Hradní restaurace na Svojanově

2.9/5 based on 8 reviews

Contact Hradní restaurace na Svojanově

Address :

Hrad Svojanov 569 73, 1 Svojanov, Czechia

Phone : 📞 +798
Website : http://www.svojanov.cz/restaurace
Categories :
City : Svojanov

Hrad Svojanov 569 73, 1 Svojanov, Czechia
Š
Šimon Vávra on Google

Dobře, rychlá návštěva. Paní vrátila špatně, zpletla si 10 Kč s 50 Kč Pivo nemají už vychlazené, nechápu proč je vidět oknem z venku přímo na pisoáry. Stoly nic moc, někde špinavé. Líbí se mi atmosféra Od druhého stolu slyším: ,,Hranolky nemáme, máme jen krokety" Myslím že průměrné hodnocení sedí.
Okay, quick visit. Lady returned badly, mistaken 10 CZK with 50 CZK Beer is not cold, I do not understand why it is seen through the window directly on the urinals. Tables not much, somewhere dirty. I like the atmosphere From the second table I hear, "We don't have fries, we just have croquettes" I think the average rating fits.
M
Martin Bartoň on Google

Na tomto místě jsme nečekali žádné kulinářské překvapení, i když jsme se dvou překvapení dočkali. Jednak tu bylo teploučko, když venku padaly trakaře a pak tu naopak nebyl cítit přepálený tuk a dočkali jsme se "normálního" chutného jídla.
We did not expect any culinary surprises at this place, although we received two surprises. On the one hand, it was hot when wheelbarrows fell outside, and then on the contrary, there was no smell of burnt fat and we experienced "normal" tasty food.
M
Mirka Hruba on Google

My tam dorazili lehce promrzlí, takže jsme byli rádi, že to není daleko a mají 3 horké polévky a grog. Dala jsem si bořšč a chutnal mi. I masa tam bylo dost. Ve vitríně jsem viděla slušný výběr čerstvě vypadajících dezertů. Paní byla velmi příjemná. WC zadarmo.
We arrived there slightly frozen, so we were glad it was not far and have 3 hot soups and grog. I had a buck and I liked it. There was enough meat there. In the display case I saw a decent selection of fresh-looking desserts. The lady was very pleasant. Free toilet.
K
Karel Šec on Google

Jídlo nemohu recenzovat, protože jsme v dešti otevřeli dveře, spatřili volný stůl, svlékli si bundy a začali si sedat, když v tom přišla číšnice a řekla (bez pozdravu), že stůl je rezervován pro obsluhu. To mě pobavilo. A šli jsem se najíst jinam.
I can't review the food because we opened the door in the rain, saw a free table, took off our jackets and started sitting down when the waitress came in and said (without greeting) that the table was reserved for the staff. That amused me. And we went to eat elsewhere.
L
Lukáš Ondráček on Google

Velmi dobré jídlo a milá obsluha, která i na rychlo připravila kafíčko při odchodu.
Very good food and nice staff, who quickly prepared a coffee on departure.
P
Pavel Farník on Google

Naprostá spokojenost. A jídlo bylo fakt rychle, žádný půlhodinový čekání.
Absolute satisfaction. And the food was really fast, no half an hour of waiting.
c
cree1dence on Google

Příjemné malé prostředí s výborným jídlem akorát ta obsluha by mohla býti více přátelštější
Pleasant small environment with excellent food just the staff could be more friendly
J
Jakub Olmer on Google

Menší kapacita, ale velmi příjemná restaurace se skvělou obsluhou. Pražské ceny, ale to se dalo čekat.
Smaller capacity, but very nice restaurant with great service. Prague awards, but that was to be expected.

Write some of your reviews for the company Hradní restaurace na Svojanově

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *