Vinařství Veverka - Na Větřáku 220

4.9/5 based on 8 reviews

Contact Vinařství Veverka

Address :

Na Větřáku 220, 696 15 Čejkovice, Czechia

Phone : 📞 +77777
Postal code : 696
Website : http://www.vinarstvi-veverka.cz/
Categories :
City : Čejkovice

Na Větřáku 220, 696 15 Čejkovice, Czechia
P
Pavel V. on Google

Nejsem vinař a nevyznám se ve víně. Před 3mi lety mě rodiče vzali poprvé do Čejkovic. Do vinařství Pastorek a poté Veverka. Konečně jsem pochopil, že z vína nemusí pálit žáha a že si na něm mohu opravdu pochutnat ve společnosti skvělých lidí. Vřele doporučuji.
I am not a winemaker and I do not know wine. Three years ago, my parents took me to Čejkovice for the first time. To the Pastorek winery and then Veverka. Finally, I understood that wine doesn't have to make heartburn and that I can really enjoy it in the company of great people. I warmly recommend.
J
Jan Daněk on Google

+ Vždycky, když jsem přinesl láhev z Vinařství Veverka na oslavu, víno mělo úspěch a bylo vždy první vypité. Výborná chuť, velmi slušný výběr, vstřícní majitelé. Kdyby to bylo možné, dávám 6 hvězdiček. - Nemám co vytknout, nejoblíbenější vinařství <3
+ Every time I brought a bottle from Veverka Winery to a celebration, the wine was a success and was always the first to drink. Excellent taste, very decent selection, helpful owners. If possible, I give 6 stars. - I have nothing to complain about, the most popular winery <3
A
Adéla Koudelková on Google

Již 4 roky naše nejoblíbenější vinařství v Čejkovicích. Milá obsluha, skvělý přístup a ta VÍNA ❤️
For 4 years our most popular winery in Čejkovice. Nice service, great approach and the WINES ❤️
R
Radim Oulehla on Google

Z Vinařství Veverka jsem ochutnal spoustu vín včetně BIO moštu a vždy jsem byl moc spokojený. Vždy mi ochotně poradili s výběrem vína pro různé příležitosti. To rodinné prostředí člověk prostě nemůže nemilovat. <3
I tasted a lot of wines from Veverka Winery, including BIO must, and I was always very satisfied. They were always happy to advise me on choosing wine for different occasions. One simply cannot dislike a family environment. <3
T
Tomáš Fojtů on Google

Skvělé vína, které už dlouho odebírám. Když jsem měl možnost navštívit samotné vinařství, tak jsem neváhal a opět se rád vrátím. Děkuji za příjemně strávený čas a výbornou degustaci. ??
Great wines that I have been buying for a long time. When I had the opportunity to visit the winery itself, I did not hesitate and I will be happy to return again. Thank you for a pleasant time and excellent tasting. ??
P
Pavel Bulicek on Google

Nezapomenutelná vína. Narazili jsme na sklípek náhodou, koupili jsme od každého trochu a vynikájící burčák! V současnosti objednávám kartony a to nejen pro sebe, ale i pro známé! Dovoz do Hradce Králové skoro každý týden je pro mě velikým plusem!
Unforgettable wines. We came across the cellar by accident, we bought a little and excellent burčák from everyone! I am currently ordering cardboard boxes, not only for myself, but also for friends! Import to Hradec Králové almost every week is a big plus for me!
T
Tambor cz on Google

Super
B
Borko Isiltir on Google

I ve drunk their wine for a decade and I absolutely love it. I regularly drive from Slovak Republic to Moravia to purchase it. Price-quality ratio is is just amazing.

Write some of your reviews for the company Vinařství Veverka

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *