AT Dent s.r.o.

5/5 based on 8 reviews

Contact AT Dent s.r.o.

Address :

Ostrovského 253/3, 155 00 Praha 5-Smíchov, Czechia

Phone : 📞 +77798
Website : http://www.atdent.cz/
Categories :
City : Praha 5 Smíchov

Ostrovského 253/3, 155 00 Praha 5-Smíchov, Czechia
T
Tomáš Hronek on Google

Perfektní. Vypadla mi plomba. Pan Doktor perfektně opravil. Skvělá práce. Pochvala. Objednal jsem se na další výměny plomb. Doporučuji.
Perfect. My filling fell out. Mr. Doctor fixed it perfectly. Good job. Praise. I ordered further exchanges of seals. I recommend.
P
Prokop Zavada on Google

Skvělý přístup. Ráno jsem zavolal do ordinace, že mám problém s osmičkou. Doktor mě přijal stejný den odpoledne. Vše vysvětlil, provedl hned menší zákrok na zanícené dásni kolem zubu. Lokální anestézie bezbolestná. Doporučuji, pokud budu mít jiné potíže, objednám se znovu.
Great access. I called in the morning to see that I had a problem with eight. The doctor took me the same afternoon. Everything explained, he did a little less at the inflamed gum around his tooth. Local anesthesia painless. I recommend that if I have other problems, I will order again.
j
jirka rey on Google

Byla jsem u pana Dr. Novozhenina, dělal mi implantát zubu. Můj názor. Pan Dr. je naprostý profesionál, problematice rozumí. Byl velice milý, zákrok bezbolestný, vše bylo v naprostém pořádku. Mohu lékaře jenom doporučit. Jana z Prahy
I was with Mr. Dr. Novozhenin, he made me a tooth implant. My opinion. Mr. Dr. he is a complete professional, he understands the issue. He was very nice, the operation was painless, everything was in perfect order. I can only recommend a doctor. John of Prague
K
Kristyna Buckova on Google

Pan doktor je neuvěřitelně milý a ochotný. V době, kdy začala na území ČR karanténa mi začal bolet zub a sháněla jsem zubaře v Praze, poněvadž můj zubař je na Moravě. Pan doktor Novozhenin mi volal zpátky, že měl ode mě zmeškaný hovor a objednal mi hned za 2 dny! V zubní ordinaci mi všechno vysvětlil, udělal rentgen a pomohl mi vyřešit můj bolavý zub, kde se nakonec ukázalo, že se nejednalo o kaz. DORUČUJI!
The doctor is incredibly kind and helpful. At the time when the quarantine started in the Czech Republic, my tooth started to hurt and I was looking for a dentist in Prague, because my dentist is in Moravia. Dr. Novozhenin called me back to say that he had missed a call from me and ordered me in 2 days! In the dental office, he explained everything to me, did an X-ray, and helped me solve my aching tooth, where it turned out that it was not a caries. I DELIVER!
M
Maria Tatur on Google

Super přístup, rychlý zápis a v pohodě ceny. Pán doktor je moc příjemný, ohleduplný, rychlý a má hezké oči:) Vřelé doporučuji, pokud nemáte svého zubáře! Я осталась довольна! Быстрая запись, приемлемые цены. Доктор вежливый и милый, еще и с красивыми глазами!:) Рекомендую! Professional attitude, fast possibility of registration and price are accabtable. Dentist is very nice, fast and professional with beautiful blue eyes:) Recommended!!
Super access, fast enrollment and cool prices. Mr. Doctor is very nice, considerate, fast and has nice eyes :) I highly recommend if you do not have your dentist! Я осталась довольна! Быстрая запись, приемлемые цены. Доктор вежливый и милый, еще и с красивыми глазами! :) Рекомендую! Professional attitude, fast possibility of registration and price are accabtable. Dentist is very nice, fast and professional with beautiful blue eyes :) Recommended !!
A
Andrey Dushechkin on Google

Skvělý pan doktor! Moderní prostředí a lidský přístup. Kvalita práce je na velmi vysoké úrovni! Mohu jen doporučit! Děkuji moc, pane doktore!
Great doctor! Modern environment and human approach. The quality of work is at a very high level! I can only recommend! Thank you very much, Doctor!
P
Petra Podolska on Google

Velmi milý, ochotný a profesionální pan doktor. Nechala jsem si udělat implantát, vše absolutně bez bolesti:) Děkuji:)
Very nice, helpful and professional doctor. I had an implant done, everything absolutely pain free :) Thank you:)
r
romana kurillova on Google

Za mňa najlepší zubár akého som mala ja mám strach zo zubárov ale pán doktor má profesionálny a ľudský prístup ?práca kvalitná a bezbolestná výborné ceny odporúčam za mňa naozaj zubár na jednicku
For me the best dentist I had I am afraid of dentists but the doctor has a professional and human approach ráwork quality and painless excellent prices I recommend for me really a dentist at one

Write some of your reviews for the company AT Dent s.r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *