Personal fitness trainer - Pavel Dvořáček - Chodov

5/5 based on 8 reviews
Osobní trenér fitness Pavel Dvořáček

Pavel Dvořáček
Hledáte někoho, kdo by Vám pomohl vytvarovat postavu, zlepšit fyzickou kondici, zredukovat tělesný tuk, zhubnout, nabrat svalovou hmotu, nebo se zbavit bolestí (zad, kloubů)? Pokud ano, tak jste na správných stránkách.
Jmenuji se Pavel Dvořáček a působím jako osobní trenér, fyzioterapeut a výživový poradce.

Na základě Vašich cílů, požadavků a zdravotního stavu vytvořím individuální tréninkový plán a naučím Vás správné provedení cviků.

Mám více, než 9 leté zkušenosti se cvičením v oblasti fitness a Vám jsem schopný nabídnout přesně to, co potřebujete k dosažení vašich cílů a od naší spolupráce očekávám jediné – Vaše výsledky.

Pro své klienty jsem k dispozici na telefonu/emailu 24hodin denně, nebojte se mě kontaktovat v případě, že máte nějaký problém (výživa, domácí trenink atd…).

Neváhejte se objednat na vstupní konzultaci zdarma, kde probereme veškeré podrobnosti naší spolupráce.

 

Contact Personal fitness trainer - Pavel Dvořáček

Address :

Vojtíškova 1783/2, Chodov, 148 00 Praha 4 (11)-Praha 11, Czechia

Phone : 📞 +797
Postal code : 148
Website : http://www.dfit.cz/
Categories :

Vojtíškova 1783/2, Chodov, 148 00 Praha 4 (11)-Praha 11, Czechia
J
Jan Rajdl on Google

A
Anna Dufkova on Google

M
Michal Šesták on Google

Vše v jednom, neřeším už jiné poradce
All in one, I no longer deal with other advisors
J
Jan Matyáš on Google

Super domluva. Pomohl mi jak se skoliozou zad. Tak i s hubnutim a nabráním svalů. Jídelníček mi vytvořil na míru a hlavně při treningu bylo vidět, že ví o čem mluví. Mohu vřele doporučit.
Super domluva. He helped me with my scoliosis. So with weight loss and muscle gain. The menu was tailored to me and especially during training it was clear that he knew what he was talking about. I can highly recommend.
I
Iva Dvořáčková on Google

Jsme po padesátce. Nikdy jsme neměli s manželem hroší rozměry, ale poslední léta nám nějaká kila začala přibývat. Pohybu máme díky velké zahradě dost, snažili jsme se i stravovat "zdravěji", váha se ale u mne nehýbala a u manžela šla stále pomalu nahoru. Jsme rodiče Pavla. Dohodli jsme se s ním, že potřebujeme upravit váhu bez cvičení. Akceptoval naše požadavky a vytvořil nám jídelníčky"na míru" včetně moučníků a sladkostí, které jsme si nechtěli odpustit. Po šesti týdnech moje váha klesla ze 64 na 59 kilo a manžel má 10 kilo dole!! Cítíme se skvěle. Moc dobře víme, že bez našeho Paji bychom toho nikdy nedosáhli. Hubnout už nepotřebujeme, ale jídelníček budeme nadále dodržovat.
We're in our fifties. My husband and I never had hippo proportions, but in recent years we have gained some pounds. Thanks to the large garden, we have enough exercise, we also tried to eat "healthier", but my weight did not move and my husband still went up slowly. We are Paul's parents. We agreed with him that we needed to adjust the weight without exercise. He accepted our requirements and created "tailor-made" menus for us, including desserts and sweets that we did not want to forgive. After six weeks my weight has dropped from 64 to 59 kilos and my husband has 10 kilos down !! We feel great. We know very well that without our Paja we would never have achieved it. We no longer need to lose weight, but we will continue to follow the diet.
J
Jiří Mentus on Google

Za 2 roky co mám možnost s Pavlem Dvořáčkem trénovat moje tělo pošlo velkou proměnou. Do firka jsem chodil již předtím, klasicky jsme se s kamarády předháněli kdo uzvedne více, bez žádné techniky jen váha, váha a váha... Pavel do tréninků implementuje - dává velký důraz na držení těla, což u mě vedlo ke srovnání páteře a posílení středu těla. Nikdy jsem si nemyslel, že budu fizioterapeuta potřebovat a ani bych k němu nikdy sám nešel. Již po pár hodinách ve fitku s trenérem jsem však pochopil, že zde nejde jen o váhy a velké bicepsy. Až Pavel mi vysvětlil, že 80% je strava a to můžu potvrdit. O doby co s Pavlem pravidelně cvičím jsem méně ve stresu z práce, moje chování a postoj k lidem se změnil a tak nějak i chuť do života, ráno se mi lépe vstává, přes den jsem soustředěnější atd... Navíc jsem tím získal nejen trenéra, ale i sparinga a dobrého kamaráda a tak jediné kde se teď překonáváme je počet mističek v running sushi (teda mám ještě co dohánět). ? Zkuste to! Já nelituji, změnou životního stylu pomůžete i lidem ve svém okolí.
In the 2 years that I have the opportunity to train with Pavel Dvořáček, my body has undergone a big change. I went to the company before, classically we competed with friends who will lift more, without any technology only weight, weight and weight ... Pavel implements it into training - he puts a lot of emphasis on posture, which led me to compare the spine and strengthen the center of the body. I never thought I would need a physiotherapist, and I would never go to him alone. After a few hours in the gym with the trainer, however, I understood that this is not just about weights and big biceps. Only when Paul explained to me that 80% is food and I can confirm that. The time I regularly train with Pavel, I am less stressed from work, my behavior and attitude towards people has changed and so somehow my zest for life gets up better in the morning, I am more focused during the day, etc ... In addition, I gained not only a coach, but also a sparring and a good friend, so the only place we are overcoming now is the number of bowls in running sushi (so I still have something to catch up with). ? Try it! I don't regret it, by changing your lifestyle you will also help people around you.
T
Tomáš Vítek on Google

Pavla Dvořáčka nemůžu nedoporučit. Pod jeho vedením se mi daří naplňovat mé osobní cíle. Povedlo se mi nabrat svalovou hmotu první rok zcela bez potravin obsahující živočišnou složku (tzn. vegansky) a poslední půl rok jsem na stravě běžné. Za výsledky a změnu životního stylu vděčím nejen svému odhodlání, ale i samozřejmě Pavlovi, který je nejen skvělý trenér, ale i kamarád. Tomu co dělá skvěle rozumí a neváhá se podělit i o nové informace. Sám na sobě zkouší nové postupy, čili nehrozí, že by někomu doporučoval něco co není ověřené. Přístup ke klientům je naprosto špičkový. O každého klienta se stará s neuvěřitelnou péčí. Lidi nesoudí, ale snaží se je pochopit a pomoci jim. Pokud chcete změnit svůj život, Pavel je osobou, která vám zajisté pomůže. V příloze zasílám výsledky měření od začátku spolupráce s Pavlem.
I cannot recommend Pavel Dvořáček. Under his leadership, I manage to fulfill my personal goals. I managed to gain muscle mass for the first year completely without food containing animal component (ie vegan) and for the last six months I am on a regular diet. I owe my results and lifestyle changes not only to my determination, but of course to Pavel, who is not only a great coach but also a friend. He understands what he does and does not hesitate to share new information. He is trying new procedures on himself, so there is no risk of suggesting something that is not verified. Access to clients is absolutely top. He takes care of every client with incredible care. People do not judge, but try to understand and help them. If you want to change your life, Paul is the person who will certainly help you. In the appendix I send the measurement results from the beginning of cooperation with Pavel.
N
Nick Szabo on Google

I turned to Pavel after a back and neck injury. He was able to fix all of the issues while helping me with gaining muscles, getting a better performance and adjusting my diet. Definitely recommending him as a personal trainer!

Write some of your reviews for the company Personal fitness trainer - Pavel Dvořáček

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *