Höveler Czech - krmné směsi a výživové doplňky pro koně

5/5 based on 8 reviews

Höveler, krmiva pro koně - Hoeveler-czech.cz

Krmné směsi koně, granule a müsli pro koně, byliny pro koně, vitaminy a minerály pro koně od německého výrobce Höveler.

About Höveler Czech - krmné směsi a výživové doplňky pro koně

Höveler rozumí kvalitě a kontrole nejen jako splnění zákonných minimálních požadavků. Vedle německých QS systémů poskytuje další, důkladnější záruky pro holandskou certifikaci GMP +. Kvalita firmy Höveler začíná nákupem surovin a skladováním. Do výroby mohou dodávat pouze kontrolovaní a schválení dodavatelé. Všechny suroviny podléhají pravidelné kontrole kvality. Zákazníci společnosti Höveler se proto mohou plně spolehnout na vysoce kvalitní výrobky. 
 

Společnost Höveler vyrábí více než 100 let kvalitní krmivo pro koně. Během století se společnost stala předním výrobcem krmiv v Evropě. Zakladatelé  filozofie Höveler se vždy přizpůsobili krmnému programu koní v závislosti na posledních vědeckých průzkumech o koních a nutriční potřeby koní byly důsledně sledovány a dodržovány po celé století a pokračují i dále.

V roce 1905 Krajský patentový úřad v Berlíně přidělil toto číslo Arnoldu Hövelerovi za jeho vynález "přírodních müsli Reformhafers“ .  Arnold Höveler byl první kdo uvedl na trh krmení pro koně ve formě müsli a prolomil tak konzervativní trend krmení senem a ovsem.

Filozofií zakladatele bylo vytvořit recepturu krmiva pro koně vždy v souladu s nejnovějšími vědeckými poznatky o nutričních potřebách koně, které se důsledně sledují a aktualizují celých 100 let činnosti firmy Höveler až do dnes.

hoeveler2016_1920x550_CZ_001

Contact Höveler Czech - krmné směsi a výživové doplňky pro koně

Address :

Statenická 732, 252 64 Velké Přílepy, Czechia

Phone : 📞 +8
Website : https://www.hoeveler-czech.cz/
Categories :
City : Velké Přílepy

Statenická 732, 252 64 Velké Přílepy, Czechia
K
Katka Doskocil on Google

E
Eli Ska on Google

J
Jana Petráková on Google

T
Tomas Vrba on Google

?super domluva
Great agreement
N
Nikola Bímová on Google

Přesně to, co jsem hledala, lepší krmení neznám.
Exactly what I was looking for, I don't know better feeding.
N
Nakitka on Google

Opravdu kvalitní krmivo, a prodávají ho lidé kteří mají s koňmi velkou zkušenost a jsou do toho velice zapálení... za mě doporučuji
Really quality food, and it is sold by people who have a lot of experience with horses and are very passionate about it ... I recommend it for me
A
Anna Mužíková on Google

Kvalitní krmivo, dobré složení, velký výběr. Cena u lepších pytlů je vyšší, za to složením nemá konkurenci. Doprava do druhého dne od objednání, super doporučuji! ?
Quality feed, good composition, large selection. The price for better bags is higher, for the composition it has no competition. Shipping the next day from the order, I highly recommend! ?
A
Anet havlíčková on Google

TOP

Write some of your reviews for the company Höveler Czech - krmné směsi a výživové doplňky pro koně

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *