Tóthová Janka MUDr.

3.1/5 based on 8 reviews

Contact Tóthová Janka MUDr.

Address :

Mukařovského 1986, 155 00 Praha 13, Czechia

Phone : 📞 +
Website : http://www.tothova.cz/
Categories :
City : Praha

Mukařovského 1986, 155 00 Praha 13, Czechia
L
Linda Jandásková on Google

Dr. Tóthová je nejmilejší a nejpohotovější lekařka, kterou jsme v naši rodině měli. Její profesionální a nadstandartní přístup nás těší od začátku.
Dr. Tóthová is the most kind and helpful doctor we had in our family. We are pleased by her professional and above standard approach from the beginning.
Z
Zuzka Synková on Google

S přístupem MUDr. Tóthové jsem naprosto spokojená. Vždy se snaží odhalit příčinu samotných obtíží a neřeší jen důsledek jako většina lékařů. Zároveň je nakloněna i alternativním způsobům léčby.
With the approach of MUDr. I am absolutely satisfied with the Toths. They always try to discover the cause of the problems themselves and not just solve the consequences as most doctors do. It is also in favor of alternative treatments.
A
All World on Google

Organizace je 0-va. Odchod z prace driv o 30-40min, nez napsano. Telefon zveda "minutku prosim" a cekas 10-20min a na konci nic. A tak se zopaklo 4krat za dobu 9:00-13:00. Proste nema casu a pacientu taky nema. Tak co? Radsi jiny doktor.
The organization is 0-va. Leaving work in 30-40 minutes before it is written. The phone picks up "a minute please" and waits 10-20 minutes and nothing at the end. And so it was repeated 4 times in the period 9: 00-13: 00. He just doesn't have time and he doesn't have a patient either. So what? Better another doctor.
Б
Бобро В Праге on Google

S přístupem pí. Doktorky je vše ok. Ale člověk se jim nikdy nedovolá, nikdo nebývá na recepci u kartoteky a člověk nemůže mít NIKDY jistotu, že v akutním případě dostane léčbu. Nevím, od čeho tu sestřičky jsou, kromě povídání.
With the access of Mrs. Doctor's all ok. But one can never call them, no one is at the reception at the filing cabinet, and one can NEVER be sure that he will receive treatment in an acute case. I don't know what the nurses are from except talking.
S
Sandra Špannerová on Google

Když jsem se před 4lety přihlásila, bylo vše naprosto super. Výborná ordinace, milá paní doktorka. Teď za poslední půl rok 2 otřesné zkušenosti. Šílená organizace ordinace, sestřička chybí úplně, popř. jsou tu brigády, které ale přesně neví, buď jak funguje systém nebo jak to myslí paní doktorka. Akutně nemocní čekají venku než paní doktorka přijde a odemkne a bohužel se mi již 3x stalo, že přijela o 15min déle s dalších 15min trvalo než začala ordinovat. Když jsem byla odpoledne objednaná, snažila se mě rychle rychle vyhodit z ordinace, že už bude 18h a ona přece končí, a to přestože jsem oproti objednanému času čekala 20min navíc. Připadá mi to jako velká neomalenost a přestala jsem být spokojená i s odbornou stránkou. Lékařku vyměním a tuto nedoporučuji.
When I signed up 4 years ago, everything was absolutely great. Excellent surgery, dear doctor. Now in the last six months 2 terrible experiences. Mad organization surgery, nurse missing completely, or. there are temporary jobs that do not know exactly how the system works or what the doctor thinks. The acutely ill wait outside until the doctor arrives and unlocks, and unfortunately I have already three times she arrived 15 minutes longer with the next 15 minutes it took before she started surgery. When I was booked in the afternoon, she tried to quickly get me out of the office that it would be 6pm and she was over, even though I had waited 20 minutes more than I had ordered. It seems to me like a big foolishness and I stopped being satisfied with the professional side. I replace the doctor and I do not recommend this.
F
Filip Maybe on Google

Paní doktorka, ráda nabízí nějaké její magické bylinky.Dale v minulý rok se velmi často špatně šlo dovolat do ordinace. Následně i přes objednání se musí minimálně takových 5-15 min počkat než paní doktorka si vaše vezme.A silně pochybuji o kompetenci paní Doktorky
Mrs. doctor, she likes to offer some of her magical herbs. Furthermore, last year it was very often wrong to call the surgery. Subsequently, despite the order, they must wait at least 5-15 minutes before the doctor takes yours. And I strongly doubt the competence of the doctor.
P
PRALINKA PRALINKOVÁ on Google

Po 35 letech jsem přešla k této doktorce, protože ji mám nejblíž, přišla jsem v naději a s přáním slušného přístup pro mně. Když jsem asi po třech měsících těžce onemocněla, potřebovala jsem vypracovat předoperační zprávu, všechny výsledky jsem měla hotové, protože operaci jsem měla naplánovanou velmi rychle, vzhledem k onemocnění. Nejen,že mi zprávu odmítla napsat, radila mi, abych zavolala, aby mi OPERACI ODSUNULI!NEMOHLA JSEM UVĚŘIT,ŽE NĚCO TAK HNUSNÉHO A NELIDSKÉHO MŮŽE LÉKAŘ VYSLOVIT! PRO SEBE A SVÉ DĚTI, BY TAKÉ RADILA ODSUNOUT OPERACI? Velmi arogantní, bezcitný a bezohledný přístup, místo aby mi psychicky podpořila, abych byla v klidu , mi připravila PSYCHICKÉ TRAUMA! Žádný lidský přístup, docela mi napsala, že předoperační zprávu pro mně nesmí napsat.I kdyby nesměla, čekala bych od ní zájem o mou nemoc, že mi vyjde vstříc a pomůže mi předoperační zprávu vypsat jiným internistou,protože můj měl dovolenou. Paní doktorka si mi nevzala ani do ordinace, můj soukromý -zdravotní problém řešila v repcepci-čekárně- mezi pacientama i přesto, že jsem byla objednaná.Nechala mi v čekárně ZÁMĚRNĚ SEDĚT- brala další pacienty, NAPROSTÝ NEZÁJEM O MNĚ. Pani doktorka by si měla osvěžit HIPPOKRATOVU PŘÍSAHU a za svůj hyenistický přístup k pacientovi, by se měla STYDĚT. Několikrát jsem byla svědkem toho, že místo v osm hodin ,přišla do ordinace až v půl desáté a pak se vymlouvala před pacienty, že NESTÍHÁ, ŽE TOHO MÁ MOC. Z jejího sprostého přístupu jsem byla, jako v Jiříkově vidění. Poctivým, lidským , empatickým a profesionálním lékařům, tato paní doktorka dělá OSTUDU.Sestra mi radila přeregistrovat se-to ale není řešení, pani doktorka by se nad svým nelidským a skandálním jednáním k pacientům měla zamyslet a změnit přístup, protože ONA JE TU PRO NÁS, NEMOCNÉ, ne my pro ní. A pokud ne , měla změnit odbornost a jít dělat na PROSEKTURU ,tam jí už nikdo z pacientů otravovat nebude.
After 35 years, I went to this doctor because I have her closest, I came in hope and with a desire for a decent approach for me. When I became seriously ill after about three months, I needed to prepare a preoperative report, I had all the results ready, because I had the operation planned very quickly, due to the illness. Not only did she refuse to write me a message, she advised me to call for the OPERATION to be postponed! FOR YOURSELF AND HIS CHILDREN, WOULD YOU ALSO ADVISE POSTING THE OPERATION? A very arrogant, callous and ruthless approach, instead of mentally supporting me to be calm, she prepared a PSYCHICAL TRAUM for me! No human approach, she quite wrote to me that she was not allowed to write a preoperative report for me. The doctor did not even take me to the surgery, she solved my private -health problem in the reception-waiting-room- among the patients, even though I was booked. She left me in the waiting room. The doctor should refresh her HIPPOCRAT'S Oath and be ashamed of her hyenistic approach to the patient. Several times I witnessed that instead of eight o'clock, she came to the surgery at half past nine and then made excuses in front of the patients that she CANNOT HAVE POWER. From her vulgar approach, I was, as in Jiřík's vision. To honest, human, empathetic and professional doctors, this doctor makes an OSTUDU. The nurse advised me to re-register - but this is not a solution, the doctor should think about her inhuman and scandalous treatment of patients and change her approach, because SHE IS HERE FOR US , SICK, not us for her. And if not, she had to change her expertise and go to PROSEKTURA, none of the patients will bother her there anymore.
M
Manyl Tef on Google

High level doctor, very nice and helpful

Write some of your reviews for the company Tóthová Janka MUDr.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *