Bistro Mili - Chlum u Třeboně 244

2.9/5 based on 8 reviews

Contact Bistro Mili

Address :

Chlum u Třeboně 244, 378 04 Chlum u Třeboně, Czechia

Postal code : 378
Website : http://www.bistromili.cz/
Categories :
City : Chlum u Třeboně

Chlum u Třeboně 244, 378 04 Chlum u Třeboně, Czechia
A
Adéla Doležalová on Google

No nevím, jak začít. Jídlo bylo na nic, studené, ani nevypadalo hezky. Obsluha pěkně nepříjemná, měla jsem sto chutí se zvednout a odejít. Tato restaurace by určitě vyhrála cenu za nejhorší restauraci roku 2021.
Well, I don't know how to start. The food was useless, cold, and didn't look nice. The service was quite unpleasant, I had a hundred desires to get up and leave. This restaurant would definitely win the award for the worst restaurant of 2021.
D
David Zivotsky on Google

Jídla chuťově průměrná, ceny mírně nadprůměrné. Čekali jsme 50 min na jídlo, obsazené byly 3 stoly :-( Když jsme na to upozornili, bylo nám řečeno, že mají velký počet výdejů oběda pro ubytované. Na to ale měli upozornit předem. Za nás již nikdy více a se smutkem vzpomínáme na Růženku, která tam dřív byla, a kam jsme opakovaně rádi chodili.
Meals taste average, prices slightly above average. We waited 50 minutes for food, 3 tables were occupied :-( When we pointed this out, we were told that they have a large number of lunches for the guests, but they should have notified it in advance. Never again and sadly we remember The beauty that used to be there, and where we repeatedly liked to go.
B
Beáta Hamplová on Google

Nedoporučuji. Ceny jak na Václaváku, jídlo katastrofa, pití ok. Objednali jsme si vývar, bohužel očekávali jsme vývar jak ho všichni známe, ale ne. Donesli nám vodu s jakýmsi rozpuštěným sádlem, soudě podle “vůně” vepřovým, plavala tam mražená zelenina, těstovina žádná. Polévky jsme vrátili s tím, že to jíst nehodláme. Očekávali jsme tedy, že při zúčtování na účtence nebudou, ale byly. Dále jsme si objednali 4 hlavní chody, které nám nosili na stůl po 15 minutách. Asi bych zúžila jídelníček a zaměřila se na kvalitu. Smutné…
I do not recommend. Prices both at Václavák, food disaster, drinking ok. We ordered the broth, unfortunately we expected the broth as we all know it, but no. They brought us water with a kind of melted lard, judging by the "smell" of pork, there were frozen vegetables, no pasta. We returned the soups, saying that we did not intend to eat it. So we expected that they would not be on the bill when clearing, but they were. We also ordered 4 main courses, which they brought to our table for 15 minutes. I would probably narrow down my diet and focus on quality. Sad…
M
Marta Hrdličková on Google

Moc dobré jídlo, jak polední menu, tak minutky ?příjemná obsluha....a to jsme tam byli vícekrát ?
Very good food, both lunch menu and minutes jem Pleasant service .... and we were there several times ?
M
M J on Google

U cesty cedule otevřeno a co vše nenabízí a v restauraci 15:30 sobota zamčeno a nikdo nikde. Chtěl jsem po rodinný procházce zajít na něco dobrého ale asi se majitel této restauraci moc nevěnuje. A když jsem četl recenze ostatních tak se není čemu divit. Příště raději zajdem někam jinam na dobrý jídlo.
By the road sign open and what does not offer everything and in the restaurant 15:30 Saturday locked and no one anywhere. I wanted to go for something good after a family walk, but the owner of this restaurant probably doesn't pay much attention. And when I read the reviews of others, it's no wonder. Next time we'd better go somewhere else for good food.
R
Radek Fišer on Google

Obsluha velmi příjemná a pozorná, burgery vynikající, pizzy poctivé a chutné, pivo samozřejmě správně točené. Můžu jedině doporučit!!!
Service very pleasant and attentive, burgers excellent, pizzas honest and tasty, beer of course properly drafted. I can only recommend !!!
R
Radek Hlavacek on Google

Po delší době jsem rád, že jsem nedal na ne úplně pozitivní recenze. Obsluha velice milá, areál příjemný a jídlo naprosto bez chyby. Vřele doporučuji.
After a long time, I'm glad I didn't give a completely positive review. Staff very nice, the area pleasant and the food absolutely flawless. I warmly recommend.
K
Karla Opluštilová on Google

Pěkně bistro na hrázi rybníka, skvělá zastávka při cyklovýletě nebo pěší turistice.Objednali jsme si rybí vývar, špenatovou pizzu, kapří hranolky a kávu jídlo výborné.Kava nás moc nenadchla.
Nice bistro on the embankment of the pond, great stop for cycling or hiking. We ordered fish broth, spinach pizza, carp fries and coffee, excellent food. Coffee did not inspire us much.

Write some of your reviews for the company Bistro Mili

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *