ViaParadox - Jírovcova 1333

4.9/5 based on 8 reviews

Contact ViaParadox

Address :

33, Jírovcova 1333, 370 01 České Budějovice, Czechia

Phone : 📞 +87
Postal code : 370
Website : http://www.viaparadox.com/
Categories :
City : České Budějovice

33, Jírovcova 1333, 370 01 České Budějovice, Czechia
E
Eliška Fišerova on Google

Chválu i hodnocení si tady fakt zaslouží. Moc milí lidi. Paní opravdu ví co dělá, vše vysvětlí, proč a jak, poradí, rozumí své práci skvěle. Po několika letech jsem se rozhoupala k piercingu. Paní je hodná, dostatečně vám místo umrtví a téměř nic nebolí, taky sympatická a zákrok a vpíchnutí takřka zamluvíte. Díky tomuhle studiu už nejsem nervózní, a šla bych pro další náušnici. Rozhodně doporučuji všem, především strašpytlům. Tady vám z toho udělají ještě příjemný zážitek i zbytek dne ? děkuji ???
I
Iva Kopřivová on Google

Super přístup a dokonale odvedená práce. Za mě TOP a mohu jen doporučit.
Super approach and perfectly done work. TOP for me and I can only recommend.
H
Hruby Hruby on Google

Velice děkuji ,,Martinovi,, za další skvělou práci na mém těle. Chodím k němu již sedmým rokem a ač odcházím bolavý, vždy nadmíru spokojený s jeho prací, osobním a individuálním přístupem :-)
Many thanks to "Martin" for another great job on my body. I have been going to him for seven years now and although I leave painful, always extremely satisfied with his work, personal and individual approach :-)
Z
Zuzana Gasčarova on Google

To co jsem chtěla už tak dlouho, mi tady dokázali splnit?? Posledních pár stroupků a je to zahojené. naprosto perfektní❤️ Martin prostě umí? Děkuji! Těšilm se zase příště:)
What I've wanted for so long, I've been able to do the last few scabs here and it's healed. absolutely perfect❤️ Martin just knows? Thank you! I'm looking forward to it again :)
F
Fiona Kirshner on Google

Před více jak deseti lety jsme začali kontury. I přes mé stěhování na jiný konec republiky jsem byla odhodlána si tetování jednoho dne nechat dodělat. Martin byl od začátku jasná volba. Výsledek je nad mé očekávání.
We started contours more than ten years ago. Despite my move to the other end of the republic, I was determined to get my tattoo done one day. Martin was a clear choice from the beginning. The result is beyond my expectations.
e
eva schmidtmayerova on Google

Super!!!
K
Kevin McKinley on Google

Very good service, friendly and helpful staff. Good priced.
B
Becky Collier on Google

11/10 would recommend. I am sooooo impressed!! This is the best piercing studio I've ever been to. The staff are amazing .. they are so professional and kind. They give great advice on piercings and aftercare. The space is clean and the prices are very reasonable. The jewelry is included! See you next month :)

Write some of your reviews for the company ViaParadox

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *