Kvíčovice - obecní úřad - Kvíčovice 50

4.7/5 based on 3 reviews

Obec Kvíčovice - Oficiální stránky obce Kvíčovice - Kvicovice.cz

Oficiální stránky Obce Kvíčovice

Obec Kvíčovice - Oficiální stránky obce Kvíčovice - Kvicovice.cz

KvíčoviceObec Kvíčovice leží jihozápadně od města Holýšov v nadmořské výšce 378m. Při západní straně protáhlé návsi stojí šestiboká kaple s jehlancovitou střechou zakončenou šestibokou zvonicí s bání. Je barokního původu a zapsaná do seznamu nemovitých kulturních památek. Čtvercový rybník v jižní části obce byl zbudován na místě vytěženého lomu. Ze svahu nad ním je krásný výhled na celou ves. Na okolních polích byly sedláky často vyorávány údajně švédské podkovy.

Contact Kvíčovice - obecní úřad

Address :

Kvíčovice 50, 345 62 Kvíčovice, Czechia

Phone : 📞 +79977
Postal code : 345
Website : http://www.kvicovice.cz/
Categories :
City : Kvíčovice

Kvíčovice 50, 345 62 Kvíčovice, Czechia
M
Miroslav Vogeltanz on Google

F
Ferdinand Schenk on Google

Kvíčovice jsou podle mě adeptem na obec roku. Opravdu upravená vesnička s krásnými kovářskými skulpturami vypadá jako ideální místo k životu :) Bod je nicméně zapíchnutý do obecního úřadu, kde stojí za zmínku, že je v něm minimuzeum Štěpánky Haničincové, a tak starší ročníky mohou zasednout na polštáře a vrátit se o 40 let zpět, kdy jim jako dětem z černobílých obrazovek mával čertík Bertík :)
In my opinion, Kvíčovice is an adept at the village of the year. A really well-groomed village with beautiful blacksmith sculptures looks like an ideal place to live :) However, the point is stuck in the municipal office, where it is worth mentioning that it has a mini-museum of Štěpánka Haničincová, so older years can sit on pillows and go back 40 years back, when the devil Bertík waved to them as children from black and white screens :)
m
martin frybert on Google

Super

Write some of your reviews for the company Kvíčovice - obecní úřad

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *