Autoservis Liberec - Martin Novotný

4.6/5 based on 8 reviews
Co nabízíme

Činnost našeho autoservisu je zaměřena především na opravy starších vozidel. Specializujeme se na vozy značky FIAT, PEUGEOT a CITROËN, ale opravujeme i auta jiných značek. Provádíme opravy motorů, výfuků, brzdových systémů, elektroinstalací, výměny skel atd. Čeká-li Vás STK a nejste si jisti, zda je všechno v pořádku, není nic jednoduššího než přijet k nám a my se o vše postaráme. Spolehlivě Vaše auto připravíme a STK vyřídíme za Vás. V rámci našich služeb provádíme také výkup a prodej starších vozů a prodáváme použité náhradní díly (např. kapoty, nárazníky, dveře, disky, světla, části interiérů, sedačky). Mnoho těchto dílů máme skladem, s možností okamžitého odběru. Z oblasti pneuservisu nabízíme prodej, opravy a údržbu pneumatik a disků pro osobní a užitková vozidla. V neposlední řadě zajišťujeme také provoz odtahové služby. Nabízíme nonstop odtah osobních automobilů, dodávek, karavanů a užitkových vozů s rozvorem náprav až do 5m. V případě jakýchkoliv dotazů, se na nás neváhejte obrátit.

Contact Autoservis Liberec - Martin Novotný

Address :

Dělnická 1190/17, 460 06 Liberec, Czechia

Phone : 📞 +8
Website : https://www.fiat-novotny.cz/
Categories :
City : Liberec

Dělnická 1190/17, 460 06 Liberec, Czechia
D
Daniel Nigrin on Google

V
Václav Trávníček on Google

Uprimny, rovny, rychly. Dily z vymeny vam klidne daji, aby byla jistota ze vymena probehla. Doporucuji
Honest, straight, fast. The parts from the exchange will give you peace of mind so that the exchange will take place. I recommend
P
Patrik Kuba on Google

Výměna brzdovych destiček. 2700,- (mel jsem svoje)
Brake pad replacement. 2700, - (I had mine)
R
Radomir Kušnír on Google

Upravujem hodnotenie , pan je ferovy, dostal som sice blbe suciastky ale peniaze boli vraatene. Dakujem
Adjusting the rating, Mr. is ferovy, I got bad parts, but the money was returned. Well thank you
H
Harry Deimling on Google

Auta zde servisujeme pravidelně a vždy jsme spokojeni.
We service cars here regularly and we are always satisfied.
P
Petr Čihák on Google

Do tohoto servisu jezdíme pravidelně už více jak deset let, pan majitel je profesionál a personál to samé. Potřebujete Technickou nechte to na nich auto připraví a vyřeší za vás. Jako vždy i dnes spokojenost.
We have been going to this service regularly for more than ten years, the owner is a professional and the staff is the same. You need Technical let the car prepare and solve it for you. As always, satisfaction today.
M
Max Dieand on Google

Мартін - золота людина! Приїхав з України на двох Fiat, які почали вимагати уваги. Вирішив знайти СТО зо займається саме Fiat і не помилився. Мартін знайшов для мене місце одразу, прийняв обидві машини на обслуговування та зробив все швидко і за дуже адекватні гроші. Завжди швидко відповідає на смс, та ніколи не хамить і не каже що в нього нема часу. До нього завжди приємно приїздити та спілкуватися. Навіть через гугл перекдадач.
Martin is a golden man! He came from Ukraine in two Fiat cars, which began to demand attention. Decided to find a service station engaged in Fiat and was right. Martin found a place for me right away, took both cars in for maintenance and did everything quickly and for very adequate money. He always responds quickly to text messages, but never is rude and does not say that he does not have time. It is always a pleasure to come and communicate with him. Even through Google transmissions.
R
Roland Prielozny on Google

Ok

Write some of your reviews for the company Autoservis Liberec - Martin Novotný

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *