměříž - Kovářská 125

4.1/5 based on 8 reviews

Contact T-Mobile Partnerská prodejna Kroměříž

Address :

Kovářská 125, 767 01 Kroměříž, Czechia

Phone : 📞 +777
Postal code : 767
Website : http://www.mobilie.cz/
Categories :
City : Kroměříž

Kovářská 125, 767 01 Kroměříž, Czechia
B
Barbora Brázdilová on Google

Byla jsem tu už několikrát a pokaždé jsem vyřídila vše potřebné, bez dlouhého čekání. Personál byl vždy příjemný a vyšel vstříc, pokud možno i s nadstandardní službou nebo radou. Škoda jen toho schodu, s kočárkem a těžkými dveřmi to jde hůř. Nicméně pokud si řeknete o pomoc, z personálu ochotně někdo pomůže.
I have been here several times and every time I have done everything without waiting. The staff was always friendly and accommodated, if possible with above-standard service or advice. It is a pity just that step, with a stroller and a heavy door it goes worse. However, if you ask for help, the staff is willing to help.
L
Leona Pajgrova on Google

Takhle šílenou pobočku nejde hodnotit ani pul hvětdičkou alr pro zveřejnění musí být aspoň jedna. Neschopný personál, arogantní chování. Po zrušení internetu a televize jsem ještě stále dostávala faktury nabzaplacení ikdyž na centrále na lince t-mobile mi bylo vzděleno že jsme již platit neměli. Byla mi slíbená kompenzace kterou jsem překvapivě nedostala. A místo toho mám fakturu na tarof dvakrát tak dražší. Internet měl být zrušeny v červnu a zase není. Prostě totálně neschopný a neochotný personál.
Such a crazy branch cannot be evaluated, even a half asterisk alr for publication must be at least one. Incompetent staff, arrogant behavior. After the cancellation of the Internet and television, I still received invoices for payment, although at the headquarters on the t-mobile line I was informed that we should no longer pay. I was promised compensation, which I surprisingly did not receive. And instead, I have a tarof invoice twice as expensive. The Internet was due to be phased out in June and again not. Just totally incompetent and reluctant staff.
Z
Zdeněk Tichák on Google

Výborný přístup k lidem,rádi poradí kde ušetřit.ve všem jsou vstřícní co se jejich pripojení na síť jedná.byl sem snimy velmi spokojen
Excellent access to people, happy to advise where to save. They are helpful in everything about their connection to the network. I was very satisfied with the pictures
O
Olda M on Google

Prodejna malá, funkční jen dvě ze tří přepážek. Personál na úrovni, dlouho jsem čekat nemusel.
Shop small, functional only two of the three counters. Staff level, I didn't have to wait long.
C
Cofeeq on Google

Ochota a pomoc zákazníkům, kdykoliv přijdu znova
Willingness and help to customers whenever I come again
I
Iveta Packova on Google

Nechapu proc jeste dnes mate fotky prodejny na tom stejnem miste kdyz uz je prodejna zrusena a marne hledam kde je prestehovana a nikde nevydim logo T-mobile
I don't understand why you still have photos of the store in the same place when the store is closed and I'm looking in vain for where it is relocated and I won't publish the T-mobile logo anywhere
N
Nigazz Liga on Google

T-mobile...Ty-debile nejhorší telefoni společnost...kluci na prodejně za to nemožó majó to tam pěkné ale firma na pí3,14 ?
T-mobile ... Ty-moron worst phone company ... the guys at the store can't do it for me it's nice there but the company at pi3,14 ?
M
Marcela Hudcova on Google

Super

Write some of your reviews for the company T-Mobile Partnerská prodejna Kroměříž

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *