FIT-PRO CZECH s.r.o.

4.3/5 based on 8 reviews

Sportovní výživa, doplňky stravy | FIT-PRO.cz - Fit-pro.cz

Jsme výhradní dovozci kvalitní sportovní výživy a doplňků stravy. Produkty máme skladem a ve 100% kvalitě.

About FIT-PRO CZECH s.r.o.

28. Prosinece 2021 Masážní pistole Theragun by Therabody

Produkty Theragun značky Therabody jsou unikátními a průlomovými v oblasti sportovní…

Celý článek

Contact FIT-PRO CZECH s.r.o.

Address :

Pod Harfou 3, 190 00 Praha 9-Vysočany, Czechia

Phone : 📞 +7787
Website : http://www.fit-pro.cz/
Categories :
City : Praha 9 Vysočany

Pod Harfou 3, 190 00 Praha 9-Vysočany, Czechia
M
Michaela Augustinová on Google

Skvělý obchod, kde najdete vše potřebné pro cvičení.
Great store where you will find everything you need for exercise.
P
P S on Google

Produkty Weider, super kvalita a velká nabídka produktů.
Weider products, super quality and wide range of products.
J
J K on Google

Kvalita zboží 1*, perfektní komunikace, rychlé dodání. Doporučuji ?
Quality of goods 1 *, perfect communication, fast delivery. I recommend ?
D
Dan Tlučhoř on Google

Nejhorsi fitko na svete. Clovek konci da vedet x dni dopredu, mno vite vcera se vam to prodlouzilo o pul roku, takze to musite zaplatit min na pul roku. Zaplatite, podepisete vypoved a za rok vam prijde dopis uhradte 3.000 nebo pujdete k soudu. Co je todle za jednani???
The worst gym in the world. You end up knowing x days in advance, many yesterday it has been extended by half a year, so you have to pay at least a half a year. Pay, sign the notice and in a year you will receive a letter to pay 3,000 or go to court. What is this action ???
E
Ell on Google

Udělám objednávku a dost často se mi stává, že mi volají, protože část věcí buď nemají a mít nebudou, nebo bude až za nějaký čas. Pozitivní na tom je, že Vás o tom, alespoň okamžitě informují. Také se mi stalo, že jsem zadala dopravu Českou poštou a přesto byla objednávka předána úplně jinému dopravci. Jinak jsem s nákupem většinou spokojená, objednávka přijde vždy nepoškozená, relativně rychle a produkty vždy stojí za to.
I make an order and quite often they call me because some of the things they do not have and will not, or it will be in some time. The positive thing is that they inform you at least immediately. It also happened to me that I ordered the transport by Czech Post and yet the order was handed over to a completely different carrier. Otherwise, I am usually satisfied with the purchase, the order comes always undamaged, relatively quickly and the products are always worth it.
M
Marcela Kotková on Google

Tohle místo miluju. Nejen že tam nakoupíte spousty kvalitních suplementů, zdravých potravin, fitness vybavení, oblečení, ale navíc mají personál, který je ochotný, milý, který vám poradí a hlavně ví o čem mluví. Sem chodím velice ráda. Většinu nakupuji na různých e-shopech, ale do FIT-PRO si zajedu moc ráda osobně. Doporučuji ???
I love this place. Not only do you buy lots of quality supplements, healthy food, fitness equipment, clothing, but they also have staff who are helpful, kind, who will advise you and, most importantly, know what they are talking about. I like to come here very much. I buy most of them in various e-shops, but I really like going to FIT-PRO in person. I recommend ???
G
Gabriela Mačková on Google

Super
T
Tana tan on Google

Massive range of products on display in the shop. Staff very friendly and speak English. Loads of parking and easy access. Nice free Welder carrier bag. Definatealy come back here.

Write some of your reviews for the company FIT-PRO CZECH s.r.o.

Your reviews will be very helpful to other customers in finding and evaluating information

Rating *
Your review *

(Minimum 30 characters)

Your name *