Kosmetické studio Silhouette

4.6/5 based on 8 reviews

Contact Kosmetické studio Silhouette

Address :

Vodičkova 700, 110 00 Nové Město, Czechia

Phone : 📞 +9
Website : http://www.studiosilhouette.cz/
Categories :
City : Nové Město

Vodičkova 700, 110 00 Nové Město, Czechia
A
Aneta Šimůnková on Google

H
Hermann Heigl on Google

P
Patrik Tůma on Google

Milý personál, kosmetika Darphin, mani a pedikúra.
Nice staff, Darphin cosmetics, mani and pedicure.
V
Veronika Vichova on Google

Vše perfektní, velmi profesionální. Rozhodně doporučuji.
Everything perfect, very professional. Definitely recommend.
s
sykorovaabc Sýkora on Google

Kosmetiku nedoporučuji. Předražené, nedodržují časy a nepracují s výrobky Darphin, které mají v nabídce. B. S.
I do not recommend cosmetics. Overpriced, do not respect the times and do not work with the Darphin products they offer. B. S.
R
Radka Minaříková on Google

Včera ( 22.9.2017) jsem navštívila toto báječné kosmetické studio. Po 1,5 hodině jsem si přišla jak v pohádce-odpočinutá, plná energie, pleť krásně svěží) Přístup paní Krejčové byl velice profesionální, studio je přímo v centru a velice moderní, příště jdu rozhodně znovu!
Yesterday (22.9.2017) I visited this wonderful beauty studio. After 1.5 hours I came in a fairy-tale, relaxed, full of energy, the skin beautifully fresh) Mrs. Krejcova's approach was very professional, the studio is right in the center and very modern, next time I definitely go again!
H
Hana Lisá on Google

Děkuji touto cestou za velmi příjemné chvíle strávené na kosmetice. Dokonalou relaxaci mi přinesla profesionální péče, kvalitní kosmetické přípravky, příjemná atmosféra i vybavení studia. Milým překvapením byla i masáž nohou!
Thank you this way for very nice moments spent on cosmetics. The perfect relaxation brought me professional care, quality cosmetics, pleasant atmosphere and studio equipment. A nice surprise was also a foot massage!
A
Alice Cieslarová on Google

Využila jsem služeb Salonu Silhouette poprvé, byla jsem velice spokojená. Vyzkoušela jsem pedikúru u paní Andrey, která byla precizní a Kosmetiku u slečny Jany, která je velmi zručná. Kosmetika francouzské firmy příjemná a kvalitní. Byl to zážitek.
I used the services of Salon Silhouette for the first time, I was very satisfied. I tried pedicure with Mrs. Andrey, who was precise, and Cosmetics with Miss Jana, who is very skilled. Cosmetics of a French company pleasant and high quality. It was an experience.

Write some of your reviews for the company Kosmetické studio Silhouette

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *