Velký Polom - Velký Polom

4.7/5 based on 8 reviews

Contact Velký Polom

Address :

739 91 Dolní Lomná, Czechia

Postal code : 739
Categories :
City : Dolní Lomná

739 91 Dolní Lomná, Czechia
G
Grzegorz Kupis on Google

Rezerwat przyrody na grzbiecie, las świerkowy wymiera widoki przez to caraz pełniejsze. Cietrzewie ciężko spotkać, ale łatwo spotkać dzięcioły i mają tu co robić bo martwych świerków nie brakuje.
The nature reserve on the ridge, the spruce forest, extincts views through the fuller. Black grouse is hard to meet, but it's easy to meet woodpeckers and they have something to do here because there are plenty of dead spruces.
A
Anna Swiatková on Google

Polomy vypadají zajímavě, strmá cesta nahoru stála za to!!
The breaks look interesting, the steep way up was worth it !!
D
David Bazger on Google

Prekrásny výhľad a príroda, miesto kde akoby čas plynul ináč
Beautiful views and nature, a place where time seemed to be different
J
Ján Boďo on Google

Výstup na Veľký Polom som začal z Raková-Korchnakovci po modrej turistickej značke,nad obcou bola súvislá vrstva snehu,pred vrcholom asi 2km v stúpaní fúkal svieži vietor, výška snehu bola aj 40 cm.Slnecno?.Cestou späť som šiel cez Kamennú chatu Tetrev kde bola milá obsluha.? Túru som ukončil u Korchniakovcoch.Presiel som 13,6km, výškový rozdiel-652m.Pekna túra.????
Ascent to Veľký Polom I started from Raková-Korchnakovci following blue tourist mark, above the village was a continuous layer of snow. where was nice staff.? I ended the hike at Korchniakovcoch.Presiel 13,6km, height difference-652m.Pekna hike.????
M
Marian Martynek on Google

Krása Beskyd z výhledem až na Malou Fatru a někdy i dál. Dojem kazí jen kůrovcové pohřebiště.
The beauty of the Beskydy Mountains with a view all the way to Mala Fatra and sometimes even further. Only the bark beetle burial ground spoils the impression.
O
Ondřej Vízner on Google

Teda výšlap na kole sem už dá docela zabrat. A velký podíl na tom má poměrně náročný terén ale stojí to za krásný výhled do okolí :)
So a hike on a bike can be quite busy here. And a large part of it has a relatively demanding terrain, but it's worth a beautiful view of the surroundings :)
P
Petr Cvach on Google

Ok
M
Miroslav Markovsky on Google

Super

Write some of your reviews for the company Velký Polom

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *