Malířská Pohotovost - U Svobodárny 1511/18

4.3/5 based on 4 reviews

About Malířská Pohotovost

Především jednoduše, stačí nám zavolat na uvedené telefonní číslo. Také můžete zaslat informační email, na uvedenou emailovou adresu, můžete přiložit fotky, výměry a specifikovat vaší poptávku a požadovaný termín realizace. Čím více nám toho napíšete tím rychleji vám můžeme zpracovat nezávaznou nabídku.

Contact Malířská Pohotovost

Address :

U Svobodárny 1511/18, 190 00 Praha 9-Libeň, Czechia

Phone : 📞 +898
Postal code : 190
Website : http://malirskapohotovost.cz/
Categories :
City : Praha 9 Libeň

U Svobodárny 1511/18, 190 00 Praha 9-Libeň, Czechia
K
Karel Vins on Google

Drahý , ale kvalitní práce?
Expensive but quality work?
A
Antonín Novotný on Google

Vše proběhlo v pořádku a dle domluvy. Doporučuji
Everything went well and according to the agreement. I recommend
M
Marek Žák on Google

Firmu mi doporučil kolega z práce. Celkově jsem naprosto spokojený, výborně zpracovaná cenová nabídka, práce provedena pečlivě a včetně úklidu. Jsem opravdu rád, že jsem narazil na solidní firmu.
The company was recommended to me by a colleague from work. Overall, I am completely satisfied, well-processed price offer, work done carefully and including cleaning. I'm really glad I came across a solid company.
L
Lucie Ivanová on Google

Komunikace vypadala slušně a příjemně, vymalování bytu také ok. Ale co nás naprosto zklamalo byla práce, která byla za vysokou cenu hrozně odfláknutá. Řekli nám že "tak jsme se domluvili přece", že tohle je levnější varianta. Moc se mi nezdálo že za desítky tisíc bude přeměna malé místnosti s toaletou na komoru, vypadat jako hrubostavba. S komentářem pána, však je to jenom komora. No to sice je, ale nemusí to vypadat jako rozestavěná místnost. (omítka (nebo co za mat. tam dali) nepotáhla celou stěnu, u spínačů světel je díra, v mezeře mezi trámem dveří a zdí trčí síťka protože futra nedodělal a naprosto se na nějaké zahlazení vybodl, naopak jinde ještě futra totálně přilepil se zdí a podobně, stěna není zarovnaná). U dorovnání stěny nad lištami podlah v rohách místnosti kde jsou dveře se na to úplně vykašlali - je tam díra (asi si mysleli že když to není vidět na první pohled tak se to vyplňovat nemusí). Prostě zklamání. Nechala jsem si tedy udělat posudek nezávisle od jiné firmy - když přišel pán zasmál se, kdo to takhle hrozně mohl udělat a za takovou cenu.... my se jen můžeme tlouct do hlavy. Takže pokud chcete firmu zkusit, vyzkoušejte...ale doporučuju, udělejte si průzkum více firem a uvidíte že jsou i levnější a kvalitnější práce. Navíc dělají za hotové, takže opravu ani peníze zpět už nevyargumentujete....Osobní komunikace ohledně nespokojenosti proběhla s komentářem že za další peníze stěny dodělají do hladka, takže ještě za reklamaci provedené práce chtějí další peníze navíc. Nevím kde bere takové dobré hodnocení. Jestli jinde práce provádějí lépe a u nás to byl vyloženě "ojeb", nebo to opravdu jen neumí a myslí si že opravdu tak to má za cenu vypadat....to nedokážu říct, každopádně vědět to předem určitě za to peníze vyhazovat nebudeme. Nová firma (už na fakturu jak má být) u které jsem se poptala na zakázku, aby tuto hrůzu napravila, nám celou věc nacenila mnohonásobně méně i s pracemi navíc.

Write some of your reviews for the company Malířská Pohotovost

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *