VK Cyklosport

4.4/5 based on 8 reviews

Prodej jízdních kol, cyklovybavení a příslušenství | VKcyklosport.cz - Vkcyklosport.cz

Prodáváme jízdní kola a kompletní cyklo příslušenství. Odborně poradíme, v kolech se dokonale vyznáme. U nás si kolo či cyklopříslušenství vyberete. Kontaktujte nás.

About VK Cyklosport

Vladimír Kozárek mladší se naučil jezdit na kolech už ve dvou letech. Kariéře v silniční cyklistice se zuby nehty bránil, ale osud si ho stejně našel. Kola se stala důležitou součástí jeho života, nejen prací, ale i koníčkem.

Contact VK Cyklosport

Address :

Horova 6, 616 00 Brno-Žabovřesky, Czechia

Phone : 📞 +777
Website : http://www.vkcyklosport.cz/
Categories :
City : Brno Žabovřesky

Horova 6, 616 00 Brno-Žabovřesky, Czechia
J
Jakub Kura on Google

Dal jsem sem kolo na doporučení, rychlá oprava všeho co jsem si navymýšlel, ceny nijak nevybočují z průměru, plusem je příjemná obsluha, která poradí.
I put round here on the recommendation, fast fix all that I've even invented, prices did not deviate from the average, plus the friendly service that advice.
L
Lubo Terifaj on Google

Úkony deklarované na stránkach nesedia úplne s realitou. Súčasťou "malého servisu" malo byť čištění kola, ktoré neprebehlo. Na otázku na aký tlak mi nafúkali plášte mi nevedeli odpovedať. Celkový prístup nebol najlepší.
The actions declared on the site do not completely coincide with reality. Part of the "small service" was to clean the bike, which did not take place. They couldn't answer the question of what pressure they inflated my coats on. The overall approach was not the best.
J
Jan Sýkora on Google

Servis nedoporučuji - za cca 600,- Kč jsem dostal základní servis, špatně seřízenou přehazovačku, údajné seřízení brzd, na které dle mého názoru nebylo ani šahnuto. - Kola v průběhu servisu skladují opřená jedno o druhé (u mého kola nejspíše díky tomu došlo k ohnutí brzdového kotouče) Toto však servis popřel.
I do not recommend the service - for about 600 CZK I got a basic service, a poorly adjusted derailleur, alleged adjustment of the brakes, which in my opinion was not even touched. - During the service, the wheels are stored leaning against each other (probably because the brake disc bent due to my wheel) However, the service denied this.
V
Vojtěch Kolář on Google

Podivné a neseriózní jednání zakončené špatně seřízeným kolem, která ani neprojíždí (určitě ne ta naše). Na kole provedeny úkony, které nebyly objednány, o skladování kol na ulici se šlapátky ve výpletech ani nemluvě. Rozhodně nedoporučuji.
Strange and frivolous behavior ending in a poorly adjusted wheel that doesn't even pass (certainly not ours). The bike performed tasks that were not ordered, not to mention the storage of bicycles on the street with pedals in the strings. Definitely not recommended.
L
Lachim var Emreis on Google

Paní na pokladně příjemná. Se servisem jsem zde ale skončil. Vzít si peníze za opravu která proběhne špatně, seřízení přehazovaček jako by neproběhlo, nebo nasadit kratší řetěz, což vyústilo v poškození přehazovačky a pak tvrdit, že to tak má být. To dokáží jen v tomto panoptiku.
The lady at the cash register is pleasant. But I'm done with the service here. Take the money for a repair that goes wrong, adjust the derailleurs as if it didn't work out, or put on a shorter chain, which resulted in damage to the derailleur, and then say it should be. They can only do that in this panopticon.
P
Pavel Kuřátko on Google

Vždycky velice příjemný nákup čehokoliv, od kola až po drobné příslušenství ?
Always a very pleasant purchase of anything, from bicycles to small accessories ?
P
Pavlina Bilkova on Google

Nemám co vytknout. Moc milý přístup a bleskové zhodnocení. Jsem mega ráda, že jsem ja tento servis narazila a jinam už svoje kolo nedám. Doporučuju
I have nothing to complain about. Very nice approach and lightning evaluation. I am very glad that I came across this service and I will not give my bike elsewhere. I recommend
P
Petr Hruska on Google

Perfect

Write some of your reviews for the company VK Cyklosport

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *