Tai Chi Resort Prague - Betlémská 4

5/5 based on 8 reviews

Contact Tai Chi Resort Prague

Address :

Betlémská 4, 110 00 Staré Město, Czechia

Postal code : 110
Website : http://www.taichiresort.cz/
Categories :
City : Staré Město

Betlémská 4, 110 00 Staré Město, Czechia
D
Daniela Cahová on Google

Oceňuji zejména klidnou a příjemnou atmosféru. Každý, kdo se rozhodne začít s tai chi tu má svoji hodnotu a může se podle svých možností a potřeb zdokonalovat. Jakub Valášek nehodnotí, nepoučuje, ale inspiruje.
I especially appreciate the quiet and pleasant atmosphere. Anyone who decides to start with tai chi tu has its value and can improve according to his / her abilities and needs. Jakub Valášek does not evaluate, teach, but inspires.
K
Kristýna Řandová on Google

Jsem více než spokojená. lekce jsou ve skupinkách a Jakubovi se i přesto daří nám věnovat individuálně. Vysvětluje postupně rozfázovaně,, tak že každý porozumí, když vidí, že je někdo pozadu, v klidu vysvětlí a umí se přizpůsobit. Lekce má svůj děj, který je psychicky odpočinkový, člověk nemá šanci přemýšlet nad něčím jiným.
I'm more than satisfied. the lessons are in groups and Jakub still manages to devote himself individually. He explains gradually in a phased manner, so that everyone understands when he sees someone behind, explains calmly and can adapt. The lesson has a storyline that is mentally relaxing, one has no chance to think about something else.
A
Alena Nickmannová on Google

O Tai chi se zajímám již delší dobu, Cvičení probíhá v malém kolektivu a v přátelské atmosféře. Pan Valášek k nám přistupuje vždy vstřícně, pečlivě sleduje naše cvičení a přijatelnou formou nás upozorňuje na případné nepřesnosti. Jsem s výukou velmi spokojená.
I have been interested in Tai Chi for a long time. The exercise is carried out in a small team and in a friendly atmosphere. Mr. Valášek always approaches us, follows our exercises carefully and warns us in an inaccurate form of any inaccuracies. I am very satisfied with the lessons.
B
Blanka Vrzáčková on Google

Jakub sám cvičí velmi dobře a zároveň to umí dobře předat, což není vůbec samozřejmé. Dokáže jednotlivé formy dobře ukázat, rozfázovat, popsat z různých pohledů, pospojovat do větších celků a ty s námi mnohokrát (!) opakovat. Tempo výuky se přizpůsobuje potřebám skupiny. Když člověk chybí, neznamená to, že by byl provždy zracen. Skoro v každé hodině je příležitost zeptat se i na starší formy a společně si je zopakovat. Cvičení probíhá ve velmi přátelské atmosféře. Líbí se mi zvyk vyrazit občas společně na čaj.
Jakub himself works very well and at the same time he can hand it well, which is not obvious. He / she is able to show the various forms well, stagger, describe from different perspectives, connect them into larger units and repeat them many times (!). The pace of teaching adapts to the needs of the group. When a person is missing, it does not mean that he is ever thrown. Almost every lesson is an opportunity to ask about older forms and repeat them together. Exercise takes place in a very friendly atmosphere. I like the habit of having tea together occasionally.
P
Pavel Liška on Google

V Tai Chi jsem sice začátečníkem, ale díky p. Valáškovi jsem během cca 17 kurzů zvládl 13 forem. Samozřejmě, že mám ještě co dohánět, abych vše uměl perfektně, ale již nyní pociťuji velkou úlevu od bolestí zad a kyčlí, kterými jsem trpěl mnoho let. Velký dík patří jeho individuálnímu a pečlivému přístupu ke každému zájemci, poklidné atmosféře a výběru doprovodné hudby, která má relaxační účinky. Než jsem začal navštěvovat kurzy p. Valáška, zkoušel jsem různé léčivé přípravky, mnohá cvičení, jógu, akupunkturu, rehabilitace u fyzioterapeutů, elektroléčbu, rašelinové zábaly apod., ale nic nezabralo tak, jako Tai Chi. Kurzy p. Valáška vřele doporučuji.
I am a beginner in Tai Chi, but thanks to Mr. Valášek I managed 13 forms in about 17 courses. Of course, I still have a lot to catch up to do everything perfectly, but I already feel great relief from the back and hip pains that I have suffered for many years. A big thank you goes to his individual and careful approach to everybody, the peaceful atmosphere and the choice of accompanying music that has relaxing effects. Before I started attending Mr. Valášek's courses, I tried various medicines, many exercises, yoga, acupuncture, physiotherapist rehabilitation, electrotherapy, peat wraps, etc., but nothing worked as Tai Chi did. I highly recommend Mr. Valášek's courses.
P
Petr z Br on Google

...Patřím mezi ty, kterým Jakub přinesl tai-či do Brandýsa a jsem za to velmi vděčný. Naprosto mi vyhovuje, že výuka odpovídá možnostem a schopnostem jednotlivce a že se nám Jakub věnuje všem i každému zvlášť. Což naprosto obdivuji, protože to jistě vyžaduje velkou dávku trpělivosti. Naprosto úžasné byly i naše "výjezdy" do přírody, kde jsme si "pár dní víkendu" opravdu výjimečně užili. Držím nám všem palce, abychom mohli cvičit co nejdéle a nejčastěji i přes nepřízeň "prostorů a času"... a doufám, že nás bude čím dál víc... ...Zdravím pravou pěstí v levé dlani...
... I am one of those whom Jakub brought tai chi to Brandys and I am very grateful for that. I totally prefer that the teaching corresponds to the capabilities and abilities of the individual and that Jakub is dedicated to everyone and everyone. Which I absolutely admire, because it certainly requires a great deal of patience. Our "trips" to the nature were also amazing, where we really enjoyed the "few days of the weekend". I keep my fingers crossed for us so that we can practice as long as possible and most often despite the adversity of "space and time" ... and I hope that more and more of us ... ... Hi right fist in the left palm ...
M
Michaela Schmidtova on Google

Tai Chi jsem si zvolila z několika důvodů - relaxace, pohyb, nahlédnutí do něčeho jiného. Díky kurzům Jakuba Valáška jsem spokojená s volbou. Z hodin, jenž jsou vedeny ve velmi příjemné atmosféře, odcházím zpravidla uvolněnější, zklidněná a protažená. Mám 2 vyhozené plotýnky a s odstupem času, i přes počáteční občasné obtíže, kdy mi některé pozice moc nevyhovovaly, se domnívám, že se mi zdravotní stav zlepšil a mohu si více užívat života :-) Rozhodně stojí za to, přijít si vyzkoušet...na hodinách se kloubí profesionalita s lidskostí - nádhera...
I chose Tai Chi for several reasons - relaxation, movement, insight into something else. Thanks to Jakub Valášek's courses I am satisfied with the choice. I usually leave lessons, which are conducted in a very pleasant atmosphere, more relaxed, calm and stretched. I have 2 discards discarded and in spite of the initial occasional difficulties, when some positions did not suit me very much, I think that my health improved and I can enjoy life more :-) It is definitely worth coming to try ... in the classroom, professionalism and humanity - splendid ...
J
Jana Loučková on Google

Potřebujete zklidnit hysterickou tchyni, nervózní manželku nebo manžela, svého šéfa (šéfovou), rozbouřené přírodní živly či zcela sobecky chcete uklidnit svoji vlastní mysl ? Tak v tom případě přijďte na hodiny Jakuba Valáška. Jeho hodiny jsou skutečným balzámem pro duši i unavené tělo. I z balvanu velikosti Sněžky se stane při jeho hodině zrnko písku a z cvičení odcházíte rozjaření jak malé děcko :). Vřele doporučuji pro každého, Jakub má neuvěřitelnou trpělivost i s tím největším dřevem ( mluvím z vlastní zkušenosti ), na nikoho netlačí a vše vysvětlí a zopakuje třeba i stokrát, když si to budete přát :)
Do you need to calm down a hysterical mother-in-law, a nervous wife or husband, your boss (boss), turbulent natural elements or do you want to calm your self-mind completely? So in that case come to Jakub Valášek's lessons. His clock is a real balm for the soul and the tired body. Even a Sněžka-sized boulder becomes a grain of sand during his lesson, and you leave the exercises as a little kid :). I highly recommend for everyone, Jakub has incredible patience with the greatest wood (I speak from my own experience), does not press anyone and explains everything and repeat even a hundred times, if you wish :)

Write some of your reviews for the company Tai Chi Resort Prague

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *