Aneta Muroňová - tř. T. G. Masaryka 1135

5/5 based on 8 reviews

Contact Aneta Muroňová

Address :

tř. T. G. Masaryka 1135, 738 01 Frýdek-Místek, Czechia

Phone : 📞 +797
Postal code : 738
Website : https://aneta-muronova.business.site/
Categories :
City : Frýdek Místek

tř. T. G. Masaryka 1135, 738 01 Frýdek-Místek, Czechia
M
Martin Horváth on Google

Nejlepší zastavárna ve Frýdku-Místku. Vždy se dá domluvit a neprodají mi věci jak nestíhám vybrat. Dík.
The best pawn shop in Frýdek-Místek. They can always be arranged and they won't sell me things I can't pick. Thanks.
P
Petr Menšík on Google

Dnes jsem navštívil vaši prodejnu a zakoupil motorovou pilu. Děkuji obsluze za vysvětlení jak pilu ovládat a pánovi že byl ochotný a stáhnul mi na internetu návod k údržbě. Mohu doporučit.
Today I visited your store and bought a chainsaw. Thank you to the staff for explaining how to operate the saw and to the master that he was willing and downloaded the maintenance manual from the Internet. I can recommend.
L
Lukáš Lhoťan on Google

Využívám služeb firmy paní Muroňové pravidelně a jsem nad míru spokojen. individuální přístup, rozumná domluva a vzájemná vstřícnost, která se dnes jen tak nevidí ...
I use the services of Mrs. Muroňová's company regularly and I am extremely satisfied. individual approach, reasonable agreement and mutual helpfulness, which is simply not seen today ...
A
Alena Gážiová on Google

Dobře jsme nakoupili, slevu jsme dostali. Dobře že máte parkoviště před prodejnou a mohla jsem bez problémů zajet do prodejny i z manželem který je na vozíčku.
We bought well, we got a discount. It's good that you have a parking lot in front of the store and I could easily go to the store with my husband who is in a wheelchair.
M
Michaela Hrušková on Google

Kupovala jsem zde krásný zlatý řetízek jako dárek i nootebook sobě a naprostá spokojenost. Luxusní ceny a skvělá komunikace!!! Velmi doporučuji.
I bought a beautiful gold chain here as a gift and a nootebook for myself and complete satisfaction. Luxury prices and great communication !!! I highly recommend.
L
Los P%epes on Google

Dne jsem zde zakoupil mobilní telefon značky Samsung S7, zanovní se zárukou. Jsem maximálně spokojený jak s přístrojem, cenou tak taky s přístupem. Pán mi ochotně celý přístroj předvedl a nainstaloval aplikace o které jsem ho požádal. Děkuji, opravdu profesionální přístup. Můžu doporučit.
On this day, I bought a Samsung S7 mobile phone here, again with a warranty. I am extremely satisfied with both the device, the price and the approach. The Lord willingly showed me the whole device and installed the applications I asked for. Thank you, really professional approach. I can recommend.
A
Aegent Diskrétos on Google

Podělím se s Vámi o zkušenost a takovou netradiční službu této zastavárny. Bohužel jsme se dostali do finanční tísně a potřebovali jsme půjčit určitý obnos peněz, v bance to nešlo a u lichvářů jsme si půjčovat nechtěli. Do zastavárny se nám taky nechtělo jít aby si o nás lidé nezačali povídat kdyby nás tam viděli. Když jsem hledal na internetu možnosti narazil jsem na tuto zastavárnu která nabízí možnost přijet k vám domů a zástavu provést mimo provozovnu. Využil jsem této možnosti a vše proběhlo k naprosté spokojenosti. Děkuji za to že jste mi vyšli vstříc a určitě se vrátím pokud budu potřebovat.
I will share with you the experience and such non-traditional service of this pawnshop. Unfortunately, we got into financial trouble and we needed to borrow a certain amount of money, it was not possible at the bank and we did not want to borrow from moneylenders. We also didn't want to go to the pawn shop so that people wouldn't start talking about us if they saw us there. While searching for internet options, I came across this pawn shop that offers the opportunity to come to your home and pledge outside the premises. I took this opportunity and everything went to complete satisfaction. Thank you for accommodating me and I will definitely be back if I need to.
M
Michl Kuča on Google

Skvělá zastavárna, obsluha, nejmenší úrok ve Frýdku-Místku a okolí který počítají na dny. Vždy když něco kupuji dostanu slevu a záruku.
Great pawn shop, service, the lowest interest in Frýdek-Místek and its surroundings, which count for days. Every time I buy something I get a discount and a guarantee.

Write some of your reviews for the company Aneta Muroňová

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *